Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2779050intrebari
Ultimele intrebari
Cupio.ro
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
22 Oct
SATI 300.955AFISARI
162.876VIZITE
146.524V. UNICI
29 Iulie 2009
Anonim intreaba:

Cum se prepara cartofii dulci?



Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • 6 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • 29 Iulie 2009 21:44
    Brigaela a răspuns:
    Eu ii pun in cuptor amestecati cu morcovi, telina, cartofi garnitura la piept de pui la cuptor (pun legumele in punga de cuptor impreuna cu puiul).
  • 29 Iulie 2009 22:22
    lolita a răspuns:
    Cartofi la cuptor cu alioli : se taie cartofii cubulete se baga in cuptor se adauga boia picanta si sare. separat se taie marunt doi catei de usturoi se zdrobesc cu sare, se adauga un galbenus de ou si de amesteca pana devine o pasta omogena dupa se adauga ulei putin cate putn ca pentru maioneza. se scot cartofii din cuptor si se adauga alioli (usturoiul ce l-ai facut mai inainte). pofta buna, merge foarte bine ca si garnitura pentru friptura la gratar sau chiar la cuptor.
  • 30 Iulie 2009 11:21
    matura a răspuns:
    Cartofii dulci se spala, se sterg cu un servet si se pun in folie de aluminiu, una cate una.Se baga la cuptor si se coc. Dupa ce s-au copt, sse zdobesc, ca pentru pireu se amesteca cu miere de albine si putin lapte, ca la pireu.
    O forma de yena se unge cu unt sau margarina, se pune pireul din cartofii dulci, se aranjeaza uniform si deasupra se pune zahar brun. Puteti adauga peste zaharul brun si cateva bomboane gumate, din acelea mari, ele se vor topi impreuna cu zaharul brun si vor da un asptec placut.
    Cartofii dulci ii puteti consuma si doar copti si facut pireu.
  • 21 Noiembrie 2009 20:51
    bruneta_9895 a răspuns:
    3 cartofi dulci
    8 cartofi obisnuiti
    cateva linguri de unt
    300 ml smantana lichida
    300 ml zeama de supa
    2-3 crengute de cimbru uscat
    1 fir de rozmarin
    un varf de cutit nucsoara
    150 gr nuci tocate, dar nu f. marunt
    doi pumni de marshmallow
    Preparare:

    Se taie cartofii felii si se aseaza un start de cartofi obisnuiti intr-un vas de yena uns cu putin unt, apoi un strat de cartofi dulci si tot asa pana se uple vasul.

    Se incalzeste cuuptorul la 175 C (350F)

    Intr-o craticioara se pune la fiert smantana, zeama de supa, sare, piper, cimbru, rozmarin si nucsoara si se lasa pana da in clocot, apoi se da la o parte si se toarna peste cartofi. Deasupra cartofilor se pun bucatele mici de unt si cateva marshmallow, se acopera cu folie de aluminiu si apoi se da vasul la cuptor cca 30 min, pana incepe sa fiarba sosul, apoi se da la o parte folia de aluminiu si se mai lasa inca 20 de minute, cat sa scada sosul cam la jumatate.

    Se presara pe deasupra nucile si restul de marshmallows si se mai tine la cuptor inca 5-10 minute cat sa se topeasca bezelele si a se prajeasca putin nucile.

  • 29 Iulie 2009 22:05
    Raspuns anonim:
    Nu, eu ii pun in cuptor amestecati cu morcovi, telina, cartofi garnitura la piept de pui la cuptor (pun legumele in punga de cuptor impreuna cu puiul).
  • 16 Noiembrie 2009 11:44
    Raspuns anonim:
    Eu ii pun in cuptor amestecati cu morcovi, telina, cartofi garnitura la piept de pui la cuptor (pun legumele in punga de cuptor impreuna cu puiul).