Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2777709intrebari
Ultimele intrebari
Cadouri USB - USBmania
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
20 Oct
SATI 288.186AFISARI
156.100VIZITE
141.511V. UNICI
3 Iunie 2009
Anonim intreaba:

Cum sa prepar somonul proaspat astfel incat sa fie la fel de bun ca cel afumat?



Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • 1 răspuns RSS raspunsuri)
  • 3 Iunie 2009 07:44
    daniela a răspuns:
    Ia incearca reteta asta
    rondele de somon satare si stropite bine cu lamaie, asezonate cu rosmarin si busuioc puse la tava si stropite cu 1 cana de vin alb, acoperite cu folie de aluminiu si bagate la cuptor. Cand sunt aproape gata se scoate folia de aluminiu si se lasa sa se rumeneasca un pic.
    Se face un sos de lamaie cu creveti mici ( un sos din unt, o lingura de faina, cea mai ramas din sosul in care s-a facut pestele, zeama de la 1/2 lamaie si o cutiuta de creveti mici) care se va pune peste peste atunci cand se serveste. Iese o minunatie iti spun eu