| Maria204 a întrebat:

acum sunt la mare cu prietenul meu cu care sunt de un an si jumatate si a zis ca astazi trebuie sa imi zica ceva important pe malul marii dar nu de genu:am amanta! a zis ca e ceva bun si frumos.eu am 21 de ani si el 23.stam in aceeasi casa si ne este foarte bine.in ultima vreme am gasit pe calculator la history niste site-uri despre cum sa o ceri in casatorie. O fi ce ma gandesc eu? a.si a zis ca este pentru noi doi!love struck

Răspuns Câştigător
| iulia_2102 a răspuns:

Pai ce te mai intrebi? e clar, o sa te ceara de sotie. sa fiti fericiti si felicitari happy

4 răspunsuri:
| Bibuşca a răspuns:

Buna!
Mai intrebi?
Sigur ca este vorba ca o sa te ceara in casatorie.Dar sa nu zici nimic, lasa-l sa vada ca tu nu sti nimic si sa te impresioneze cu acesta intrebare.Numai vorbi cu nimeni despre asta, si nici tu nu te mai gandi pentru ca sa fi si tu impresionata si sa vada ca nu ai stiut absolut nimic.
Casa de piatra!

| @*iubitza*@ a răspuns:

Se poate, asteapta sa vina momentul, cred ca o sa fie mai frumos daca o sa te uimeasca cu un asa lucru...Cred ca daca acest moment o sa vina cand te astepti mai putin o sa fii mai incantata... fundita? kiss :-X

| NoName0909 a răspuns:

Eu cred ca da... A asteptat sa faca asta la momentul potrivit: sunteti foarte fericiti si nu aveti probleme (cred), sunteti singuri si la malul marii... ceea ce face momentul asta si mai romantic. Felicitari!:*

| crisuuu_7907 a răspuns:

Pai sigur asta va vrea sa te intrebe sunt sigura...sa fiti fericiti si sa va iubiti mult de tot... aveti grija de voi.