Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2778588intrebari
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
21 Oct
SATI 300.255AFISARI
162.165VIZITE
145.893V. UNICI
23 Aprilie 2009
Anonim intreaba:

Ce sa fac daca albusurile nu se mai bat spuma? Se amesteca toate la un loc?

intrebarea se refera la reteta Chec rapid de pe gustos.ro


Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • 4 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • 23 Aprilie 2009 14:31
    daniela a răspuns:
    Incearca cu un praf de sare si daca nu putina (fffffputina) zeama de lamaie, dar intru cat nu faci bezele poti continua cu amestecatul celorlalte ingrediente.
  • 25 Aprilie 2009 21:59
    mioara a răspuns:
    Ouale se tin la temperatura camerei si se bat spuma fara zahar, pe parcurs se pune uitete pe brava tv
  • 23 Aprilie 2009 14:03
    miha_8485 a răspuns:
    Albusurile se bat bine daca sunt reci (atunci scoase din frigider) si pui putina sare sau cativa stropi de zeama de lamaie. Nu pui niciodata zaharul pana cand albusurile nu sunt spuma. Inca un pont: vasul trebuie sa fie bine degresat si uscat.
  • 23 Aprilie 2009 11:55
    nicp a răspuns:
    Pune sare.