Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 21 August 2025 sunt:
Bună... Soțul meu m- a certat foarte rău și mi- a spus cuvinte foarte grele și sunt rănită. Cum pot trece peste mai ușor, și cum sa ma ajut și pe mine și pe el, ca să ii treacă mai ușor? ...? (mai mult)
Înnebunesc, vreau să vorbesc cu el din nou, vreau să ne împăcăm, nu mai pot, nu vreau sa il pierd sau sa aiba pe altcineva...Nu mai pot, mi- e rau, vreau sa ma deblocheze si sa ne împăcăm,...? (mai mult)
Îmi e dor de el... Dar mă are la block de 2 săptămâni pe TikTok. Vreau să ne împăcăm și să lăsăm tot ce a fost rău în urmă. Abia de mai pot spune ceva, am simțit să vă spun și ...? (mai mult)
Buna! M-am decis sa nu imi mai fac iubit cam pana in a IX a.Am decis bine?
Am vorbit cu cineva sa fac schimb pe olx între 2 jucării. El mi- a propus oferta și am acceptat- o, am căzut la comun acord sa facem anunț ambii la 20 lei sa trimitem a doua zi ambii, eu am trimis...? (mai mult)
Cum va înțelegeți cu părinți? Frați?
Bună vreau să vă cer părerea despre o situație, eu aveam un iubit eram de ceva timp împreună și acum ma părăsit pentru una cu 3 copii, vi se pare corect cum a procedat? Mie mi se pare că nu...? (mai mult)
Salut TPU. Situatia va fi lungă dar sunt curioasă. Am avut o primă relație de 6 ani de zile, acum am 24 de ani btw. Relația aceasta dusese spre logodnă însă iubitul eu s- a decis deodată ca...? (mai mult)
Vi s-a întâmplat să se ia cineva de voi pe motiv că sunteți singuri la părinți?
Am lucrat în două locuri ca agent pază și în ambele m- au dat afară. La unul, după un an, iar la altul după trei zile. Pretenții salariale nu am, dar mi- ar plăcea un loc de muncă în care...? (mai mult)
Hey TPU, pun întrebarea asta aici, deoarece poate dau de persoane care au trecut prin asta: se poate să te rupi total de familie și de comunitatea din care provii? Gen să simți că nu faci parte...? (mai mult)
Eu zic că sexul ar trebui făcut strict pentru conceperea unui copil și nu pentru satisfacerea plăcerilor animalice. Voi ce ziceți?
Voi aveți prieteni? Cum e să ai un prieten?
Cum pot să îl iert pe tata complet? Când eram în liceu în fiecare seară după ce venea de la muncă făcea scandal și îmi zicea să mă las de școală. Acum mă înțeleg bine cu el, dar nu ...? (mai mult)
Salut! Long story short, ne- am despărțit. Nu contează detaliile, a fost prea urat și prea dureros. Ideea e ca eram logodiți si am ramas acum cu inelul. Ce pot sa fac cu el acum? Situația e prea ...? (mai mult)
Deci prietena unui amic se imbraca numai cum ii spune! Adica eu nu vad neaparat un lucru rau in asta, numai ea ii cere mereu sfatul si niciodata nu se imbraca cum vrea ea! Eu incerc sa nu ma bag in revatia...? (mai mult)
Salut TPU am 20 de ani și nu doresc sa am o relație cu o femeie niciodată refuz multa lume mă întreabă de femeii și atunci când mă întreabă de femeii incep sa am o stare de furie și de ura ...? (mai mult)
Am 23 ani, îm noiembrie fac 24 și nu am avut niciodată o iubită. Vi se pare ciudat?
Cum pot găsi cartea "Ce să faci, ce să spui și ce să scrii pentru a aduce înapoi pe cineva care te- a părăsit" de Beatrice Baiu? Salutare tuturor! Am auzit de cartea asta "Ce să faci, ce...? (mai mult)
Cum e să fii într-o relație?
Bună, sora mea de 17 ani a făcut nişte prostii, mai exact a abordat- o un băiat pe Facebook acum vreo lună care e din zona noastră şi s- a întamplat odată să îi dea mesaje o fată că ce treabă...? (mai mult)
Buna ziua Eu cu prietena mea vreau sa botezam la alta prietena( eu cu prietenul meu si ea cu prietenul ei). Problema este ca pe prietena cu care vreau sa botez trebuie sa o cunun. Adică noi dupa botez...? (mai mult)
Aș vrea un sfat de la cei mai înțelegători sau mai mari. Sunt într- o perioadă mai grea. Dar cel mai dureros este ca m- am despărțit de iubita mea este minunată și nu stiu cum să mai fac să...? (mai mult)
Iubitul meu nu raspunde de 12 ore. Sa vin dupa el?
De ce băieților nu le plac fetele inalte? Am 20 de ani, 180cm si nu am avut niciodată un iubit. Majoritatea băieților cu care am iesit mi- au spus ca nu le pasa de înălțime, ei fiind putin mai...? (mai mult)
Mâine este ziua de naștere a mătușii mele. Să-i urez "la mulți ani"? Mă cam enervează. N-am mai vorbit cu ea de câteva luni și îmi e mai bine. Mereu are ea ceva de comentat.
