NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Muzica te coboară, muzica te ridică... Care dintre melodii reprezintă pentru voi un fel de afrodiziac auditiv? Aveţi aşa ceva? Dacă da, v-aş fi recunoscătoare dacă aţi lăsa nişte link-uri.

128 răspunsuri:
| NOname explică (pentru MultPreaInteleptulTractorist):

Prima parte din "partea a III-a" e ceva mai pe placul meu. : ))
Iar de la febleţea ta feminină prefer mai degrabă aşa ceva:
http://youtu.be/jCPxq9gjzWs

| contαbαndonαt a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=4zLfCnGVeL4

„Buna ziua intuneric, vechiul meu prieten
Am venit sa vorbesc cu tine din nou,
Pentru ca o viziune incetisor
Si-a lasat '' semintele '' in timp ce dormeam
Si viziunea ce a fost plantata in creierul meu
Totusi, ramane
In sunetul tacerii
In vise agitate singur merg
Pe strazi pavate, inguste
Sub o aura de lumina
Intorcandu-mi gulerul, rece si umed
Cand ochii mei au fost orbiti (injunghiati )de lumina
Asta separand noaptea
Si atingand sunetul tacerii
Si in lumina dezgolita, am vazut
10 mii de oameni, poate mai multi
Oameni vorbind fara cuvinte
Oameni auzind fara sa asculte
Omeni scriind melodii pe care vocea nu le va imparti niciodata
Si nimeni nu a indraznit
Sa perturbe tacerea sunetului
''Nebunilor( prostilor)'', am spus eu, Voi nu stiti
Tacerea ca un cancer creste
Ascultati-mi cuvintele cu care s-ar putea sa va invat
Luati-ma de brate si s-ar putea sa ajung la voi
Dar cuvintele mele curg silentios, precum picaturile de ploaie
Si ca un ecou
In fantana tacerii
Si oameni s-au aplecat si s-au rugat
La Zeul creat de lumina neonului
Si ca un semn de avertizare a strafulgerarii sale
Din cuvintele ce l-au format
Si semnele au spus, Cuvintele profetilor
Sunt scrise pe peretii de la metrou
Si holuri de locuinte
Si soptindu-ne in suntetul tacerii".

O poezie (melancolica) scrisa-n versuri albe.

Intelege, imblanzeste, asculta-le soptindu-ne-n noapte(...).
Asculta sunetul tacerii, care precum un cancer creste in a noastra constiinta.

Deci...

Versurile sint, pur si simplu, capitale!

Nu este muzica, nu este doar `muzica`...este ARTA, in opinia mea.

| Lamaitzza a răspuns:

Rock, pentru ca are mesaj, pentru ca e acolo cand te doare sufletul dar si cand esti fericit :

http://www.youtube.com/watch?v=7B5OvEMRwkM

http://www.youtube.com/watch?v=iAP9AF6DCu4

Toate piesele de la Nickelback.

Dar si multe alte melodii :

http://www.youtube.com/watch?v=VodEhd8sMvw - pentru ca fara credinta nu poti...

http://www.youtube.com/......?/playlist - playlist.

| JucărieLEGO a răspuns:

Modul in care iti voi raspunde eu la aceasta intrebare este si va ramane unul distinct si nici nu ma astept sa fiu inteles exact de catre tine sau oricine altcineva cum intru eu in tematica intrebarii tale.

Incep.

Cred ca vocea Rihannei are de-a face tematic cu intrebarea ta, literalmente. Vorbesc serios. Pana si videoclipul e in concordanta. Sau poate e doar Illuminati s h i t ca doar e asa controversat! :)) =))
Nu-i de mirare ca melodiile ei comerciale au prins asa bine la publicul larg.
Atentie la anumite pasaje(evidentiez si cu cratima):
" when the sun-shines-we'll-shine-together"
http://youtu.be/CvBfHwUxHIk?t=2m2s
sau aici:
"Now that it's raining-more-than-ever"
http://youtu.be/CvBfHwUxHIk?t=2m14s
Si evident cu umbrela :D
"(Ella ella, ay ay ay)
Under my umbrella
(Ella ella, ay ay ay)"
Vocea ei suna stimulativ pentru mine prin modul in care intoneaza. Totodata are si o tendinta automatizata a "flow"-ului general prin care canta. Rihanna mi s-a parut mereu un aparat muzical stimulant.

De asemenea, cam in toate melodiile ei, are o intonatie deosebita pe "to-night". Ca e Diamonds sau ca e Rude Boy(care e o melodie de pitzi si cocalari dupa mine, o manea americana, dar vocea e buna, parerea mea, atat ca nu e utilizata intr-un mod ideal).

La alt capitol(nu chiar stimulant), dar similar, numai ca aici as asocia vocea lui Amy Macdonald cu un motor muzical daca as putea zice asa ceva. Motor de masina, de locomotiva, motocicleta, nu stiu. Fii atenta la pasajul asta de cateva secunde...ce flow vibrant...
http://youtu.be/ydaqxjoPeBg?t=2m18s
"I don't know what I'm looking F-O-R"
ATENTIE mare la cum se aude acel FOR.
Si cam in toate melodiile ei produce asemenea sunete energice :D Dar acolo e memorabil pentru mine. O artista asa tanara si totusi cu un potential de artist cu destula vechime.

Din nou, trec de la motor, la Enya, o voce ce o asociez cu a intregii noastre planete la un apus de soare.
http://youtu.be/Cutj_htp5h0?t=2m50s
Atentie la cum fug acele Da-da-da-da-da-uri si la un moment dat introduce o voce secundara pentru a incheia un capitol din zi. Mi se face pielea de gaina. Si asta numai din cauza interpretarii mele, gandeste-te! Nu toti ar simti la fel. Nu toti asculta pe bune la fel. Pentru mine vocea aia vorbeste, nu e limba engleza sau alta limba umana, dar stiu ce-mi zice.

Acum trec la o voce ciripitoare care ma ridica efectiv(tot in tema intrebarii:muzica te ridica). Si ciripitoare literalmente de la note mai joase imediat la note inalte. Loreena McKennitt.
http://youtu.be/4QpRCK1IbiE?t=1m22s

Hmm...cam atat vocal. Exemple ar mai fi cu tonele. Daca te intereseaza si instrumental, poate mai revin. Deci primul exemplu pe care ti l-am dat e chiar afrodiziac pentru mine, iar celelalte sunt mai mult niste sunete care-mi fac pielea de gaina, sunete/voci care ma inalta.

| NOname explică (pentru JucărieLEGO):

Frumos răspuns, foarte complex şi calculat.
De acord, Aero. Rihanna poate fi considerată un fel de stimulent sexual universal (nu cel mai bun, dar accesibil). Emană senzualitate, aşa comercială cum e ea, cu întreaga sa fiinţă, textele şi ritmurile fiind pe măsură. Are o voce cu vino-n'coa'.

La Enya şi Loreena Mckennitt, ai dreptate, stimularea este puţin altfel - mai puţin sexuală, mai mult artistică.
Şi eu am câteva voci care "mă ridică efectiv". : )

Mulţumesc pentru răspuns (e aşa o bucurie să primeşti nişte argumente, când nu ai cerut : )) o adevărată surpriză). : )

| lumy4u a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=LaarbKZqpTY asta da melodie afrodisiac

| LittleLady a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=mk48xRzuNvA
si
http://www.youtube.com/watch?v=fwK7ggA3-bU
Doua melodii superbe si evident mai sunt si altele, dar acestea au acel "ceva"!

| abcde12345 a răspuns:

Haarp Cord : Povesti de familie
http://www.youtube.com/watch?v=AzxghTQDSfY

| tomthecat a răspuns:

Muzica te coboară, muzica te ridică...
Rockul te ucide sau rockul te înalţă!

P.S. Nu înţeleg CARE E LEGĂTURA dintre muzica rock şi stimularea sexuală?!? Te pomeneşti că pe unii îi stimulează sexual ROCKUL CARE UCIDE! Doamne, ai milă de ei!

http://tomisthecat.ro/......-sufletul/

| NOname explică (pentru tomthecat):

Nu că te judec, fiecare cu plăcerile lui, dar...din curiozitate: chiar te stimulează sexual muzica despre Isuşi?

| tomthecat a răspuns (pentru NOname):

Ce-i aia "Isuşi"?!? şi ce legătură are muzica rock cu stimularea sexuală? poate are vreo legătură în cazul tău?!?

