El nu va face puscarie DECAT in cazul in care este vorba de constrangerea ta, sau in cazul in care ti-ar fi medic, profesor, preot...etc deci cazul cu puscarie nu se pune decat daca ar fi o decizie luata impotriva vointei tale, dar sfat prietenesc : e mult prea devreme. Eu sunt cu iubitul meu de 4 ani de zile si am 22 de ani si cu toate acestea nu ne-am mutat impreuna.Intr-adevar stam foarte mult timp impreuna, mai petrec 2 3 4 zile...chiar si o saptamana pe la el, apoi el la mine si tot asa, dar uneori simtim nevoia sa nu ne vedem cate o zi. Consider ca avem timp o viata intreaga sa stam 24/24 h cu persoana iubita, momentan e bine sa ai si un mic "refugiu" al tau.Numai bine
Eu sunt cu el de 1an jumatate, si nu are cum sa isi bata joc de mine. , m-as duce la el. dar imi e cam teama.
Buna,
In cazul in care este vorba despre tine, hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Ai 16 ani? Am mai vazut o tona de intrebari de la tine in legatura cu iubitul tau, dar nu imi imaginam ca ai 16 ani! W.T.F?
Dar cat credeai ca am 80?
Acum ai 17. :3 Lol. Mi-ai răspuns şi tu după un an. Acum pot muri fericită. Amin.
)
Sa-ti aprind o lumanare
Tu esti tipa respectiva? Pai:
1. poate ramane insarcinata
2. tipul intra la puscarie pentru corupere de minori
3. tipa nu are casa?
Exista 2 variante:1-El la puscarie sau golan si tu iti vei dori ca mama lui sa nu-l fi adus niciodata pe pamant
2-Tu fericita, el fericit si veti forma un cuplu exemplar(rare cazuri, crede-ma)
Astea se numeste pedofilie el poate primi inchisoare. Iar fata o bataie zdravana de la parinti.Si in plus cine stie 16 ani e o varsta frageda pentru a te muta cu cineva de 24 de ani daca e asa pe la 17/18 ani va avea copil.
O sa fie nasol pentru ca o sa isi bata joc de tine in ultimul hal si cel mai nasol caz este acela de a fi maltratata si violata aducand povara unei sarcini nedrite! Deci eu nu sunt de acord cu asa ceva!
monia întreabă: