Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici

303565intrebari
2051418raspunsuri
77627utilizatori
17minute timp mediu de raspuns
99% din intrebari au primit raspuns
Let�s Do It, Romania!
Ultimele intrebari Twitter
micşorează boxul
Categorii
Ce au facut prietenii tai pe TPU.ro
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
01 Sep
SATI 235.226AFISARI
66.884VIZITE
57.716V. UNICI
(4 Decembrie 2009 )
M.S. intreaba:

De ce maghiarii din Harghita ,acum cand sunt alegeri presedintiale si exista atata tensiune intre candidati ,au hotarat sa arboreze drapelul secuiesc ca steag al judetului harghita privind autonomia tinutului secuesc .

Ai un raspuns pentru M.S.?
Ce nota dai intrebarii?
Adauga la favorite
  • 4 răspunsuri: | RSS raspunsuri
  • elenahd a răspuns:
    raspuns ales
    Draga Stefan iti voi marturisi ca maghiarii din Harghita sunt niste oameni deosebiti,foarte primitori si ospitalieri. Crede-ma ca ei nu au nimic in comun cu arborarea drapelului secuiesc.Adevaratii vinovati sunt cei din clica politicului care vor sa incite oamenii unii impotriva altora dar spre fericirea noastra maghiarii din Harghita simt si traiesc romaneste pana in maduva oaselor. Crede-ma ca la fel de mult sufera si ei ca si noi din cauza claselor politice si din cauza nemerniciei oamenilor politici.Si printre maghiarii din Harghita sunt unii care de abia isi duc zilele de pe o zi pe alta si ei au copii bolnavi carora le cumpara medicamentele la pret integral din cauza sistemului sanitar romanesc deficitar,si ei sunt someri ,si ei...,si ei...,exact ca si noi ceilalti romani care nu traim in Harghita si nu avem arborat drapelul secuiesc.Toti traim in aceeasi tara,respiram acelasi aer si simtim la fel indiferent de ce drapel arboram sau nu.Sunt convinsa de ceea ce ti-am relatat deoarece am fost de atatea ori in Harghita in interes de serviciu si m-au tratat extraordinar chiar daca eu nu stiu nici o boaba maghiara.
  • (4 Decembrie 2009 16:37 )
    Raspuns anonim:
    Nu localnici sunt de vina , am trecut deseori prin tara, nemernicii din partide , arza-i-ar sa-i arda de boschetari.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (4 Decembrie 2009 17:12 )
    Candyman a răspuns:
    Una cu napalm ar rezolva situatia.Ce autonomie, acolo tot Romania e !
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (5 Decembrie 2009 22:56 )
    Happy a răspuns:
    Sa intre si ei in evidenta. Mie mi se pare o prostie cu tinutul asta ,,Secuiesc''.Acum alegerea e a voastra .Va pupici
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0