Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3114891intrebari
Quiz-uri TPU
Kurtmann
Ultimele intrebari
MediaDOT.ro
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
26 Mai
SATI 238.148AFISARI
147.139VIZITE
134.431V. UNICI

Buna! Cine stie cum pot scapa de spamurile care apar la spam pe yahoo mail? Nu vreau sa le serg [ca le sterg degeaba tot mai apar] vreau sa dispara definitiv sa nu mai primesc. Dau funa!Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • 2 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • a răspuns:
    YAHOO - MAIL - CUM SCAPI DE SPAM! Ca sa scapi de SPAM pe Yahoo Mail fa-ti mai intai un cont pe Boxbe aici http://www.boxbe.com/ Boxbe îti cere sa specifici clientul de mail pe care vrei sa-l cureti de spam. Aici alegi Yahoo! Mail. Odata ce l-ai specificat si te-ai autentificat pe mailul specificat din Boxbe, acesta îti analizeaza toate contactele din cont. Aici vine partea cu rabdarea. Dureaza câteva minute pâna le gaseste pe toate, mai ales daca acel cont este mai vechi si l-ai folosit câtiva ani. Apoi, Boxbe îti afiseaza lista de contacte si îti cere sa le bifezi pe cele care chiar te intereseaza si vor avea prioritate. Celelalte vor trece în SPAM. Acum daca intrii in e-mail-urile tale ve-i vedea in partea de sus o iconita Boxbe, iar în stânga acesteaia ai doua optiuni posibile: „block sender" si „block domain". Asta înseamna ca poti bloca doar o adresa de mail de la care ai primit spam sau chiar tot domeniul de unde s-a facut solicitarea. A doua optiune este extrem de eficienta daca ai de-a face cu un anumit site care fie nu are optiune de dezabonare, fie îti ignora cererea de dezabonare. (aici ai setarile din Boxbe - http://i.imgur.com/1D82V.jpg )
    Succes!
  • a răspuns:
    Nu ai ce sa faci doar sa iti schimbi emailuwinking. si de acum incolo nu iti mai pune emailul principal pe orice site unde te inscrii.