Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2777307intrebari
Ultimele intrebari
Cupio.ro
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
19 Oct
SATI 324.149AFISARI
169.099VIZITE
149.291V. UNICI
31 August 2010
marius5600 intreaba:

Din ce si cum se face o pasta de mici adevarata?



Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • Raspuns castigator
    2 Septembrie 2010 13:06
    cevabun.ro a răspuns:

    Secretul micilor este seul (grasimea) de vita sau oaie. Reteta originala de mititei asa cum se facea la Caru' cu bere o gasesti aici http://www.cevabun.ro/reteta-originala-mititei/

  • 4 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • 31 August 2010 20:13
    Lora a răspuns:
    Mititei pentru 6-8 portii

    1/2 kg de carne tocata de vita
    1/2 kg carne tocata de porc mai grasa
    200 ml apa minerala
    1 lingurita bicarbonat
    sare dupa gust si condimente Galeo:1 lingura "condimente pentru mititei"
    1 lingura de "usturoi granulat"
    1 lingurita "piper negru macinat"

    Carnea tocata de vita se amesteca cu carnea tocata de porc.Se adauga apa minerala in care s-a stins in prealabil bicarbonatul, sare dupa gust, apoi 1lingura "condimente pentru mititei", 1 lingura "usturoi granulat" si o lingurita "piper negru macinat". Se framanta tot amestecul timp de 10 minute, dupa care se pune la frigider pentru 3-4 ore.Se modeleaza pe tocatorul de lemn sub forma unor cremwusti mai grosi sau se tragcu ajutorul masinii de tocat si a formei de mititei.Se prajesc pe gratarul bine incins si uns cu ulei sau grasime.Se servesc cu mustar sau mujdei de usturoi.

    Reteta am gasit-o pe un plic de condimente pentru mititei de la Galeo. Pofta buna!
  • 4 Septembrie 2010 14:30
    enchanted a răspuns:
    Carne de oaie, vita si porc amestecata cu bicarbonat de sodiu si condimente lasata la frigider cateva ore si cand ii faci e bine sa pui bere inainte de ai pune pe gratar, sunt deliciosi
  • 31 August 2010 20:24
    clofu a răspuns:
    Raspunsul lui Ourano este suficient de bun, cu toate ca nu inteleg ce cauta apa minerala in compozitie.
  • 16 August 2014 14:46
    Culinar a răspuns: