Felicitari! Tocmai ai sarit peste gradul suprem al prostiei... S-ai suni pe cei de la,, Guiness Book" sa-ti omologheze recordul!
Am mai vazut eu comentariul uneia pe un site in care se vorbea putin urat despre Miley Cyrus. Si comentariul acelei fete era cam asa "Sunteti prosti ca nu credeti, dar eu sunt Hannah Montana si cand o sa vin in Romania..." numai stiu ce a zis ca ne face. Fetita aia (scuzati cuvantul, dar nu ma pot abtine) e prea proasta, prea ingamfata, prea credula si cred ca e una dintre fetele de 6 ani care abia invata si ele sa scrie si sunt demente dupa Hannah Montana si nici macar n-au nteresul sa se uite si sa afle ca Hannah Montana e doar un personaj! In fine, as zice ca glumesti cu intrebarea asta, dar cred ca esti ca fetita aia, nici macar nu stii cum se scrie "Jonas Brothers" si ma uit la avatarul tau si oserv ca esti topita dupa vedetele disney. Scuze daca te-am facut sa te simti insultata, dar m-am descarcat si eu, m-am saturat sa tot vad asa ceva... (nu mi-o luati in nume de rau, si eu ma mai uit la desene dupa Disney Channel, dar eu nu ma casatoresc cu Joe Jonas, nu sunt Miley Cyrus si serialele astea nu imi afecteaza cu nimic mintea).
@DeisaDiana
data tu tii cont ca ai o verisoara de gradu' 6, eu prin urmare sunt Obama.
Da...hmmm...))
cu joe de la jonas BROTHERS in niciun caz
cu joe de la jonas BROATHERS... posibil
Sa ne inviti la nunta
Doamne, copiiilor ca tine ar trebui sa le fie acceptate intrebarile pe site inainte de a fi afisate
Si inainte sa te casatoresti cu Joe, invata cum sa scrii numele lor
Gianina joe de la jonas broathers 1 nici nu te cunoaste, 2 este impreuna cu verisoara mea de gradul 6 care nu este romanca si va doresc o casa de iatra sparta si sa faceti copii care sa traiasca impreuna cu prostuta asta care a scris intrebarea ( gianina) si cum vrei sa te credem si apropo eu ma cASAtoresc cu regele americi hai mai lasa-ma c tampeniutele accestea pa sI VA doresc casa de piatra sparta
TraficantaDeVisee întreabă:
timioros întreabă: