De noul Cod penal, respectiv legea penala mai favorabila, beneficiaza toti infractorii, indiferent ca sunt acum la inchisoare sau nu.
Am vazut la alta intrebare ca ai fost condamnat cu suspendare pentru conducere fara permis. Iti ramane acea condamnare deoarece pedeapsa prevazuta in Codul penal este aceeasi ca si cea din OUG 195/2002. La fel ramane si termenul de incercare.
Ti-am raspuns la alta intrebare ca poti sustine testele pentru permis dupa trecerea unei perioade de 1 an de la data condamnarii, anterior testelor trebuie sa faci scoala de conducere.
condamnarea aceea de 1 an s-a ispasit, pot obtine reabilitarea acum? sau trebuie sa mai astept sa treaca si ceilalti 2 ani de incercare? ..si cel mai important, daca pedeapsa de un an s-a ispasit si au ramas cei 2 de incercare pot sa dau examen pentru permis de conducere?
Pai a trecut un an de la data condamnari, deci sa inteleg ca pot incepe sa fac scoala de soferi apoi sa sustin examenul.
vila aa?...nu,mi se parte ca nu tu poti alege unde, dar e logic ca la domiciliul tau. nu al vecinului.