Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3171385intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
20 Oct
SATI 279.733AFISARI
183.019VIZITE
167.535V. UNICI

Salut cat costa sa ma duc pana in Dablin(Irlanda)Si cat dureaza drumu? Am auzit ca se castiga bine acolo si probabil ma voi duce in viitorbig grinUrmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • 2 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Bună.
  Depinde din ce oraş eşti, informează-te aici,
  http://www.liligo.ro/bilete-ieftine-bucuresti_dublin_ie/
  Succes!
  p.s,
  asta e cu avionul
 • a răspuns:
  Pana la Dublin? Pai...depinde. Cu masina trebuie sa treci prin UK, sa iti rezervi un feribot (vapor) care sa te duca din UK in Irlanda. Dureaza vreo 2-3 zile. Cu avionul,vezi wizzair,blueair,lufthansa,British Airways, tarom, austrian, etc.
  Costa cu masina, vreo 50 Euro/1000 km.
  Pana in Irlanda sunt 3000 km. Ar costa 150 Euro (asta excluzand taxele de autostrada,eu iti recomand o ruta,nu platesti foarte multe taxe de autostrada,doar in Austria si Ungaria,in Franta,pana la Calais,daca treci prin Belgia,nu platestisadorasul tau)-(vama maghiara)-Budapesta-Viena-Munchen-Stuttgart-Karlsruhe-Saarbrucken-Luxemburg-Bruxelles-Calais-(tunelul care leaga Franta de UK,sau feribot)-(Dover sau Folkestone)-Londra-Birmingham-Liverpool-(feribot)-Dublin.
  Pentru feribot poti vedea Stena Lines,P&O Ferries,iar pentru tunelul care leaga Franta de UK,vezi Eurotunnel.
  Ar mai fi o varianta,cu trenul,iei celebrul IR Bucuresti-Viena,iei din Viena un tren de Paris (daca gasesti,daca nu,iei pana in Germania,de acolo ai sigur tren catre Paris),in Paris iei un alt tren, duce la Londra, sau un autobuz Eurolines, iar din Londra iei tren/avion (ai low-cost, Ryanair).
  Sau iei Atlassib/Eurolines pana in UK si schimbi cu un avion Ryanair.
  Ca sa intri in UK/Irlanda ai nevoie doar de o carte de identitate.
  Drum bun!