Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2802762intrebari
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
27 Noi
SATI 287.608AFISARI
159.123VIZITE
143.972V. UNICI
25 Ianuarie 2010
Anonim intreaba:

Cum se prepara aluatul de clatite?

intrebarea se refera la reteta Aluat de clatite de pe gustos.ro


Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • 6 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • 25 Ianuarie 2010 16:23
    undercovergirl a răspuns:
    Poti sa faci un altfel de aluat mult mai pufos astfel : separi galbenusurile de albusuri, bati albusurile foarte bine pana se intaresc cu cateva linguri de zahar, apoi adaugi galbenusurile, un praf de sare, daca doresti ceva esenta, faina, eu adaug lapte in loc de apa si putin ulei ( in cazul in care nu doresti sa pui ulei in tigaie ), le torni intr-o tigaie incinsa ( daca ai pus ulei in aluat numai pui si in tigaie ) si le prajesti. Pofta mare happy
  • 4 Februarie 2010 13:00
    ecristinamc a răspuns:
    Vrei s aiti spui ceva? Inainte nu era ca acum cu oua si alte lucruri de genu' asta. Tin minte ca bunica facea si inca face clatitele asa; apa cu faina si cu coaja de lamaie sau portocala.Simplu si la obiect.Cu putin ulei in cratita/Daca vrei ceva special complicate, dar degeaba.Au cam acelasi gust si astea sunt si de postwinking
  • 25 Ianuarie 2010 10:32
    Gabystelistu95 a răspuns:
    Se bat ouale, se adauga sifon (apa minerala) si faina treptat pana se obtine un aluat de consistenta unei smantani mai groasa.
  • 28 Ianuarie 2010 08:56
    jocnecurat a răspuns:
    Cum a zis ananonymousgirl si adauga un picutz de coaja de lamaie rasa fin.
  • 27 Ianuarie 2010 10:12
    aly_4607 a răspuns:
    3 oua, 3 pinguri de zahar, un praf sare, maxim 4-5 cani de apa de la robinet+faina pana cand devine o pasta nici prea moale nici foarte tare o potrivesc la coacerea primei clatite. din acest aluat imi ies circa 25 de clatite.coc una cate una si le asez pe o farfurie una peste alta, punand un prosop de bucatarie peste ele in timpul coacerii. dupa ce le termin incep sa le rulez, sunt foarte calde, pufoase, moi nu uscate. le umblu cu gem, branza, etc.
  • 15 Ianuarie 2011 03:00
    aurel2011 a răspuns:
    Pui 3 oua o lingurita de zahar 800 gr faina esenta de rom sau de vanilie sare o lingura de ulei praf de copt pentru prajituri si o cana de apa le amesteci bine sport la treaba si pofta buna