anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! happy Am o femela cane corso-ciobanesc belgian superba care in urma cu o luna a facut 5 catelusi.Din pacate trebuia sa-i dam pe toti, dar in ultimele zile eu si mama mea (singurele iubitoare de animale din familie) ne-am indragostit de micutul Gipsy.
Eu acasa am o femela pechinez de 2 ani care nu deranjeaza pe nimeni si un caine batran si agresiv,plus mama puilor careia i-am gasit deja stapani iubitori.
Intrebarea mea este:Ce putem face cu masculul batran?
E foarte rezervat,chiar agresiv cu strainii, iar noi nu ne putem ocupa de 4 caini, de aceea am incercat sa le gasim stapani celor mari care necesita prea multa atentie si ingrijire (pe care nu le vor gasi intr-o familie cu doar 2 iubitori de animale).
Acum suntem la un pas de a-i asigura fericirea batranului nostru, dar nu stim ce putem face cu el!
Cateva sugestii?

Răspuns Câştigător
| americanblue a răspuns:

Pai dati'l la un adapost de animale..nu e cea mai buna idee dar decit sa il abandonati in strada..sau puteti sa ii gasiti un nou stapin. poate cineva din familie, astfel ati putea merge sa il vedeti oricind doriti. daca ai un prieten care iubeste animalele i l'ai putea face cadou happy

2 răspunsuri:
| Adryan_Addy_1989 a răspuns:

Pai. il poti da spre adoptie. sau il poti vinde unui stapan iubitor care va avea grija de el
!

| MihaelaStanciou a răspuns:

Sunt site-uri de adoptii poate poti acolo sa gasesti pe cineva