Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3172730intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
24 Oct
SATI 304.344AFISARI
197.285VIZITE
180.084V. UNICI

Cine stie cum sa sterg virusii din pc cu antivirusul Avira? straight face ajutati-ma va rogUrmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • 6 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Intri in Avira AntiVir Control Centre/View/Administration/ Quarantine si acolo se afla un tabel cu fisierele infestate sau virusii gasiti. In partea de sus a tabelului ai mai multe optiuni, respectiv Rescann, Restore., Delete(icon-ul cu dublu cerc in care se afla o fila si dreapta jos un x). Te pozitionezi pe fiecare fisier si dai Rescann si in functie de ce-ti gaseste dai Restore (daca nu a gasit virusi) ori Delete pe virusi. Eu am antivirul Avira free, dar cred ca asa este si la cel cu licenta. Succes si numai bine!
 • a răspuns:
  Nu merge! Ii baga in carantina! doar atat!
  Pentru a-i sterge Descarca Malwarebytes Anti-Malware de aici http://fileforum.betanews.com/detail/Malwarebytes-AntiMalware/1186760019/1 si salveaza-l pe Desktop.
  Instaleaza-l si la sfarsit asigura-te ca ai bifat urmatoarele: Update Malwarebytes' Anti-Malware si Launch Malwarebytes' Anti-Malware. Apoi apasa Finish.
  Dupa lansarea programului, selecteaza Perform full scan si apoi apasa pe Scan.
  La terminarea scanarii apasa OK si apoi Show Results. Asigura-te ca e totul bifat si apoi apasa Remove Selected.(spune ce a gasit aici)
  Apoi descarca DrWeb Cureit
  DESCARCA DrWeb Cureit DE AICI ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/cureit/launch.exe
  Opreste antivirusul si inchide toate programele din calculator, inchide si conexiunea internet si apoi ruleaza programul apasand butonul Start in fereastra deschisa.Confirma lansarea apasand butonul OK si asteapta sa scaneze programele active din memorie si cele din startup. Daca programul se lanseaza in scanare direct opreste-l apoi fa-i update si apoi bifeaza optiunea complet scan si clik OK! Dupa scanare dai REMOVE OBJECTS!

 • a răspuns:
  Oana e vai de capu' tau! 1 la mana: virusii gasiti nu se sterg niciodata din carantina, daca i-ai sters ti se baga iar in PC;
  2 la mana: Avira e varza, mai rau iti face la PC! Iti recomand Kaspersky PURE 2011.
  Bafta
 • a răspuns:
  Deschizi antivurusul si unde acolo scrie "Scan system now" dai acolo si ti se scaneaza pcul. Si scapi de toti virusii. La mine a mers big grin.
 • a răspuns:
  Buna lorylorena,
  Mergi in carantina si da delete. O sa stergi virusii gasiti de Avira.
  Pa, pa
 • a răspuns:
  1-intri in avira antivurus, 2-dai scan now, 3-dupa, dai quarantinee, dupa dai delete si gata! mare treaba!