Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2783615intrebari
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
29 Oct
SATI 309.921AFISARI
172.260VIZITE
155.972V. UNICI
4 Februarie 2009
morala_danei intreaba:

Cand se pune gelatina in zeama pentru piftie?



Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • Raspuns castigator
    4 Februarie 2009 12:30
    .Mr.Mike. a răspuns:

    Este recomandat sa nu folosesti gelatina. uitate in mai multe carti de bucate si incearca sa nu mai faci piftie in care sa pui gelatina.

  • 8 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • 4 Februarie 2009 19:36
    JayLeno a răspuns:
    la sfarsit; inchizi focul, adaugi gelatina(dizolvata in prealabil), amesteci--->lasi sa se raceasca, gatahappy
  • 4 Februarie 2009 16:27
    sidy a răspuns:
    Daca vrei sa ai racituri bune si gustoase, nu folosi gelatina!
    Tot secretul consta sa ai sorici si macar un..."adidas" de porc pe linga carnea folosita, raciturile sa le faci pe aragaz la ochi mic de tot si cit mai multe ore sa fiarba incet!
    Sigur vei avea niste racituri limpezi si inchegate...
    Succes!
  • 4 Februarie 2009 21:53
    carmen_9743 a răspuns:
    gelatina o pun putin la umflat in putina apa, apoi o incalzesc pe baie de abur atat cat sa devina ca o miere fina, fara cristale, si cand piftie este destul de bine racorita adaug gelatina asa cum am explicat, pe pliculet scrie ca se foloseste pentru 500ml de lichid, atentie insa nu socotiti dupa instructiuni pentru ca si piftia are gelatina ei. Gelatina praf o adaugam doar pentru a fi sigure de reusita.
  • 14 Martie 2009 18:04
    cely a răspuns:
    Nu şpui nici o gelatina, fierbe suficient carnea de cucos sau sau de porc unde adaugi oase. E mai gustoasa si mai sanatoasa
  • 4 Februarie 2009 17:38
    rael a răspuns:
    Important e ca gelatina sa nu fiarba in zeama!( gelatina contine albumina care se distruge prin fierbere si nu semai incheaga ); prima data o dizolvi in putina apa rece pana se inmoaie si absoarbe apa, se adauga treptat lichid cald, apoi se toarna in oala, dar numai dupa ce aceasta a fost luata de pe foc
  • 4 Februarie 2009 12:16
    volt a răspuns:
    Tai bucati carnea, cureti morcovii, telina si restul de ingrediente pe care le folosesti si le pui pe toate la fiert in apa cu sare. Cand e gata carnea, strecori zeama si dizolvi in ea toata gelatina. Tai apoi carnea bucatele, Asezi carnea, legumele in forme, torni zeama si dai piftia la rece.
  • 23 Decembrie 2010 19:03
    Raspuns anonim:
    Fierbi gelatina piri carnea inte-un bol si adaugi gelatins
  • 31 Decembrie 2010 14:42
    Raspuns anonim:
    Nu se recomanda gelatia. Tb pusa carne adecvata racituriilor si fiarta la foc mic vreo 2-3 ore, si apoi strcurata zeama, dupa care pui carnea in castroane si torni zeama strcurata in prealabil peste carne si se va inchega singura. Multa bafta...