Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3171965intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
21 Oct
SATI 236.681AFISARI
150.908VIZITE
138.756V. UNICI

Cum pot sa aflu un numar privat sau macar cum pot sa il apelez inapoi.Eu sunt pe Cosmote si ma tot suna un individ la 3-4 noaptea.Am auzit ca exista un program pentru Symbian, care este acela?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns castigator
  a răspuns:

  Exista un program pentru pc!
  CUM AFLU un NR ASCUNS DE TELEFON
  In primul rand trebuie sa iti faci cont (free :thumbup: ) la www.telefonip.ro. Dupa aia trebuie sa descarci x-lite. Gasesti pe google cu tonele sau gasesti aci> http://www.counterpath.com/index.php?menu=Products&smenu=xlite.
  Dupa ce instalam x-lite pe pc il configuram cu setarile care le-am primit prin mail de la http://www.telefonip.ro
  Pana aici toate bune...
  Acum urmeaza sa configurezi telu'.
  Setari - Redirectionare apel - Apeluri voce - Active redirectionare "Daca nu este disponibil" La numarul dat de http://www.telefonip.ro cu alte cuvinte daca vad ca ma suna un numar ascuns apas tasta NO si il redirectioneaza catre numarul de la telefonip (iti dai seama de asta pentru ca iti va suna pc-ul daca ai instalat x-lite si l-ai configurat ) daca vrei ii poti raspunde chiar poti inregistra convorbirea. Acum ca sa ii vezi numarul de tel, intri pe http://www.telefonip.ro te logezi dai pe "Apeluri primite" si ii vei vedea numarul de telefon acolo. Succes si sper ca ai inteles... Enjoy!

 • 1 răspuns RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Blacklist se numeste programul, numai ca acolo trebuie sa introduci un nr. de tetefon care vrei sa nu te apeleze.Singurul lucru pe cere il poti face este sa-ti directionezi toate apelurile catre mesageria vocala, daca o ai activa sau catre un alt nr. de telefon.Bafta!