Povestea mea cu mătușa mea rea și unchiul meu rău. Am o poveste pe care vreau să v- o spun acum. Este o poveste cu mătușa mea rea și unchiul meu rău. Unchiul este fratele tatălui meu, ...? (mai mult)
Povestea mea cu Adina – ce s- a întâmplat între noi și de ce am suferit Pe 29 decembrie 2021, Adina mi- a scris pe YouTube să facem un grup pe Discord sau să îmi iau Discord. Eu eram timid...? (mai mult)
Bună! Este adevărat că se poate influența sexul copilului înainte de naștere cu unele alimente sau practici? Credeți că este adevărat? De exemplu dacă mănânc mai mult dulce, pot să am fetiță,...? (mai mult)
Buna ziua, am nevoie de un sfat..sunt logodita si formez o relație cu logodnicul meu de 4 ani, pana acum nu am avut problema cu soacra, era ca o miere dulce, acum e acra ca niște struguri, nu ma mai...? (mai mult)
Aceasta este o poveste reală dar am schimbat câteva detalii pentru a păstra anonimatul și siguranța tuturor Bună, simt să- mi descarc sufletul, să spun tot ce mă apasă pentru că altfel mi-...? (mai mult)
Bună ziua grup, vreau o părere de la un avocat sau de la cineva care a fost in aceeași situație si stie 100% ca asa e. Sunt într- o o relație de 7- 8 ani, căsătorit de 1 an jumate, împreună...? (mai mult)
Bună seară. Sunt căsătorit de 1 an si ceva si avem un băiețel de 1 an si 5 luni. De ceva timp am aflat ca soția ma inseală, am si dovezi, ba chiar a transferat bani din alocația băiatul celui...? (mai mult)
Am o problema, fica mea a reusit la medicina, si vrea sa mearga ca la facultate sa locuiasca cu prietenul ei, care pentru ea a ales o facutate in acelasi oras. Cu toate ca ei vorbesc din clasa x- ...? (mai mult)
Buna tuturor. Sunt intr- o situatie destul de coplesitoare cred eu. In 2 saptamani ma casatoresc si tatal meu este bolnav, a fost si inainte dar parca acum mai rau. Acum suntem la urgente, pe langa ca...? (mai mult)
Cele care sunteti maritate: cum e? Sunt curioasaaa:- bd!
Buna seara, am avut raport sexual complet si am uitat sa iau pastila in seara urmatoare, in seara cu raportul am luat o, è posibil sa fiu insarcinata? Multumesc anticipat pentru raspuns
Buna TPU și băieții și fete am o problemă cu familia mai mult mă face cățeaua și în toate felurile caut pe cineva să mă ajute dar nu pot sa rezist mai ales bunica mea sa va spun o chestie anul...? (mai mult)
Buna,Știe careva unde pot afla și eu daca soțul meu a recunoscut un copil și dacă e pe numele lui? Mulțumesc!
Merită ca o femeie să renunțe la locul ei de muncă și să se mute în orașul iubitului la 500 km? Iubitul i- a promis că o va angaja la firma lui și îi va oferi un salariu mai mare decât are...? (mai mult)
Salut! Sunt impreuna cu o fata de 7 luni iar ea a trecut la liceu iar eu sunt mai mic, problema e că eu vreau sa intru la un liceu de 8- 9 iar ea a intrat la un liceu de 5. faza e ca nu stiu ce sa fac...? (mai mult)
Nu mai suport.Din pacate, tatal meu si- a pierdut slujba in aceasta dimineata.El ma creste singur de la varsta de 3 ani.Mama mea ne- a parasit si a plecat in Germania.Nu stiu ce sa mai fac, sunt disperata.Nici...? (mai mult)
Mama este obsedată de mine și de control, iar acum, că are probleme de sănătate cu tata, mă face pe mine să mă simt rău. Tatăl meu este bolnav, îl sun zilnic, am fost și la el, noi locuind...? (mai mult)
Bună dimineața tuturor! Am o problema, nu știu dacă mă puteți ajuta cu niște răspunsuri serioase. Am cunoscut- o pe o fata pe nume Alexandra, iar sora ei a spus ca trebuie să aștept ...? (mai mult)
Sunt într- o relație de aproximativ 5 ani cu soțul meu, din care peste 2 ani suntem căsătoriți. Avem o fetiță de un an. Din păcate, relația noastră a fost încă de la început tensionată,...? (mai mult)
Bună ziua. Aș dori să aflu părerea voastră sinceră referitor la următoarea situație Sunt într- o relație de aproximativ 5 ani cu soțul meu, din care mai bine de 2 ani suntem căsătoriți....? (mai mult)
(vreau doar sa ma descarc) Tatăl meu nu i- a permis mamei mele aproape nimic. Toată viața ei a fost ținută parcă într- o cușcă, ferită de tot ceea ce este frumos. Ținută doar în țipete ...? (mai mult)
Revin, Acum 4 ani am scris aici ca fostul m- a lasat cu un copil pentru alta.S- a despartit de ea iar acum sunt in casa la el cu copilul, dar nu suntem impreuna, adica tot imi zice sa vin sa mancam, ...? (mai mult)
Un bărbat și o femeie se cunosc și locuiesc în orașe diferite și ajung amândoi să se placă. Vi se pare normal că bărbatul să ii ceara femeii să renunțe la locul ei de muncă, la familia ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
FatimaS întreabă:
Esther100 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!