Da uitati-va si voi oameni buni la intrebarile postate de mai jos, recente.Cred ca intrebarea asta s-a pus de 100 de ori
Bună!
Eu am pus predicativă. Alții zic că e subiectivă. Atributivă nu e în niciun caz.
Acum să așteptăm baremele. Eu am gândit că e inversiune și am zis „Dificultatea răsfoirii este ceea ce mă jenează" și am contras, a ieșit nume predicativ și am zis că e predicativă.
Acum să așteptăm...
Exact asa am scris si eu ...Tot asa am inversat si am facut si contragerea si mie asa mi-a iesit
Si eu am inversat si cred ca e predicativa
Asa am zis si eu
Eu am scris ca era subiectiva, dar poate fi si predicativa daca o pronunti cu o intonatie speciala...Bafta!:*
Eu am pus predicativa pentru ca daca zici asa "Dificultatea rasfoirii este ceea ce ma jeneaza"... este=predicat nominal incomplet si atunci e predicativa....profa noastra a zis ca e interpretabila si pot fi ambele variante
Hey! ..Eu am pus ''c.''..Sigura nu sunt..Am auzit foarte multe variante ca ar fi fost corect ''b.''.Vom astepta rezultatele..sau cel mai sigur...La ora 3 rezolvarile http://subiecte2012.edu.ro/2012/evaluarenationala/Subiecte_si_bareme/
"Ceea ce " este subiect, si cum intr-o subordonata subiectiva NU exista subiect, e predicativa
Eu am scris C subiectiva multi colegi au scris la fel. sper sa fie bine ^_^