Ai citit întrebarea?

| anonim_4396 a răspuns (pentru tomthecat):

Îmi amintesc de tine de acum câțiva ani, tu ai scris un articol despre AC/DC. Dacă ești troll, bravo, o faci al naibii de bine. laughing
Apropo, unde e legătura cu rockul în întrebare? laughing

Dar tu ai citit răspunsul pe care l-am dat azi la ora 0.55?!?
Uite aici un bis ca să-ţi aduci aminte :

Muzica te coboară, muzica te ridică...
Rockul te ucide sau rockul te înalţă!

P.S. Nu înţeleg CARE E LEGĂTURA dintre muzica rock şi stimularea sexuală?!? Te pomeneşti că pe unii îi stimulează sexual ROCKUL CARE UCIDE! Doamne, ai milă de ei!

| RockNbeer a răspuns (pentru tomthecat):

Da,eu sunt un exemplu, ador rock-ul care ucide, mai ales prostia.
Freste-te de asa ceva, s-ar putea sa nu mai ramana nimic din tine daca vei asculta o astfel de melodie.

| tomthecat a răspuns (pentru anonim_4396):

"Apropo, unde e legătura cu rockul în întrebare?"

Îţi spun eu UNDE e legătura cu rock-ul în întrebare...
În avatarul lui NOname! Cum i-am văzut chipul, pentru mine lucrurile au fost clare şi m-am convins imediat... De-aia am făcut legătura cu rock-ul (plus modul ei interesant de a se exprima "Muzica te coboară, muzica te ridică...", expresie prin care nu face altceva decât să-mi confirme teoria).

| tomthecat a răspuns (pentru RockNbeer):

Adori prostia care ucide? Şi din tine ce va rămâne dacă o adori?

Du-te in oglinda si spune,"un gen de muzica poate ucide", daca vei vedea un om inteligent, atunci, ai nevoie sa le faci o vizita alora de la socola.

N-ai auzit niciodată în viaţa ta de mulţi care au ascultat rock care ucide (sufletul) şi au ajuns direct la Bălăceanca?!?

Ascultă Cryptopsy (mai bine se numeau Autopsy că li se potrivea la fix) şi după aceea, uită-te în oglindă şi dacă vei vedea un om întreg la cap, atunci ai nevoie să faci o vizită la Bălăceanca (n-are sens să baţi drumul până la Socola).

Arată-mi și mie o poză cu NOname, că nu e ea în avatar.
Sunt curioasă ce concluzie tragi din al meu... de fapt, mai bine nu.
Cum ai spus în acel articol, există mai multe feluri de rock. Apropo, ți-am lăsat un comentariu acolo, sper să-l citești, nu mai repet.
Comentariul lui NOname poate fi o subtilitate, iar faptul că preferi să fii profund sau să știi să guști lucrurile precum o melodie frumoasă care să îți schimbe starea de spirit nu mi se pare un lucru negativ deloc.
Viața e făcută să te bucuri de ea și din lucruri mărunte și nu văd de ce ar trebui să se cenzureze, sexul e de asemenea un lucru normal, gratis, aduce plăcere cât timp este practicat corect și cu cine trebuie, iar îmbunătățirea lui o idee potrivită.

Dacă există persoane atât de ușor influențabile încât să înnebunească din cauza unor melodii, înseamnă că aveau ceva probleme psihice de dinainte, nu mai pune totul în cârca rockului.

Ţi-am aprobat comment-ul pe blogul meu şi îţi mulţumesc.
Noapte bună, Everlina!

Am ascultat Cryptopsy, exista si o trupa care se numeste Autopsy.
In nici un caz respectiva persoana nu a ajuns acolo din cauza trupei, ci din cauza aceluias "virus" de care cel mai probabil esti si tu molipsit.
Muzica nu poate avea o asemenea forta, decat daca esti foarte slabut cu caputul.
Mai bine afirmai ca nu-ti place cum suna decat sa fi venit cu astfel de argumente cum ca rock-ul are cine stie ce puteri "diavolesti", nu ai fi dat dovada de o asemenea prostie.

RockNbeer, insinuezi că UNELE genuri rock n-au absolut nimic în comun cu mişcările de tip satanist?!? Serios?
În loc să mă jigneşti şi să-mi arunci că dau dovadă de prostie, mai bine recunoaşte sincer o realitate care există, indiferent că te prefaci că o ignori. Din păcate, "înţelepciunea" ta nemăsurată, nu-ţi permite să accepţi acest lucru. E prea mult pentru tine...

