Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2732319intrebari
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
19 Aug
SATI 216.716AFISARI
92.310VIZITE
80.719V. UNICI
26 August 2009
Anonim intreaba:

Cum se pastreaza branza?



Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • 17 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • 27 August 2009 00:44
    constantaproca a răspuns:
    1.La putina (borcan)framantata cu sare.
    2. Taiata felii pusa in saramura.
    3. Taiata felii presarata cu sare( nu prea multa ) lasata pana a doua zi apoi pusa in pungi la congelator.
  • 28 August 2009 22:42
    cely a răspuns:
    In folie la frigider pentru cateva zile. Pentru iarna, framanta cu sare dupa gust, asaza in borcane, acopera cu un strat de unt, sterilizeaza putin. Sau la congelator
  • 30 August 2009 14:14
    mioara a răspuns:
    In saramura se pune apa 5litri se pune 1kg de sare si se potriveste saramura cu un ou cand se ridica oul la suprafata saramura este gata.
  • 30 August 2009 13:54
    nellyneliana a răspuns:
    In saramura... cel mai sigur mod...
  • 26 August 2009 17:54
    Leea1234 a răspuns:
    Sau o tai felii mai groase, o pui intr-un lighean, si pui pe ea sare (dar sa nu fie sare fina!)si e mai buna daca e sare neiodata!
  • 27 August 2009 14:09
    kathessa a răspuns:
    Eu o congelez. Am congelat cas, telemea, urda si e ok.
  • 26 August 2009 17:23
    StarDust a răspuns:
    Eu stiu ca mama aduce branza q zer(apa q sare cred ca e). o pune intr-un bol acoperit .in frigider.cu tot q apa aia...hee hee si tine destul big grin
  • 26 August 2009 17:46
    alexdop21 a răspuns:
    Daca o tii in frigider pune-o intr-un vas unde ai apa cu sare, sau eventual zerul ei, daca o tii in camara rece sau beci in vase cat mai mari, nu conteaza cat branza ai, dar tot la fel in saramura
  • 26 August 2009 17:19
    adinescu a răspuns:
    Framantata cu sare si la loc racoros
  • 26 August 2009 17:59
    1968 a răspuns:
    Se pune la putina cu saramura.
  • 26 August 2009 17:19
    eewan a răspuns:
    In saramurahappy cel mai bine sare cu apa sau ceva de genul. nu in frigider
  • 26 August 2009 18:36
    Raspuns anonim:
    Si neaparat acoperita cu folie
  • 29 Decembrie 2009 17:54
    Raspuns anonim:
    Dar daca vrei sa mananci o branza buna si nu prea sarata in ce conditii trebuie sa o pastrezi?
  • 6 Iulie 2010 17:30
    Raspuns anonim:
    Eu vreau sa stiu cum se pastreaza urda!? URDA!
  • 31 August 2009 15:06
    aanila a răspuns:
    In apa sarata, la frigider. Se foloseste sare mare, de masa nu cea fina.
  • 28 Februarie 2014 18:08
    Madalina_Flor_1989 a răspuns:
    Mie mi se inmoaie branza in saramura? de ce oare?
  • 7 Noiembrie 2013 15:01
    Etelka_Gothard_1959 a răspuns:
    Cum se pãstreazã URDA?