| waXonwaXoff a întrebat:

Cei nascuti in 29 februarie isi sarbatoresc ziua din 4 in 4 ani nu?
Spre exemplu prietenul meu are 10 ani daca s-a nascut pe 29 februarie? Ziua lui ar fi peste 4 ani, inseamna ca el peste 4 ani o aiba 11 sau 14?

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
În anii în care nu este ziua 29 va sărbătorii în ziua 28 ale lunii.
14 ani, normal.
Pa, pa.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

29 februarie apare pentru ca in fiecare an raman 6 ore in plus, la 4 ani se mai baga o zi. Este doar modul in care oamenii au impartit intervalelel de timp. Asa ca evident, varsta nu creste cu un an din cauza datei, ci din cauza intervalului de timp care a trecut.
Daca esti nascut pe 29 februarie, dai de baut in weekend si primesti cadoul pe 29, de ziua tawinking

| Barajag a răspuns:

Normal ca 14 ani va avea, in fiecare an isi va sarbatori ziua chiar daca este pe 28 asta pana va fi un an bisect, uff matematica si carnea de porchee heeOri tu crezi ca el va sarbatori 1 an in 4 ani?laughing

| 334499 a răspuns:

Right 14 happy
Uite o chestie ciudata :
O familie din Norvegia, Henriksen, a intrat în Cartea Recordurilor pentru că cei trei copii ai cuplului s-au născut pe 29 februarie, consecutiv. Heidi a venit pe lume în 1960, Olav în 1964 şi Lief-Martin în 1968.

| Anileda a răspuns:

Pai da cei nascuti pe 29 februarie ei primesc 3 luni la fiecare anlaughing pana se face 4 adica 3-4=12 luni...

| JoJo a răspuns:

Nop mai, el va avea 14 doar ca isi sarbatoreste ziua odata la 4 ani, dar anii trec normal.

| DarkBlood32 a răspuns:

Da,va avea 14

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foxkids cei care sunt nascuti pe data de 29februarie normal ar trebui sa-si sarbatoreasca ziua din 4 in 4 ani
Daca prietenul tau are 10ani si este nascut in 2000 normal el acum ar avea 2ani jumatate.
Spre exemplu eu sunt nascuta pe 29februarie2000. Dar eu imi sarbatoresc ziua in fiecare an pe data de 28februarie, pentru ca vreau sa-mi pastrez luna in care m-am nascut.Cu mult drag, Andra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Peste 4 ani va avea 14 ...normal.
(si eu sunt nascuta pe 29 februariebig grin)

| danaalexandra00 a răspuns:

Daca va avea 11 ani asta ar insemna ca peste 24 de ani el va avea 16?!?!? nu, el isi serbeaza ziua din 4 in 4 ani da` de crescut in varsta creste ca un om normal deci va avea 14 big grin

| Dumb0 a răspuns:

Ziua lui se poate sarbatorii si pe 1 martie, dar oricumanii trec normal fiindca si noi o data la 4 ani ne sarbatorim ziua cu o zi mai tarziu fiindca vine 29 februarie. Nu conteaza pe cat esti nascut fiindca tu tot cresti

| karla_3547 a răspuns:

Orice persoana nascuta pe 29 februarie, o data la 4 ani isi serbeaza ziua pe 28. nicidecum nu ai cum sa ramai la aceeasi varsta. Timpul trece si oricat am vrea, nu avem cum sa ramanem mereu tineri happy