Bună ziua, trebuie să depun o cerere de admitere la masa credala și nu știu dacă trebuie plătită taxa de timbru în valoare de 200 lei. Dețin o hotărâre judecătorească definitivă în care...? (mai mult)
De ce ar crede cineva in continuare ca virusul covid nu exista, ca vaccinurile sunt rele și omoară oameni, ca LGBT și avorturile vor distruge societatea și ca Putin este un om bun? Cu ce argumente...? (mai mult)
Buna ziua, tocmai ce am terminat liceul si înca nu mi- au dat diplomele și atestatul, trebuie să mă angajez urgent, o pot face numai cu adeverința de absolvire? Altceva nu mi- au dat de la...? (mai mult)
Daca imi parchez masina in fata curtii si un utilaj agricol, genti combina de treierat nu are suficient spatiu de a trece, cine cade vinovat, eu ca parecz masina in proprietarii private sau cel cu combina,...? (mai mult)
De vreo două zile nu mai pot accesa Facebook. Primesc acest mesaj: Pentru a folosi în continuare Facebook, trebuie să faci o alegere Conform legislaţiei din regiunea ta, poţi alege dacă îţi ...? (mai mult)
Au fost vreodata cazuri cu oameni care au furat masini si nu au mai fost prinsi de politie? Gen fura masina, o inmatriculeaza si zice ca e a lui
Salut! Legat de pensia de urmas, daca fratele meu a depus adeverinta la casa de pensii si eu nu am depus adeverinta, cum s- a intamplat sa tot primim 75% din pensie parintelui decedat? Si va trebui cumva...? (mai mult)
Am picat traseul de doua ori, daca pic si a treia oara sunt obligat sa incep din nou scoala de soferi?
Mi- a zis mama care a lucrat la Rompetrol ca a venit cineva si a bagat combustibil de 90 de lei si a plecat fara sa plateasca si sefa nu vrea sa sune la politie ca e franciza nu stiu exact de ce, asa ...? (mai mult)
Pro sau contra introducerii dreptului la avort în Constituție după modelul Franței? Credeți ca ar trebui făcut un referendum pe aceasta tema?
Pe voi nu va enerveaza protestele bugetarilor? Sunt niste ipocriti egoisti. Permiteti- mi sa va explic. Majoritatea se plang ca "dom'le nu e vorba de spor in sine, e vorba de faptul' ca avem...? (mai mult)
Bună, cum pot depune plângere împotriva cuiva care mă amenință cu moartea? Este urgent mulțumesc
Buna ziua! pentru F42 și E 66 ce grad de invaliditate este?
Cum ar putea fi persoanele anti globalism sa fie convinse sa își schimbe părerea și sa susțină ONU, NATO, UE etc?
De ce a ajuns Trump președintele SUA în anul 2024? Alegerea lui Trump ca președinte nu a fost întâmplătoare având în vedere felul în care au evoluat ultimele 5 alegeri prezidențiale. Nici anul...? (mai mult)
Bună, am 18 ani și din 2023 tata nu mi- a mai ridicat alocația de la poștă.Eu am terminat 8 clase și am plecat la mama în altă țară să continui școala, având domiciliul stabilit cu tata ...? (mai mult)
Fac 18 ani pe 29 august si sunt programat pentru a sustine examenul teoretic pe 6 august, am vreo sansa sa dau sala pe 6?
Hey, deci la CNP județul în care se naște omul are un cod, și sunt în ordine alfabetică, de exemplu la AR este 02, la BH 05 ș.a. Dar pentru județul Giurgiu este 52 codul, și la Călărași...? (mai mult)
Salut! Am și eu o întrebare, rudele mele vor să deschidă o succesiune pentru niste terenuri, in instanță. Și mi- au spus că ei o fac in calitate de reclamant și noi in calitate de pârâți....? (mai mult)
Dacă ar fi câștigat Năstase în 2004, Geoana în 2009 si Ponta în 2014 am fi fost acum mai rău sau mai bine?
Bună ziua. Un membru al familiei are de luna trecută un venit de 2500 lei pe card. Luna acesta i s- a pus proprire pe venit din cauza datoriilor pe care le are. Am fost la bancă și am întrebat dacă...? (mai mult)
Daca am trecut prin loc nepermis și nu am semnat procesul verbal cu amendă mi se anulează amendă?
Cum poți să promovezi purity culture ca pe o virtute când, în realitate, e doar un mecanism absurd de control al corpului și plăcerii, bazat pe frică și rușine, care ignoră complet realitatea...? (mai mult)
Bună,dacă șoferii de autocar te trec granița ilegal neefind minor, ce pot păți ei?
Salut, doresc sa imi suspend SRL- ul pentru 2 ani. Problema este ca am o suma de bani pe SRL, cu aceea ce fac? Am avut o singura factura. Deci am retras banii pe care i- am imprumutat firmei (...? (mai mult)
Salutare! De curios întreb, dacă am filmat două persoane, în spațiul public, pe o bancă dintr- un parc, care mâncau semințe și aruncau cojile pe jos, ținând cont că era coșul fix lângă...? (mai mult)
Buna, scuze ca deranjez, am si eu o problema. Baiatul meu are 6 luni, tatal lui l‐a parasit de cand avea o luna jumate, neinteresându- se de el blocandu- ne peste tot. Copilul are certificat britanic...? (mai mult)
Buna! Fiul meu a fost încadrat în 2018 la gradul de invaliditate 1 cu însoțitor.In anul 2024 aceasta încadrare a fost schimbată cu gradul de invaliditate 2. Astazi, 14. iulie 2025 Dna doctor a ...? (mai mult)
Ce se întâmplă practic dacă o țară iese din ONU, OMS, și toate organizațiile pro- globalizare si își face banca proprie și numai plătește la FMI și Banca Mondiala? Devine mai izolata decât...? (mai mult)
Bună, Cum poate să fie cineva rusofil, prorus, când știe cât rău a făcut Rusia în România și în Europa?
Știe cineva un instructor bun în Satu Mare ca să iau permisul la sală? Sunt praf, la oraș mă mai descurc
Bună, Este normal ca cheltuielile făcute în exces de politicieni să fie decontate de oamenii simpli pentru a nu a mai avea țara deficit?
Aș dori să conduc acest scuter, am înțeles că se poate conduce fără permis, fiind sub 25 km/h sau max 25 km/h, deși sunt confuz și aici. Pot conduce acest tip de produs + a căra o remorcă...? (mai mult)
Este legal sa circuli cu codul 100 pe permis după împlinirea vârstei de 21 sau 24 de ani și după obținerea atestatelor?
Ai voie singur cu trenul la 16 ani fara sa iesi din tara? vreau sa merg cu niste prieteni la karting in Bucuresti si sa ne intoarcem seara
Poate o țară sa părăseasca Organizația Națiunilor Unite? Care sunt consecințele și ce fel de lideri și presedinti ar dori asta?
Salut! Mi- a expirat contractul de muncă la sfârșitul lunii trecute dar eu nu am semnat nicio prelungire. Am continuat să merg la muncă. Îmi doresc acum să plec, se poate să o fac fără să- ...? (mai mult)
In 2025 am salariul net de 2350 ron. Avand in vedere faptul ca salariul brut minim a ajuns la 4050 in 2025, care sunt cauzele pentru care angajatorul nu mi- ar fi oferit acest salariu? Nu este obligat...? (mai mult)
Buna seara. Daca ma imbolnavesc din cauza ca am mancat o shaorma stricata ce conținea bucati de carne de pui roz si salata care avea gust de ghena de gunoi (caz real) si decid sa dau in judecata shaormeria...? (mai mult)
Bună, am o întrebare dacă sunt studentă în anul I la învățământ la distanță. Voi putea primi bursa sociala(venit)?
Daca vand la amanet sau amanetez un Samsung s24 ultra cu memorie 512 giga. 12 giga ram si husa fata spate si in stare excelenta si estetic si functional. Cam cati bani imi da pe el?
Buna seara, cine a pățit așa ceva, domiciliez într- un județ la care nu mai stau deloc, am fost luat in respectivul judet doar pentru a da de permis, am acumulat acele 15 puncte de pe permis si...? (mai mult)
Va mai lua Nicușor Dan un mandat? Îl veți vota și pentru al doilea mandat?
Credeți că dacă în Harghita și Covasna nu ar fi trăit așa mulți maghiari, ar fi ieșit PSD la alegeri la ei?
Ce inseamna antieuropenism sau a fi antieuropean sau eurosceptic? Dacă ești anti- avort și anti- lgbt sau antivaccinist, anti combaterii schimbărilor climatice și anti plății cu cardul ești...? (mai mult)
Cum aflu online daca un autoturism a fost sau nu radiata? Cunosc seriade sasiu si numarul de inmatriculare.
Buna! A mai facut cineva antecontract de vanzare- cumparare unde ati dat un avans mare si nu aveati prea mare incredere in vanzator? Exista riscul chiar daca nu isi respecta clauzele sa nu imi mai recuperez...? (mai mult)
În finalul romanului său "Cavalcadă în iad", Vintilă Corbu spune că "Împotriva unui regim totalitar orice mijloace sunt permise". Cum vi se pare ideea? Cu alte cuvinte, loialitatea față de...? (mai mult)
Bună ziua! Am un băiețel de 2 ani care începe cresa in septembrie, copilul are întârziere in vorbire și la cate nebuni se întâmplă in lume la momentul actual stau cu frica. Asa ca ma gândeam...? (mai mult)
De ce a crescut atât de mult partidul AUR in sondaje în doar o luna?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Maria_Vaduva_1984 întreabă:
bogdan4cognkac întreabă:
SamsungElectronics întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!