Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2759901intrebari
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
22 Sep
SATI 306.422AFISARI
164.102VIZITE
147.915V. UNICI
11 Ianuarie 2010
Anonim intreaba:

Cum topesc ciocolata menaj? si cum o folosesc pentru decorare? multumesc.



Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • 3 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • 11 Ianuarie 2010 16:07
    cristinela a răspuns:
    Cel mai bine o topesti pe baie de aburi(pui un vas cu apa pe aragaz si in el altul, putin mai mic, in care pui ciocolata)Pentru glazuri eu adaug 5 linguri de ulei la 300 grame ciocolata(de menaj sau chiar si ciocolata cu lapte am folosit). Se toarna dupa ce s_a topit, deasupra prajiturii.Mai poti sa o pui intr_o punga, in colt, rupi putin din coltul pungii si o sa poti face diverse forme pe prajitura.Alta varianta, pe o bucata de hartie de copt, pui foarte putin ulei si tot cu punga, faci diferse modele, flori, fluturasi etc. Le lasi sa se intareasca foarte bine si apoi le poti folosi ca decor.
  • 12 Ianuarie 2010 16:08
    alynutza20gl a răspuns:
    In bain-marin adica un vas in care e ciocolata si sub ea un vas cu apa p aragaz... iar decorare gasesti dispozitive speciale
  • 16 Februarie 2010 14:14
    myosotis a răspuns:
    Poti s-o topesti si la microunde; incearca sa decorezi pe folie de aluminiu cu ajutorul unui cornet (din hartie de copt ).