Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 31 Mai 2025 sunt:
Cum de au ajuns persoane ca Ion Iliescu, George Soros, Henry Kissinger, David Rockefeller, Evelyn Rothschild la o vârstă atât de înaintata?
Parca Realitatea TV sustinea PNL acum câțiva ani, ce s-a întâmplat de îl susține pe Georgescu și AUR?
Voi ce parere aveti despre ce a facut delia la investirea lui nicusor dan? A fost posedata cum se spune sau e de la boala aia care a zis ea ca o are? Eu sincer cam cred ca era posedata, ca si sa ai boala...? (mai mult)
Salut TPU, mă întrebam pot sa folosesc arme airsoft cu bile daca nu am permis de port arma?
Dacă politicienii nu își mai declară averea, noi de ce ar trebui să mai declarăm ceva? Suntem liberi! Tocmai bine, acum toți au încă un motiv: s- a dat liber ca fiecare să facă ce vrea, că...? (mai mult)
Dacă Ion Iliescu este vinovat asa cum zic unii de evenimentele de la Revoluție, de mineriade și de vânzarea fabricilor și uzinelor la străini cum de nu a fost anchetat pana acum sau închis, ba...? (mai mult)
Bună, dacă închiriez o locuință cu contract la anaf sunt obligat sa stau în chirie un anumit nr de luni?
De ce sunt taxele către stat atât de mari? Practic, dacă ți- ai lua un job, ai munci șase luni pe an pentru stat și doar cealaltă jumătate pentru tine. De ce nu vrea nimeni să reducă aceste...? (mai mult)
De ce nu îl vor pe Bolojan prim-ministru?
De ce munca este subapreciată? De ce oamenii nu se mai descurcă financiar, chiar dacă muncesc pe rupte? Unde este problema și unde apare discrepanța? Cine ar fi principalul vinovat? Această problemă...? (mai mult)
Am o dilemă: de unde au unii oameni bani să joace sume atât de mari la cazinou? De exemplu, la ruletă am văzut câștiguri de până la 9.000 de lei, iar unii pariază chiar și 3.000–4.500 de...? (mai mult)
De ce spun atâția ca Securitatea nu a fost desfințată și încă mai sunt securiști la putere dacă nu se mai aplica metodele brutale de atunci?
Bună TPU! Vreau sa știu dacă mai pot primi pensia alimentara de la un părinte dacă sunt studenta și voi avea și job part time.
Mi- a fost anulata cererea de chemare in judecata, conform art.200 din C. pr. civila, desi eu nu inteleg, am facut totul online, sa inteleg ca cererea trebuie facuta fizica? Trebuie neaparat sa aiba...? (mai mult)
Buna ziua, am si eu o intrebare urgenta La interviul pentru viza americana b1/b2 la ambasada, au fost cerute procurile pentru eliberarea minorului din tara cu o persoana terta, fac parte dintr- un...? (mai mult)
Funda.Am si eu o nelămurire legata de ajutorul de inmormantare MAPN știe cineva de ce durează o luna pana se plătește deși inițial mi-au zis 3-5 lucrătoare.
Salut! Am găsit masina zgariata și stopul crăpat, asa ca m- am dus la politie pentru a declara accidentul. După ce politia a văzut masina, a constatat ce trebuie reparat în urma accidentului. Mi...? (mai mult)
Cum a fost cumpărată Realitatea TV de Călin Georgescu, AUR și POT? Am auzit ca Anca Alexandrescu ar avea legături cu Rusia? Ce credeți, ea ar trebui anchetata?
Are ceva daca ma duc sa-mi fac permisul dupa 4 luni de la expirare? Mi-a zis cineva ca s-ar putea sa comenteze ca am intarziat asa mult
Pentru cei care au mai primit amenzi pentru parcare neregulamentara de la Politia Locala S2, mi- au lasat o nota de constatare cu cele sesizate in parbriz, respectiv cu locul, ora, sanctiunea si o ...? (mai mult)
De ce romanii care sunt pro Roexist și anti-NATO sunt și antivaccinisti și împotriva plății cu cardul, împotriva LGBT și împotriva globalizării?
Buna ziua! Ceea ce voi intreba este foarte grav din punctul meu de vedere iar intrebarea mea este : Ce ar fi de facut impotriva a doua asa zise doamne care lucreaza la Casa De Pensii si dau pensii de capul...? (mai mult)
Daca am vandut fier vechi, a afacut o chitanta acolo si m- a pus sa semnez, nu trebuia sa o faca in dublu exemplar, am primit decat o hartiuta pe care scria valoarea ce am primit- o si cat fier am avut,...? (mai mult)
Bună ziua, fac parte dintr- un grup de 15 persoane, dintre care 9 sunt minori, care urmează să participe la o competiție internațională de robotică în Statele Unite ale Americii. Am obținut...? (mai mult)
Cine a tras la Revoluția din 1989? Se spune ca de fapt Ion Iliescu și Petre Roman au fost implicați! Dar după 22 de ce s-a tras și in oameni neinarmati?
Buna ziua stimati colegi de pe TPU! Astazi as dori sa discut cu voi doua probleme si anume : Ce e de facut atunci cand firma la care lucrezi te pune pe drumuri, te foloseste apoi nu vrea sa iti dea ultimul...? (mai mult)
Nu credeti ca tovarasul domnul Nicolae Ceausescu avea dreptate impunand decenta si uniformele?
Nu credeti ca tovarasul domnul Nicolae Ceausescu avea dreptate daramand case cocioabe vile si construind blocuri de locuinte? Ganditi- va ca acele case ocupau si spatiu aveau probleme cu acoperisul si ...? (mai mult)
Mai exista PMP?
Cum functioneaza traficatul de persoane?
Salut TPU, aveti idee cum reactioneaza politia romana cand vede un Sur-Ron si conducatorul nu face wheelie, mergand perfect legal? Este lasat in pace sa mearga sau tras imediat pe dreapta?
Aveti idee cum reactioneaza politia romana cand vede un vehicul de tip Sur-Ron mergand confom legislației (acesta avand semnalizari si lumini)? Este ignorat sau tras pe dreapta?
Unde pot gasi toba cu omologare pentru Motorul meu? (Honda Cbf125)
De ce au hotărât Donald Trump și Javier Milei ieșirea SUA și Argentina din OMS? Ei nu par sa aibă încredere în OMS și ONU! Am înțeles ca si Nicolas Maduro vrea ca Venezuela sa iasă din OMS ...? (mai mult)
Buna, am citit conditiile de Work Visa pentru Australia, si pe langa ceilalti termini, am vazut si termenii de sanatate. Unde scrie ca trebuie sa ti faci analize pentru HIV, Hepatita etc... Nu vi...? (mai mult)
Daca eu am un job full time si am poprire pe salariu si îmi mai iau încă un job part- time la 4 ore cu un venit de 1300 lei pe luna din acest venit cat îmi va lua? Din câte am înțeles din codul...? (mai mult)
Care este suma maxima pe care o poți împrumuta de la banca cu salariul minim pe economie?
Dacă fac împrumut la Banca Transilvania, după cât timp pot plăti toată suma odată sa nu mai plătesc rate 5 ani?
Buna ziua, ati auzit de site ul veepeeie.com sau ceva asa? M au contactat pe whatsapp cica job online, castigi 80 de dolari daca tot dai acolo sarcina finalizata si asa, initial m au pus sa dau in contul...? (mai mult)
Salut, azi m- a rugat cineva sa- i trec CUI - ul lui pe bonul meu la benzinarie, adica sa decontez pe firma lui sau ceva de genul... si eu fraier ( sincer :) ) am acceptat si nu am gandit- o prea bine....? (mai mult)
Ce parere aveti despre persoanele care susțin Rusia și urasc Ucraina și ar dori ca Ucraina sa fie distrusa și sa nu mai existe?
Ce se întâmplă dacă închizi pe cineva în casă sau într-o cușcă?
Salut, astazi in trafic am avut in incident neplacut sa zic asa erau 3 benzi si toate erau pentru inainte(eu eram pe b2) doar ca strada unde trebuia sa ajungem era mai in dreapta, gen nu era in linie...? (mai mult)
Salutare tuturor! Întâmpin o problemă, lucrez în Suedia, permisul meu de conducere mi- a fost luat de către poliția suedeză din cauza depășirii limitei de viteză, era limita de 40 și aveam...? (mai mult)
De ce nu merge nimic bine în țara asta? Dacă guvernarea PSD-PNL-UDMR e proasta oare cu USR ar fi mai bine? Ar putea fi buna o coaliție PSD-PNL-USR-UDMR sau care ar fi soluția pentru România?
De ce apare in fiecare seara avocata Alice Draghici la Romania Tv? Stie cineva cati ani are ea?
Stau la bloc și constant plătesc pierderi la apă rece și caldă. Am contoare, trimit mereu indexul. În blocul nostru mereu sunt probleme, cam de vreo 2 ani, avem pierderi. Sunt luni în care am...? (mai mult)
Salutare, Unde pot sa vad legile aflate in dezbatere pentru camera deputatilor si senat si unde pot vedea legile publicate, de exemplu legea pentru doborarea dronelor rusesti data luni pe 19 mai...? (mai mult)
Au fost fraudate alegeriile intre Nicusor si Simion sau nu? Gurile rele spun ca s- a furat masiv in Diaspora, dar oare e asa usor sa furi sute de mi de voturi? Unii vorbesc de 300.000 de voturi,...? (mai mult)
Salutare, se speculeaza pe surse, ca Romania se va pregati intens de razboi. Am vazut ca Balaceanu a precizat ca presedintele trebuie sa introduca armata obligatorie. Este aceasta o consecinta ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GamingSoloInRetea întreabă:
Aurora736 întreabă:
Alexxandra2005 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice