TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adi-Eduard_Leustean_1991
acum 28 minute | Adi-Eduard_Leustean_1991 întreabă:

Buna TPU, caut de ceva timp o melodie mai visatoare din anii 90- 2000 pe care o mai auzeam la radio guerrilla, e o fată cu o voce mai melodioasa, canta intr- un stil mai lălăit de operetă. Fundal...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
laniquakierzewskizv
în 25 Iunie | laniquakierzewskizv întreabă:

Stie cineva cine canta aceasta melodie? https://www.youtube.com/watch?v=7YfFY21PWZg

0
matei0975647
în 23 Iunie | matei0975647 întreabă:

Salut! Sunt un artist la inceput de drum care cauta collab- uri cu altii de tip underground.Eu ma axez pe rap, trap, drill, rnb.Cine vrea sa colaboreze cu mine poate da un dm.Nu cer bani, nu am arfe...? (mai mult)

0
RiluBilu
în 23 Iunie | RiluBilu întreabă:

Salut, TPU! Caut o piesa hip- hop, romaneasca. Nu stiu prea multe detalii despre ea, stiu ca are un vidoclip filmat in mai multe locuri, printre care se numara si un cimitir, posibil cimitirul Bellu....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
chelaruluis
în 22 Iunie | chelaruluis întreabă:

Cine poate sa ma ajute cu melodia din poveste de cartier când îi canta lui agentul, domnu agent domnu agent am ceva pentru tine cu multe zerouri ca îți face bine, nu o găsesc nicăieri poate ma ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lordthesin
în 20 Iunie | Lordthesin întreabă:

Voce - caut trupa - cant de 4 ani

7
Răspunde Raportează
gemeni6226
în 20 Iunie | gemeni6226 întreabă:

Rog frumos cine stie titlul si interpretul cantecului, , Te iubesc, , ? cantec ce se canta de obicei la petrecerile tinerilor, iar la refren, , Te iubesc!, , e strigat tare de tot de majoritatea celor...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andreiionuts
în 19 Iunie | Andreiionuts întreabă:

Salutare la toți, încerc de ceva vreme să caut o melodie care a ieșit gen în anii 2000/2010 doar că tot ce îmi amintesc este faptul că în videoclip era vorba despre o fată oarbă și umbla seara...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DanielSanduStudio
în 16 Iunie | DanielSanduStudio întreabă:

Salut! Caut pe cineva să-mi analizeze melodiile. Canalul meu de YouTube este aceasta: https://youtube.com/@danieisandustudio?feature=shared Aștept părerile voastre

2
Răspunde Raportează
angel6lust
în 15 Iunie | angel6lust întreabă:

Era ceva piesă veche nemțească, cred că de la Rammstein (deși cânta o fată), unde unul care zici că- i Halchin și altul blond merg la fagadau unde dansează ceva stripperiță cu un șarpe pe...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
misterytechbro
în 15 Iunie | misterytechbro întreabă:

Ați mai văzut videoclipul ăsta? Începe normal și apoi devine... nu știu. Am dat peste el aseară. Muzica e ok, dar imaginile... parcă te trag într- o altă lume. ???? Lux Ferre – Get All ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 14 Iunie | IonelFlorianUrzica întreabă:

De ce nu se lanseaza canterete precum Mira, Lora, Sandra N, Irina Rimes, Adda sau alte vedete in filmele si serialele din Romania? Adica sunt foarte bune canterete si artiste si eu consider ca ar ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Deem24
în 14 Iunie | Deem24 întreabă:

Unde mai pot gasi albumele de la trupa Firma, Descantece 1 si Descântece 2, pe YouTube nu le mai gasesc, imi placeai melodiile?

1
Răspunde Raportează
Misha2619
în 13 Iunie | Misha2619 întreabă:

Bună! Am și eu o rugăminte la voi pentru a găsii o melodie veche. Știu ca videoclipul este filmat într- un garaj unde este și un bărbat legat de picioare și atârnat. P.s melodia este cantată...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mihaela024
în 13 Iunie | Mihaela024 întreabă:

Bună ziua, care ar fi cauzele când în boxe când vorbești la microfon se aude cu ecou.

1
Răspunde Raportează
Mar1celul
în 11 Iunie | Mar1celul întreabă:

Salutări, cu respect, caut de nebun de vreo 3 ore, erau mai de mult, acum nu stiu bine perioada 1990, 2000, 2010, o trupă formată din două femei, una brunetă creață, respectiv blondă,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Iunie |

Hei, TPU, dacă aș vrea să scriu versuri pentru persoanele din industria muzicală, cei care cântă, ce ar trebui să fac? Cum pot să- mi vând poeziile și versurile (în afară de carte, că...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
ajnqannaa
în 10 Iunie | ajnqannaa întreabă:

Buna, stie cineva daca se va mai tine Vlad arena in Costinesti in 2025?

1
Răspunde Raportează
Alexandrel
în 10 Iunie | Alexandrel întreabă:

Caut o melodie românească veche. Îmi amintesc aproximativ versul „tot ce știi, știi de la mine". Videoclipul este animat: băieții care cântă sunt într- o Dacie, iar un lunetist (sniper) îi...? (mai mult)

0
grecu69
în 9 Iunie | grecu69 întreabă:

Ce zice Nikolas Sax in primul vers din refrenul de la "Dai bombardamente"? Eu cu un prieten intelegem "mai lasă din fente" da nu suntem siguri.

1
Răspunde Raportează
Mihaela024
în 8 Iunie | Mihaela024 întreabă:

Bună,am achiziționat un set de două boxe Jrh de 500 de volți,și la microfon vocea se aude cu ecou, am umblat la ecou dar tot la fel se aude.

2
Răspunde Raportează
Arthurrrr
în 8 Iunie | Arthurrrr întreabă:

Care ați fost la Banaton Timișoara anul acesta, cum o cheamă pe fata blondă c care a cântat cu sâmbătă seara începând cu ora 9 pănă după ora 10, nu o găsesc niciunde?

10
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 7 Iunie | StrongHeart întreabă:

Ce parere aveti de melodia de mai jos? Cunoasteti alte melodii asemanatoare? https://www.youtube.com/watch?v=mjQrmo37HEs&list=PLXfohW9epEeabnXe9mgq2zJmQqdXZ9hxg&index=1

0
Cipi1212
în 6 Iunie | Cipi1212 întreabă:

Buna, Oana Matache, noua voce a trupei Dj Project, este sora Deliei?

3
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 6 Iunie | StrongHeart întreabă:

Ce parere aveti de Copilul de Aur si Laura Vass? Nu cred ca am auzit alte voci care sa transmita asa puternic emotii in toata muzica din Romania. Exista vreo voce mai buna? Mentionez ca in general ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Yanis21
în 6 Iunie | Yanis21 întreabă:

Caut urgent pentru un club negativul de la melodia visam de la spike apleciz maxim numai raspunsuri utile multumesc anticipat

0
YTBDrawingBase
în 4 Iunie | YTBDrawingBase întreabă:

Vreau un Chain de procesare vocala folosit de traperi :]

0
flo22rin
în 4 Iunie | flo22rin întreabă:

Salut, Ma ajuta cineva sa identific o melodie dupa versurile astea? DIN TOATE FETELE PE TINE TE- AM ALES, IN SEARA ASTA VREAU SA- TI ARAT CAT TE IUBESC STIU AM TOT CE IMI DORESC, NUMAI TU POTI...? (mai mult)

0
RAY
în 3 Iunie | RAY întreabă:

Dragi kamarazi v- am pregatit niste piese interzise din pacate, va place piese de astea? https://www.youtube.com/watch?v=XJ9DMRKv8- k&ab_channel=HistoryFandom https://www.youtube.com/watch?v=cGpUP_jyqDE&ab_channel=LEONAR ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
IonutClarinet
în 3 Iunie | IonutClarinet întreabă:

Buna seara, cat timp iti ia sa te formezi ca clarinetist? Ma refer din momentul ce deja începi sa rupi gamele?

1
Răspunde Raportează
Serenitylover14
în 2 Iunie | Serenitylover14 întreabă:

Buna TPU, îmi aduc aminte de ceva melodie veche cu niste copii care răpeau o fata cu ochelari cred sau ceva, dar nu mai știu cum se numea, funda.

0
Felix_Felix_1999
în 1 Iunie | Felix_Felix_1999 întreabă:

Caut o piesa; e despre copilarie gen tic tac vescan. Era mai veche putin cantata de o trupa sa zic asa prin anii 2000- 2010. In videoclip erau cei 3 din trupa copii se alergau pe afara cu cornete de alea...? (mai mult)

0
Vanessika
în 31 Mai | Vanessika întreabă:

Mai oameni buni! Unde mai găsesc și eu melodia in varianta originala, , Daca ne- am ucide unul pe altul" de la Firma in colaborare cu Ana Blandiana? Știu că au fost niste controverse cu această trupă...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Ionut4423499
în 29 Mai | Ionut4423499 întreabă:

Care sunt melodiile voastre preferate? Faceți un top!

5
Răspunde Raportează
AdrianaBacescu
în 27 Mai | AdrianaBacescu întreabă:

Mai canta Britney Spears?

4
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 27 Mai | LisaJulie întreabă:

Cum se face un remix la fel ca cele postate pe YouTube?

