Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2764461intrebari
Ultimele intrebari
Cupio.ro
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
30 Sep
SATI 268.209AFISARI
142.821VIZITE
129.483V. UNICI
31 Decembrie 2010
Anonim intreaba:

Nu stiu cum se face crema pentru foi de napolitane

intrebarea se refera la reteta Prajitura cu foi de napolitana de pe gustos.ro


Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • 3 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • 31 Decembrie 2010 03:09
    Mafy_9646 a răspuns:
    Reteta 1.
    CREMA PENTRU FOI DE NAPOLITATNE

    -2 cani zahar se topesc pe foc
    -se adauga o cana de nuca taiata cu cutitul
    -se aduga jumate pachet unt sau margarina si un galbenus d eou si se amesteca pana se omogenizeaza
    -se intinde de-a lungul pe foi
    -compozitia trebuie sa fie calda
    -cantitatile vi le alegeti voi.

    Reteta 2.
    250 g margarina (Rama)
    250 g nuca bucati nu prea mari
    250 g zahar
    3 oua

    Se fierb în oala cu pereti dubli (sau la bain-marie) pana se leaga crema. Între timp se caramelizeaza (nu foarte tare, sa ai grija sa nu se arda, ca devine amar) 200 g zahar. Când e gata se amesteca repede în compozitia abia luata de pe foc. Se pune esenta de rom si se întinde asa fierbinte pe foaia de napolitana. Foile se dau la rece cu o greutate pusa pe ele.

    Sper sa iti iasawinking
  • 31 Decembrie 2010 11:23
    evrika a răspuns:
    Eu am reteta asta:
    250 gr margarina Rama
    200 gr zahar
    se topesc si se adauga 100 gr ciocolata de menaj si 100gr nuca cocos.
    Se iau de pe foc si se pun 3 oua intregi, unul cate unul, iar dupa ce se raceste crema se umplu foile!
    E favorita mea, sper s iti fie si tie de folos happy.
  • 31 Decembrie 2010 11:30
    evrika a răspuns:
    Eu am reteta asta: 250 g margarina Rama, 200 g zahar, se topesc si se adauga 100 g ciocolata de menaj si 100 g nuca cocos. Se ia de pe foc si se pun 3 oua intregi, unul cate unul, iar dupa ce se raceste crema se umplu foile.
    Sper sa iti placa! Pofta buna.