Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2755906intrebari
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
16 Sep
SATI 255.754AFISARI
131.943VIZITE
118.908V. UNICI
2 Decembrie 2008
mirceapascutiu intreaba:

As vrea reteta pentru prepararea muschiului file prin fierbere si afumare...



Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • Raspuns castigator
    6 Decembrie 2008 20:05
    delia_8014 a răspuns:

    Pentru un jambon delicios iti recomand urmatoarea reteta:
    prima data se sareaza carnea din belsug si se afuma citeva saptamini; apoi se spala bine cu apa rece se pune intr-o oala incapatoare, se acopera cu apa rece si se lasa peste noapte (in acest fel se dezareaza); a doua zi se schimba apa si se fierbe la foc mic impreuna cu diverse mirodenii si condimente (piper din abundenta, citeva boabe de enibahar, foi de dafin din plin, boabe de mustar o lingura, vreo 3-5 cuisoare etc. dupa pofta inimii si a gustului); se adauga numai apa fierbinte; pentru fiecare kg de carne se fierbe la foc mic cam 1 ora; secretul unei carnite roz si suculente e urmatorul: dupa ce s-a fiert se lasa la racit in zeama care a ramas; dupa ce s-a racit se scoate pe un platou; iti recomand sosul de hrean cu smintina la acest jambon; bon apetit!

  • 1 răspuns RSS raspunsuri)
  • 4 Decembrie 2008 21:02
    mariazet45 a răspuns:
    Muschiul se impanaeza si se afuma fara sa se fiarba.