1
Răspunde Raportează
AdrianaBacescu
în 26 Mai | AdrianaBacescu întreabă:

Ce melodii mai are Paula Hriscu in afara de Romania dulce plai?

4
Răspunde Raportează
Ionut4423499
în 26 Mai | Ionut4423499 întreabă:

Care este melodia voastra preferata de la: Lady Gaga, Ariana Grande, Selena Gomez și Dua Lipa?

2
Răspunde Raportează
alexandrubt13
în 25 Mai | alexandrubt13 întreabă:

Doresc sa- mi cumpar o boxa sau chiar doua nici prea mari nici prea mici dar cu doua 3 difuzoare stereob una cu acumulator si eventual una sa o atasez in interior cea cu acumulator pentru exterior si...? (mai mult)

0
AdrianaBacescu
în 22 Mai | AdrianaBacescu întreabă:

Ce audienta are Etno TV?

2
Răspunde Raportează
aleandrumacedon
în 21 Mai | aleandrumacedon întreabă:

Există cluburi cu muzica house, electronica in Iasi? (Nu mai vreau cluburi de manele)

2
Răspunde Raportează
Anuta_Irinel_
în 21 Mai | Anuta_Irinel_ întreabă:

Stie cineva cum se numeste piesa asta? https://vm.tiktok.com/ZNdhNPSch/

1
Răspunde Raportează
Rbxideas
în 21 Mai | Rbxideas întreabă:

Salute! Am o orga cu o problema la clape. Cand vrei may sa cand in canter clapele merge de la do si clapa si nu mai merge, este singura care nu merge! Ce pot face?

2
Răspunde Raportează
Ashy
în 21 Mai | Ashy întreabă:

Mâine dau probe la arte pe arta actorului și trebuie să cânt o melodie. Faza e ca nu știu ce melodie(de ținut minte ca nu am voce și mă doare și în gât)

2
Răspunde Raportează
aggerrard77
în 20 Mai | aggerrard77 întreabă:

Ce înseamnă Marae, din melodia lui Babasha?

1
Răspunde Raportează
23445666
în 19 Mai | 23445666 întreabă:

Ce melodii va plac de la: Lady Gaga Katy Perry și Taylor Swift?

3
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 17 Mai | Ade4ever2389 întreabă:

Buna. Am fost aseara la un concert cu niste colegi, iar acum ma simt trista, nu stiu. Am cautat pe net si se numeste post concert depression. Sincera sa fiu am fost trista si aseara, deoarece m- am luat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Arthurrrr
în 16 Mai | Arthurrrr întreabă:

Salut! Este o reclamă la Mc.Donalds care o bagă în zilele noastre pe Pro tv, deci nu e veche, în care cântă un băiat foarte tânăr cred că până în 18 ani este și o fată cu el la masă și...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 15 Mai | LisaJulie întreabă:

,, Nu asculta muzica comerciala" la ce refera prin asta? Care e diferența dintre muzica comerciala și cea necomerciala?

7
Răspunde Raportează
mariakk
în 15 Mai | mariakk întreabă:

Daca esti minor, ai voue la concerte hip-hop? Sau daca esti minor, dar faci 18 ani in cateva luni? Nu prea vad sensul avand in vedere ca poti asculta orice pe spotify sau YouTube.

3
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • GamingSoloInRetea
    trimisă pe 26 Iunie

GamingSoloInRetea întreabă:

Ce veți face dacă la următoarele alegeri la noi va ieși un suveranist?
    19 răspunsuri
  • elmeksadin
    trimisă pe 26 Iunie

elmeksadin întreabă:

Va rog este urgent, a mers cineva vara cu trotineta electrica chist dacă afara erau 40 grade sau chiar peste?
    15 răspunsuri
  • sirgrumpsbursuc
    trimisă pe 26 Iunie

sirgrumpsbursuc întreabă:

Salut! Ce parere aveti despre liceu Nicolaie Iorga?
    14 răspunsuri
  • Bossu000918
    trimisă pe 26 Iunie

Bossu000918 întreabă:

Salut TPU, acum câteva săptămâni într- un magazin am luat o eticheta afișată la raft cu prețul produselor și nu am pățit nimic. Ce se întâmplă, poți face pușcărie daca iei o eticheta...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.579.313
  • Întrebări: 3.947.165
  • Răspunsuri: 17.614.130
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 33 minute
Ce zici de un quiz?
Mitologie greaca

Mitologie greaca

Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!

Start quiz
Categorii
  • 651.527 Adolescenţi
  • 55.376 Afaceri & Financiar
  • 22.848 Artă şi Cultură
  • 72.412 Auto & Moto
  • 144.136 Beauty & Fashion
  • 16.479 Benzi desenate
  • 54.804 Carieră
  • 20.248 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.336 Conversaţii