Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2705728intrebari
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
22 Iul
SATI 291.194AFISARI
124.162VIZITE
102.869V. UNICI
9 Februarie 2009
GinaTonica intreaba:

Ce sa fac daca albusurile nu se fac spuma?



Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • Raspuns castigator
    9 Februarie 2009 20:13
    JayLeno a răspuns:

    Iti trebuiesc un bol curat rece, albusuri proaspete reci si un praf de sare; bati viguros cu un tel si gatahappy

  • 3 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • 9 Februarie 2009 22:06
    carmen_9743 a răspuns:
    Albusul nu se bate spuma tare daca:
    - n-ai separat bine galbenusul de albus
    - daca oul e cam vechi

    Ca sa nu fie surprize eu le bat indiferent de temperatura cu telul pe arc (n-am gasit un mixer care sa le bata perfect) si cu un praf de sare.
  • 10 Februarie 2009 10:04
    lalaghizi a răspuns:
    Oualele sa fie proaspete.Grija mare la separare.La inceput bati albusurile simple un pic, apoi adaugi o lingura cu zahar tos si un varf de cutit cu sare de lamaie si continui sa bati.Pe parcursul batutului mai adaugi zaharul care necesita reteta.Cand s-a dizolvat zaharul, albusul batut trebuie sa fie gata. Spor la treaba.
  • 9 Februarie 2009 19:30
    anarhistor a răspuns:
    Nu stii sa le bati (energic si cu un tel, vas larg, miscare circulara)...sunt ouale reci... pune un varf de sare...cand termini 6 oua te doare si mana... e vorba de batut oua, daaaa? happy...