| BruneTTe a întrebat:

As vrea sa-mi recomandati si mie seriale gen :
1. The vampire diaries [ fara True blood, ca nu-mi place ]. Nu trebuie sa fie neaparat cu vampiri.
2. Prison Break. As vrea ceva cat mai asemenator. Cu inchisoare, detinuti, prostii laughing
A, si daca serialele au si o poveste ce se continua cu fiecare episod e si mai bine. Adica sa fie ca cele de mai sus nu ca "Mesaje de dincolo" sau "Lie to me" unde in fiecare episod e un alt caz.
Mersi!

10 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Oz-Închisoarea federală, e un serial destul de dur.Nişte seriale cu o poveste ce se continuă în fiecare episod şi au suficiente mistere cât să te ţină în faţa televizorului-The Lost Room,Harper's Island,Haven,Persons Unknown,Invasion,Jericho, The 4400, Point Pleasant, The Event, Happy Town

| pwp a răspuns:

Iti recomand Chuck sau CSi New York daca ti-a placut Prison Break!
pa-pa happy

| pisikutza a răspuns:

Blood ties
Angel
Smallvile
fringe
Supernatural
medium
buffy the vampire slayer (buffy spaima vampirilor)
ghost whisperer
miracles
moonlight
dark angel
being human
ghost hunters
mutant x
the gates...
Ti as mai spune dar nu mi mai vin in minte, funda?

| Sabìŋaaa a răspuns:

The vampire slave
The queen of the damned
Seria Blade
Blood ties
Buffy the vampire slayer
Moonlight
Pretty little liars love struck
Gossip girl.

| Parisblue a răspuns:

Supernatural.chiar dc in fiecare ep vaneaza alte chestii supranaturale se leaga foarte bine intre ele, trebuie sa il incerci.

| fffandreeea a răspuns:

Death Note -The last name

| lovetolife23 a răspuns:

Fringe

| rauzan94 a răspuns:

Si eu ma uit la la vampire diaries, si uitate la serialul HEROES, la inceput no sa intelegi dupa 6-7 ep o sa iti dai seama da ii super filmul merita vazut! distractie placuta

| adriana_9870 a răspuns:

1.twlight.
2.nu prea stiu cu inchisoare!
funda?:*love struck?/

| gabytza10 a răspuns:

Foarte dragut este 'hart of dixie'..sau '2 broken girls'., dar daca vrei actiune 'dexter'laughing