anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi am gasit la metrou Politehnica un telefon ( HTD Desire ) si am intrat in agenda, iar apoi am sunat pe tatal respectivului sa-i dau telefonul. Acesta a venit cu politia si am fost pus sa dau niste declaratii. De ce cand vrei sa faci un bine esti luat de prost?

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Intotdeauna cand gasesti ceva trebuie sa dai declaratii la politie, e foarte logic sa fie asa.

evenso
| evenso a răspuns:

Ai dreptate.
Cat de prost poate fi omul ala ca tu suni ca sa dai telefonul si el vine cu politia, stie orice copil ca cine fura un telefon sau gaseste dar nu vrea sa dea inapoi, primul lucru este sa-l inchida si sa arunca cartela.
Sa le fie rusine, dar tu sa fii mandru de tine!

| spaghetty a răspuns:

Mda nu ma mir. Vrei sa iii dai telefonul aluia si vine cu politia.Mai bine nu dadeai nimic inapoi si gata.Se prosteste lumea asta pe zi ce trece.
Totusi ai facut bine ca i-ai dat telefonul inapoi pacat de omu prost si nerecunoscator.
Apropo:Ti-a zis macar MULTUMESC?

| paceandlove a răspuns:

Pai pentru ca nu-s multi care vor sa faca bine si cateodata llumea nucrede

| bengalezu a răspuns:

Ma mir ca mai sunt oameni ca tine sa faca un bine si se mai mira lumea de ce se fura si alte prostii pai in locul tau sincer sa fiu nu ma complicam atat sa sun sa dau inapoi il tineam pentru mine ala care la pierdut sa fie sanatos.asai in ziua de azi cand vrei sa faci un bine intri tu la belele

| RobertMoon a răspuns (pentru bengalezu):

Ai dreptate, il puteam pastra, transferm euro pe cartela mea( avea abonament) dar am zis ca ala care l-a pierdut a dat un ban pe el si ca acum e trist pentru ca l-a pierdut si nu il pot pastra, era fata cea care a pierdut telefonul happy

| prrocuror a răspuns:

Nu trebuia sa dai nici-o declaratie..parerea mea este ca s-a facut un abuz..ar trebui sa ti cont.

| IonelaDY a răspuns:

Există o vorbă,, fă bine că rău are cine" şi se potriveşte cazului tău. Tu ai făcut un lucru pe care mulţi în ziua de azi nu l-ar face şi trebuie să fii mândru de tine ai fost cinstit şi asta contează, prost şi necinstit e cel care a venit cu poliţia de parcă ai făcut ceva rău. După cum au spus şi ceilanţi mai bine îl păstrai şi nu te complicat atât. Ar trebui să le fie ruşine că au venit cu poliţia dar aşa e lumea din ziua de azi rea şi nerecunoscătoare.