Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2734167intrebari
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
21 Aug
SATI 222.952AFISARI
94.451VIZITE
82.328V. UNICI
5 Decembrie 2010
Anonim intreaba:

Am o carne de caprioara.cum se prepara pentru friptura?

intrebarea se refera la reteta Carne la gratar de pe gustos.ro


Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • 3 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • 5 Decembrie 2010 19:08
    baru a răspuns:
    Sall. Se face bait, se tine in bait, 4-5 zile, dupa care se pregateste ca ori ce alta friptura. Pa
  • 5 Decembrie 2010 18:52
    eusuntmarius a răspuns:
    Timp de preparare:
    30" (complexitate redusa)

    Ingrediente:
    Carne de caprioara
    Piper negru
    Sare
    Patrunjel
    Ceapa

    Mod de preparare:
    Se taie carnea bucati potrivite. Se marineaza circa 2 ore si se coace pe un gratar incins.
  • 5 Decembrie 2010 18:47
    InStYle a răspuns:
    La fel ca orice care, dar fai taieturi in ea ca sa se faca bine (asa face tata)