Bună.
Și ce dramatizezi așa de mult că râde lumea de tine? Ce spun...
Important este să vezi ea ce zice și cum spune!
Culcă-te pe o ureche, c-ai să vezi ce bine este... acționează și lasă colegii/colegele!
Pa, pa.
Ce conteaza parerea celorlalti din clasa ta? De ce te temi de parerea lor? Nu trebuie sa-ti pese de ce zic altii.Fii tu insuti.Incearca mai intai sa fi-ti prieteni, sa vorbiti despre orice, sa glumuti, sa-i fii alaturi.Invit-o la un suc, un film sau oriunde vrei tu, spune-i ca o placi, nu uita fii tu insuti si sa nu-ti pese ce zic altii.Bafta!
Pai mai intai imprieteneste-te cu ea,incearca sa stai cat mai mult pe langa ea dar fara sa o sufoci, sa ii zambesti, sa faci rost de id-ul ei de mess, vorbeste cat mai mult cu ea dar nu numai virtual, cat si fata in fata.De exemplu poti sa o inviti in parc la o plimbare, radeti, glumiti...si ai grija sa nu se plictiseasca. Apoi dupa cateva saptamani o poti intreba daca vrea sa mearga cu tine la un suc..si cand esti sigur pe tine ii poti spune ca o placi.
Nu stiu cat de mult te va ajuta raspunsul meu, dar macar am incercat
Bafta!
Fii tu insuti! in primul rand ia-o incetisor du-te in pauze si vorbeste mai mult cu ea glumeste fa apropo daca are prieten, vorbeste pe mess/facebook cu ea asa cam o saptamana iar a doua saptamana zii daca nu iasa la o poveste afara ca nu ai cu cine iesi si daca vrea ea si in acea zi du-o mai spre serate la un suc ceva si fa tu cinste. Sper ca te-am ajutat si sper sa fi-ti impreuna. BAFTA SI NU UITA FII TU INSUTI!
Salut, fii tu insuti cu acea fata pe care o placi si invit-o mai inti la un film, nu incerca deodata si spui ca o placi, fa asa ca si ea sa se indragosteasca de tine si nu te gindi ce o sa spuna ceilalti fii indiferent la spusele altora.