| VerdeLila a întrebat:

Vreau sa-mi explicati ce se intampla.
1. Eram intr-un maxi taxi si deodata simt un parfum barbatesc super si in timpul in care intorceam capul sa privesc persoana respectiva, creierul ma facea sa cred ca voi vedea un barbat prezentat ca intr-o revista, cu toate cele..insa realitatea m-a trezit, vazand un pustiu de vreo 13-14 ani. Cred ca parfumul avea mai multi ani decat el, dar ma rog...

2. La locul de munca, pentru anumite activitati, trebuia sa sun la Bucuresti pentru a-mi putea continua sarcinile...si la celalalt capat al firului, de cele mai multe dati, imi raspundea o voce de barbat foarte suava si plina de eros, care ma facea sa cred ca este un barbat la fel, rupt din reviste..cu tot cu fotoshopari.
De Craciun, ne-a trimis prin e-mail niste urari cu cele bune legate de porc, de brad, etc si o poza cu colectivul lor, printre care si el..am ramas 5minute inmarmurita,nedumerita, dezamagita.mi-a ruinat visele omul cu poza aceea.
De ce adevarul este intotdeauna crud?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarul nu este crud ci mascat in cazurile tale.
Iti zic eu ca tipul de la telefon, anumea si-a ingrosat vocea ca sa para mai impunator.Sa lase impresia unui interlocutor care nu-si pierde vocea in fata femeilor, deci, un mascul alpha.
Hai sa mai facem un experiment.Suna-ma, asculta-mi vocea si spune-mi cum arat.
By the way, parfumul era cu feromoni.
Ca sa stii care barbat te atrage, il speli intai, obligandu-l sa faca un dus.Il obligi sa transpire, da nu-mi vine nimic non-erotic in minte, mai apoi vezi daca te mai atrage.
Adevarul e ca noua ni s-a impus sa recunoastem barbatul si femeia perfecta din reviste.S-a cam dus dracului selectia naturala. Unii sunt siguri de existenta botoxului sau a siliconului de sub tesuturi, dar ne place, si asta inhiband anumite instincte.Ale tale se pare ca sunt intacte.Ai reactionat ca o femeie sanatoasa din toate punctele de vedere.
Urari de porchee hee

10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Pentru ca ai visele prea mari sau puse prea sus,cumva?
happy
Lasa loc si pentru dezamagire,te vei apropia mai mult de realitate si nu va durea asa de mult adevarul.
Nu e crud el,sa stii,e doar unic si ingrozitor de real.
Nu traim intr-o lume urata,dar in mintea noastra incercam s-o facem mult mai frumoasa decat este,din autoaparare,din simt estetic,dintr-o mie de motive,nu conteaza.
Singurul rau e trezirea la realitate, pe care multi n-o suporta, de asta ar fi bine sa-ti lasi o limita lejera la vise, o banda de siguranta daca vrei, sa nu mai ai genul asta de surprize.
Frumoasa intrebare.
happy

| mgtow a răspuns:

Pentru ca asa e, poti visa mult si bine pana iti vine un barbat de la tara dar speram sa nu fie betivan. Multe au pretentii la ei si pana la urma dau de exemple care urla si rad facandule de ras, prin cercul de prieteni care il au.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Asteptarile sunt buba, nu adevaru. Daca n-ai mai visa doar la printi charming si ai realiza faptul ca acei barbati din reviste nu exista sau sunt mai rari ca lingoul de aur descoperit intamplator in toaleta ai vedea ca asta-i viata si trebuie s-o iei ca atare, altfel ajungi sa te indopi cu pastile de cap.
P.S: Din proprie experienta iti spun ca la oamenii care sunt cu adevarat inteligenti si au ceva in cap, ambalajul lasa enorm de dorit.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut
Cred că ar trebui să lupţi cu mintea şi gândirea ta. Aceasta este important deoarece multe persoane care nu s-au opus acestor imaginaţii sau impulsuri au ajuns să facă fapte ce le-au regretat amarnic, spre exemplu şi-au înşelat partenerul. Îţi doresc să aveţi în continuare o familie fericită cu iubire şi respect. Şi să nu uităm că exteriorul poate fi doar un ambalaj frumos dar conţinutul neplăcut. Mai devreme sau mai târziu cu toţii ne schimbăm, dar ce va rămâne va fi persoana noastră. Dar dacă ne străduim să nu uităm acele lucruri ce ne-a atras la partenerul nostru sau momente când ne-a fost alături şi ne-a susţinut şi că nu există altă persoană mai bună decât ea atunci va fi mult mai uşor de a ţine în frâu gândirea şi imaginaţia.

Cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarul crud este ca oamenii nu arata ca si in reclame? Pai cand au aratat? Realitatea nu este alterata in niciun fel, problema este la tine. Viata nu a fost, nu este si nu va fi cum o vezi la televizor, problema aici este perceptia ta gresita despre realitate si nu adevarul crud.

Nici tu nu cred ca arati ca fetele din reclame. In plus, esti foarte superficiala. Inca doua adevaruri crude despre care nu ai invatat din reclame...

| Peaches a răspuns:

Ce-ar fi daca intai i-ai vedea si abia dup'aia i-ai mirosi sau auzi? Si asa s-ar putea sa ai surprize, adica sa-l vezi frumos si sa miroasa ca un sconcs sau sa aiba voce de pitigoi.

| VerdeLila explică:

Amuzanta situatia; intrebarea a fost pusa cu o usoara ironie.
stiu ca nu suntem perfecti. fundita o va primi LostInPark; asta e adevarul, mintile ne sunt"corupte" de cum ne este prezentata frumusetea la tv.

| oldbluegrumpyman a răspuns:

Te uiti prea mult la imagini "prelucrate" si automat mintea ta asociaza tot ce iti place(mirosuri, voci) cu imagini care iti "fac" placeri vizuale. Nasol. Incearca sa mai vezi si vecini parosi, cracanati si cu burta, ca daca nu mintea ta, o sa caute doar photoshop pe strada si din cate am vazut eu nu prea este.

| VerdeLila explică (pentru oldbluegrumpyman):

Imi joaca feste mintea, este involuntar si voiam sa inteleg mai bine fenomenul. al meu sot a avut si 110kg, acum are 85 si il iubesc foarte mult asa cum este; nu ma uit dupa stereotipuri. imi plac mult parfumurile barbatesti, de ex si al meu daca se da cu un parfum care imi place, parca il vad si mai atragator big grin..cred ca am doar imaginatia bogata.

| oldbluegrumpyman a răspuns (pentru VerdeLila):

Atunci, bucura-te de imaginatia ta. Nu am stiut ca esti "luata", dar oricum ce am scris mai sus explica oarecum ce iti imaginezi. Poti manca un mar sanatos cu gandul la mere din reclame. Pofta buna. big grin