Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2710556intrebari
Ultimele intrebari
Cadouri USB - USBmania
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
28 Iul
SATI 272.487AFISARI
123.083VIZITE
99.054V. UNICI
30 Iunie 2010
Anonim intreaba:

Cum se face o negresa

intrebarea se refera la reteta Cremsnit rapid de pe gustos.ro


Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • 2 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • 30 Iunie 2010 22:12
    SRJ a răspuns:
    Eu nu am invatat cum se face bine o romanca de mi-a luat creierii... si tu vrei sa faci o negresa?
  • 30 Iunie 2010 22:08
    Drums a răspuns:
    Negresa

    * 213905 vizite
    * Scor: 4. 38 din 885 voturi

    Comenteaza retetaSalveaza in cartea de bucate
    Timp de preparare:
    30 min (complexitate redusa)

    Ingrediente:

    250 g margarina,
    500 g zahar,
    5 linguri cu cacao,
    1 cana cu lapte,
    4 oua,
    200 g faina,
    1 pachet praf de copt,
    nuci,
    rom,
    ciocolata,
    coaja de lamaie.


    Mod de preparare:

    Se pune la fiert margarina impreuna cu zahar, lapte, cacao, coaja de lamaie. Dupa ce a fiert, se iau din aceasta compozitie 15 linguri in care se adauga ciocolata, rom, nuci (aceasta va fi glazura).

    Restul compozitiei se pune la racit, dupa care se adauga galbenusurile, pe rand, apoi faina, praful de copt stins si albusurile batute spuma.

    Compozitia se coace intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Cand este gata, se toarna peste ea glazura si se poate presara nuca de cocos.

    Se poate insiropa inainte de punerea glazurii cu un sirop din 200 ml apa, 7 linguri de zahar, zahar vanilat. Se pun la fiert pentru un gust mai bun, se poate carameliza zaharul si se adauga apa, se da un clocot.
    de fapt uite aici:
    http://www.gustos.ro/retete-culinare/prajituri/negresa.html

    http://www.gustos.ro/retete-culinare/prajituri/negresa-clasica.html

    http://www.retete-gustoase.ro/retete-negresa

    http://www.petitchef.ro/tags/retete/negresa

    sper ca te-am ajutat. pup:*