Trebuie să ai o activitate susţinută şi îndelungată pe TPU, în teorie cel puţin 500 de răspunsuri şi două luni, în practică cu mult mai mult, să ai multe răspunsuri folositoare, din mai multe domenii ori chiar să fii expert într-un domeniu. Când echipa TPU va considera că îndeplineşti condiţiile şi că meriţi titlul ţi-l va acorda. Succes şi numai bine.
Expert TPU te fac cei ce administrează site-ul. Dacă ei văd că dai răspunsuri corecte, complete şi coerente, pot decide dacă meriţi sau nu să fii Expert
Am vazut intrebarea asta de o mie de ori. Dar poate esti nou si iti spun. Pentru a deveni expert TPU trebuie sa dai multe raspunsuri folositoare si care sa ajute acea persoana, acumuland cat mai multe puncte si funde. Desi fundele nu prea conteaza. Sunt multe persoane care au sute de funde si nu sunt experti. Cea ce conteaza cu adevarat sunt raspunsurile tale.Ti-am spus asta pentru ca stiu persoane care sunt aici si au cate doua conturi pentru a avea mai multe funde. Sper ca te-am lamurit!
Trebuie sa ai multe funde... Mi se pare ca trebuie sa fie peste 100...
Funda?
Buna!Pt a deveni expert tpu trebuie sa ai multe puncte:aceste puncte se acumuleaza pe fundite multe,vizualizari ale profilului tau,intrebari,raspunsuri etc...Nu este usor sa devii expert dar nici imposibil.Acest site este un site in care noi,oamenii ne ajutam unii pe altii de aceea se numeste:"tpu(toti pentru unu)"si nu trebuie neaparat sa fii expert.Poti fi un simplu utilizator care ajuta oameni.
Poti deveni expert TPU prin a-i ajuta pe altii(si strange cat mai multe funde)!
Daca ai multe puncte, poti devenii expert TPU!
anonim_4396 întreabă: