Buna TPU, caut de ceva timp o melodie mai visatoare din anii 90- 2000 pe care o mai auzeam la radio guerrilla, e o fată cu o voce mai melodioasa, canta intr- un stil mai lălăit de operetă. Fundal...? (mai mult)
Stie cineva cine canta aceasta melodie? https://www.youtube.com/watch?v=7YfFY21PWZg
Salut! Sunt un artist la inceput de drum care cauta collab- uri cu altii de tip underground.Eu ma axez pe rap, trap, drill, rnb.Cine vrea sa colaboreze cu mine poate da un dm.Nu cer bani, nu am arfe...? (mai mult)
Salut, TPU! Caut o piesa hip- hop, romaneasca. Nu stiu prea multe detalii despre ea, stiu ca are un vidoclip filmat in mai multe locuri, printre care se numara si un cimitir, posibil cimitirul Bellu....? (mai mult)
Cine poate sa ma ajute cu melodia din poveste de cartier când îi canta lui agentul, domnu agent domnu agent am ceva pentru tine cu multe zerouri ca îți face bine, nu o găsesc nicăieri poate ma ...? (mai mult)
Voce - caut trupa - cant de 4 ani
Rog frumos cine stie titlul si interpretul cantecului, , Te iubesc, , ? cantec ce se canta de obicei la petrecerile tinerilor, iar la refren, , Te iubesc!, , e strigat tare de tot de majoritatea celor...? (mai mult)
Salutare la toți, încerc de ceva vreme să caut o melodie care a ieșit gen în anii 2000/2010 doar că tot ce îmi amintesc este faptul că în videoclip era vorba despre o fată oarbă și umbla seara...? (mai mult)
Salut! Caut pe cineva să-mi analizeze melodiile. Canalul meu de YouTube este aceasta: https://youtube.com/@danieisandustudio?feature=shared Aștept părerile voastre
Era ceva piesă veche nemțească, cred că de la Rammstein (deși cânta o fată), unde unul care zici că- i Halchin și altul blond merg la fagadau unde dansează ceva stripperiță cu un șarpe pe...? (mai mult)
Ați mai văzut videoclipul ăsta? Începe normal și apoi devine... nu știu. Am dat peste el aseară. Muzica e ok, dar imaginile... parcă te trag într- o altă lume. ???? Lux Ferre – Get All ...? (mai mult)
De ce nu se lanseaza canterete precum Mira, Lora, Sandra N, Irina Rimes, Adda sau alte vedete in filmele si serialele din Romania? Adica sunt foarte bune canterete si artiste si eu consider ca ar ...? (mai mult)
Unde mai pot gasi albumele de la trupa Firma, Descantece 1 si Descântece 2, pe YouTube nu le mai gasesc, imi placeai melodiile?
Bună! Am și eu o rugăminte la voi pentru a găsii o melodie veche. Știu ca videoclipul este filmat într- un garaj unde este și un bărbat legat de picioare și atârnat. P.s melodia este cantată...? (mai mult)
Bună ziua, care ar fi cauzele când în boxe când vorbești la microfon se aude cu ecou.
Salutări, cu respect, caut de nebun de vreo 3 ore, erau mai de mult, acum nu stiu bine perioada 1990, 2000, 2010, o trupă formată din două femei, una brunetă creață, respectiv blondă,...? (mai mult)
Hei, TPU, dacă aș vrea să scriu versuri pentru persoanele din industria muzicală, cei care cântă, ce ar trebui să fac? Cum pot să- mi vând poeziile și versurile (în afară de carte, că...? (mai mult)
Buna, stie cineva daca se va mai tine Vlad arena in Costinesti in 2025?
Caut o melodie românească veche. Îmi amintesc aproximativ versul „tot ce știi, știi de la mine". Videoclipul este animat: băieții care cântă sunt într- o Dacie, iar un lunetist (sniper) îi...? (mai mult)
Ce zice Nikolas Sax in primul vers din refrenul de la "Dai bombardamente"? Eu cu un prieten intelegem "mai lasă din fente" da nu suntem siguri.
Bună,am achiziționat un set de două boxe Jrh de 500 de volți,și la microfon vocea se aude cu ecou, am umblat la ecou dar tot la fel se aude.
Care ați fost la Banaton Timișoara anul acesta, cum o cheamă pe fata blondă c care a cântat cu sâmbătă seara începând cu ora 9 pănă după ora 10, nu o găsesc niciunde?
