Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici

2174093intrebari
Horoscope - VIP
Ultimele intrebari Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
23 Mai
SATI 532.624AFISARI
222.439VIZITE
185.624V. UNICI
22 Martie 2011
faranume_1314 intreaba:

Va rog idei pentru o compunere ''O intamplare din excursie '' Funda!

Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • Raspuns castigator
    22 Martie 2011 20:28
    Aliutza a răspuns:

Daca nu ti s`a intamplat nimic interesant in excursiile in care ai fost, poti sa scrii din imaginatie. De exemplu, scrie ca ai fost in padure cu cortul si cand faceati un gratar, noaptea, a venit ursul si in loc sa va faca voua ceva, v-a furat micii si a plecat.
    Spor la scris!

• 6 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • 22 Martie 2011 20:07
    XLilSmileX a răspuns:
    Hmm... sincer nu le am de loc cu romana. urasc compunerile si nu am de loc imaginatie; din pacate nu stiu ce idei sa iti dau dar de fiecare data cand trebuie sa fac o compunere intru pe site-ul asta http://puidecompuneri.urbankid.ro/ si acolo imi da idei de compuneri foarte frumoase... nu ti le da mura in gura dar te ajuta 50%. Sper sa iti fie de folos :D
  • 22 Martie 2011 20:08
    Pai povesteste si tu ceva.ce ti s-a intamplat.sau ceva fictiv.de exemplu ai fost in excursie in Delta la pescuit si ai cazut in apa.intro baltoaca.nu stiu.inventeaza si tu cevahee hee
    Bafta!:*
  • 22 Martie 2011 20:19
    Bubbles10 a răspuns:
    Pai ai putea sa spui ceva creativ chiar daca ai lapsus. Ceva care ti-s-a intamplat cand erai mai mic(a).Sau ai mers cu parintii intr-o excursie la munte si se auzea un izvor limpede ca lacrima, cantecul pasarelelor gadilau usor urechile, Razele de soare faceau un mic dans pana la pamantul rece si umed. Firele de iarba fragede alergau de-a valma. Vestitorii primaverii apareau unul cate unul din loc in loc. Era ca un vis un vis de primavara. Dar cand m-am trezit se pare ca totul era un vis. Sper sa te ajute am si eu lapsushappy
  • 22 Martie 2011 20:13
    Dyanna97 a răspuns:
    Pai cand ajungi acolo in excursie un coleg se pierde de voi si cautandu-l il gasiti pe o banca in timp ce plangea.
  • 24 Martie 2011 18:26
    aura_5106 a răspuns:
    31 mai
  • 24 Octombrie 2011 10:28
    Emaღ a răspuns:
    Help compunere despre munte pls funda