Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2615776intrebari
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
23 Apr
SATI 306.262AFISARI
147.561VIZITE
125.601V. UNICI
9 Februarie 2009
Anonim intreaba:

Cu ce se insiropeaza un blat de tort?



Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • Raspuns castigator
    10 Februarie 2009 17:27
    mlm a răspuns:

    Buna, uite sint mai multe posibilitati:1 ar fi aceea sa unsiropezi blatul cu zeama din compot; 2 pui apa 250 g la foc, pui 3 sau 4 linguri de zahar si lasi sa fiarba pina se dizolva f bine, inchizi focul si pui o esenta de rom.3 ar fi ca poti insiropa blatul si cu suc FANTA.

  • 14 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • 9 Februarie 2009 20:11
    JayLeno a răspuns:
    Sirop; o parte apa, o parte zahar si coaja de lamaie--->se fierbe la foc mic pana se dizolva zaharul, racesti-->insiropezihappy
  • 9 Februarie 2009 19:18
    .Mr.Mike. a răspuns:
    Pui intr-o sticla apa, zahar si rom si amesteci bine adaugand zahar in asa fel ca sa se faca ca un sirop.si il pui peste blaturile tortului.
  • 9 Februarie 2009 22:04
    carmen_9743 a răspuns:
    Siropul se face in functie de crema, asa fac eu. Daca tortul este cu crema de ciocolata, fac apa+zahar fiert, racit si esenta pentru parfum, daca merg pe crema de fructe folosesc siropul din compot, daca merg pe crema de iaurt de fructe, fac sirop (din sticla de cumparat) dar cu apa plata (putin mai duce decat pentru a-l bea). Deci asortez intotdeauna siropul cu crema (ca sa nu fie un talmes balmes de gust)
  • 9 Februarie 2009 19:21
    tundenana a răspuns:
    Se poate insiropa torturile foare bine si e delicioasa cu sucul de la compoturi, cu esenta de rom... apa, esenta de rom (vanilie sau migdale )si zahar se fierbe... cu esenta de vanilie... cu esenta de migdale... migdalele dau un gust deosebit...
  • 9 Februarie 2009 21:53
    sorinalaura a răspuns:
    Incalzesti niste apa, apoi adaogi zahar si mesteci pana zaharul se topeste, iei de pe foc si lasi sa se racoreasca apoi adaogi cateva picaturi de esenta de rom si incepi incet sa distribui lichidul pe toata suprafata aluatului, nu pui foarte mult, doar pana la saturatia aluatului.
  • 9 Februarie 2009 21:00
    LittleZyzy a răspuns:
    Cu sirop facut din apa si cateva linguri de zahar topit bine.Mai poti adauga si esente de rom, lamaie, migdale, sau ce iti place tie.winking
  • 9 Februarie 2009 19:22
    kittyalexandra a răspuns:
    Cea mai simpla varianta de sirop pe care o stiu si o folosesc este o cana cu apa, esenta (de rom, vanilie etc - in functie de blat) cam o lingurita si eventual putin zahar.
  • 30 Noiembrie 2009 16:07
    kattya a răspuns:
    La 500 ml apa pun 5 linguri (cu varf) de zahar, las sa fiarba, iar la sfarsit adaug esenta de rom.
  • 9 Februarie 2009 19:22
    Raspuns anonim:
    ... eventual fierbi pe foc mic cateva minute il lasi sa se raceasca si insiropezi blatul.
  • 8 Aprilie 2010 16:44
    Raspuns anonim:
    1. Puneti siropul de ananas peste blat. Acesta se poate cumpara din comert laughingAdica ananas la cutie tongue
  • 28 Ianuarie 2011 19:01
    Raspuns anonim:
    Coca cola mary
  • 10 Februarie 2009 14:18
    nicky_3440 a răspuns:
    Eu de obicei insiropez blatul de tort cu suc natural de fructe sau sirop facut din apa cu zahar.
  • 26 Mai 2009 14:50
    alexya_4891 a răspuns:
    RAZI coaja unei lamai o pui intr-o oala cu apa si cu 2 lingui de zaharapoi dupa ce a dat 2, 3 clocote o opresti si o lasi la racit daca vrei