Ce parere aveti de melodia de mai jos? Cunoasteti alte melodii asemanatoare? https://www.youtube.com/watch?v=mjQrmo37HEs&list=PLXfohW9epEeabnXe9mgq2zJmQqdXZ9hxg&index=1
Buna, Oana Matache, noua voce a trupei Dj Project, este sora Deliei?
Ce parere aveti de Copilul de Aur si Laura Vass? Nu cred ca am auzit alte voci care sa transmita asa puternic emotii in toata muzica din Romania. Exista vreo voce mai buna? Mentionez ca in general ...? (mai mult)
Caut urgent pentru un club negativul de la melodia visam de la spike apleciz maxim numai raspunsuri utile multumesc anticipat
Vreau un Chain de procesare vocala folosit de traperi :]
Salut, Ma ajuta cineva sa identific o melodie dupa versurile astea? DIN TOATE FETELE PE TINE TE- AM ALES, IN SEARA ASTA VREAU SA- TI ARAT CAT TE IUBESC STIU AM TOT CE IMI DORESC, NUMAI TU POTI...? (mai mult)
Dragi kamarazi v- am pregatit niste piese interzise din pacate, va place piese de astea? https://www.youtube.com/watch?v=XJ9DMRKv8- k&ab_channel=HistoryFandom https://www.youtube.com/watch?v=cGpUP_jyqDE&ab_channel=LEONAR ...? (mai mult)
Buna seara, cat timp iti ia sa te formezi ca clarinetist? Ma refer din momentul ce deja începi sa rupi gamele?
Buna TPU, îmi aduc aminte de ceva melodie veche cu niste copii care răpeau o fata cu ochelari cred sau ceva, dar nu mai știu cum se numea, funda.
Caut o piesa; e despre copilarie gen tic tac vescan. Era mai veche putin cantata de o trupa sa zic asa prin anii 2000- 2010. In videoclip erau cei 3 din trupa copii se alergau pe afara cu cornete de alea...? (mai mult)
Mai oameni buni! Unde mai găsesc și eu melodia in varianta originala, , Daca ne- am ucide unul pe altul" de la Firma in colaborare cu Ana Blandiana? Știu că au fost niste controverse cu această trupă...? (mai mult)
Care sunt melodiile voastre preferate? Faceți un top!
Mai canta Britney Spears?
Cum se face un remix la fel ca cele postate pe YouTube?
Ce melodii mai are Paula Hriscu in afara de Romania dulce plai?
Care este melodia voastra preferata de la: Lady Gaga, Ariana Grande, Selena Gomez și Dua Lipa?
Doresc sa- mi cumpar o boxa sau chiar doua nici prea mari nici prea mici dar cu doua 3 difuzoare stereob una cu acumulator si eventual una sa o atasez in interior cea cu acumulator pentru exterior si...? (mai mult)
Ce audienta are Etno TV?
Există cluburi cu muzica house, electronica in Iasi? (Nu mai vreau cluburi de manele)
Stie cineva cum se numeste piesa asta? https://vm.tiktok.com/ZNdhNPSch/
Salute! Am o orga cu o problema la clape. Cand vrei may sa cand in canter clapele merge de la do si clapa si nu mai merge, este singura care nu merge! Ce pot face?
Mâine dau probe la arte pe arta actorului și trebuie să cânt o melodie. Faza e ca nu știu ce melodie(de ținut minte ca nu am voce și mă doare și în gât)
Ce înseamnă Marae, din melodia lui Babasha?
Ce melodii va plac de la: Lady Gaga Katy Perry și Taylor Swift?
Buna. Am fost aseara la un concert cu niste colegi, iar acum ma simt trista, nu stiu. Am cautat pe net si se numeste post concert depression. Sincera sa fiu am fost trista si aseara, deoarece m- am luat...? (mai mult)
Salut! Este o reclamă la Mc.Donalds care o bagă în zilele noastre pe Pro tv, deci nu e veche, în care cântă un băiat foarte tânăr cred că până în 18 ani este și o fată cu el la masă și...? (mai mult)
,, Nu asculta muzica comerciala" la ce refera prin asta? Care e diferența dintre muzica comerciala și cea necomerciala?
Daca esti minor, ai voue la concerte hip-hop? Sau daca esti minor, dar faci 18 ani in cateva luni? Nu prea vad sensul avand in vedere ca poti asculta orice pe spotify sau YouTube.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GamingSoloInRetea întreabă:
elmeksadin întreabă:
sirgrumpsbursuc întreabă:
Bossu000918 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!