Poate că n-aveau probleme psihice înainte ci ele au apărut după.
Acum pe bune, Everlina... tu după ce asculţi Cryptopsy sau alte tâmpenii din astea, n-o iei razna?!? Nici măcar aşa un pic?

Nu mă influențează deloc, nu o iau razna, sunt total indiferentă. Doar că nu îmi place cum sună și te rog frumos să-mi citești comentariul de pe blogul tău. Am precizat acolo ce genuri ascult.
Dramatizezi totul, pe cuvânt, fii mai realist. După cum am spus acolo, mai mult rău face o păpușă Barbie că acum toate se plastifiază (sănătate pierdută pe operații estetice, promovarea unui model greșit de frumusețe și de inteligență, superficialitate, inducerea indirectă a faptului că nu trebuie să fii educat pentru a ajunge celebru).
Mai mult o iau razna când văd controlori de autobuz care fac abuzuri și mă și tem să nu mă ia la ochi, asta măcar mă influențează direct. laughing

winking

Oamenii sunt liberi sa cante despre absolut orice,daca vor sa cante despre satan,sa cante.Cei care vor asculta respectivele melodii se presupune ca au discernamant si pot "filtra" ce considera ei ca ar fi rau.
Nu inteleg pentru ce te tot straduiesti atat sa imi arati ca exista o parte "rea",in opina ta,a rock-ul.
Tocmai de aia este un gen atat de controversat,nu tine cont de "bariere", abordeaza absolut orice subiect, ce-i rau in asta?
Inteleg ca esti adeptul cenzurii, o caracteristica crestina, dar poate ar fi momentul sa te maturizezi si sa accepti ca in jurul tau exista persoane cu ideologii diferite.

Ok. Mă bucur că ne-am înțeles. Nu am văzut răspunsul tău de aici.

| Dragosdoar a răspuns (pentru tomthecat):

Este adevarat. Unele trupe chiar au mesaje satanice si anumtiti membri apartin acestei religii dar la aceste trupe(ex cele care le-ai spus tu) oameni apreciaza muzica nu versurile care chiar nu conteaza pentru ei, este mai mult o distractia nebuneala de care spui tu.

| Wøodenpints a răspuns (pentru tomthecat):

Mergi într-o închisoare și vezi câți dintre ei ascultă rock și câți ascultă alte genuri...să zicem, manele.

Gata, m-am calmat dacă tu mă asiguri că totul e ok în legătură cu "discernământul" oamenilor fără Hristos şi fără Dumnezeu, deja pot să dorm liniştit la noapte... Vai, ce "filtrează" ateii Binele şi răul şi vai cum aleg ei întotdeauna Binele! Sunt impresionat până la lacrimi!

DE CE mă străduiesc atât să-ţi arăt că există o parte rea în unele subgenuri din muzica rock? Răspunsul e foarte simplu : pentru că în unele subgenuri din rock EXISTĂ MUUUUUULT RĂU, OMULE! Acest rău poate fi definit cu subiect şi predicat şi se numeşte SATANISM sau APOLOGETICA SATANISMULUI! (ai auzit de aşa ceva?!?)

"Ce-i rău în asta?", aşa-i?!?
Propui să mă "maturizez" adică să mă fac satanist?!? No way!

TomistheCat, îmi pare rău, dar răspunsurile tale nu au nicio legătură cu întrebarea mea şi ţi-aş fi recunoscătoare, dacă nu ai mai crea discuţii pe lângă subiect - strică armonia.

Daca logica ta ar fi reala, ar insemna ca toti ascultatori de rock cu ceva ani in spate, sunt criminali, violatiri etc.Am sa-ti propun acelasi lucru ca tipu' de mai sus,viziteaza o inchisoare din Romania si fa un sondaj,daca ascultatori de rock vor fi o majoritate,atunci cel mai probabil vei avea dreptate.
Sa stii ca pe langa sfera muzicii rock, si in viata de zi cu zi exista rau, cred c-ar fi cazul sa ne abandonezi pe noi, fii satanei, nu-i loc de bunatatea ta crestina p-aici.Sunt sigur ca cei de la spitalul pentru oameni nervosi mai au locuri libere.

"Arată-mi și mie o poză cu NOname, că nu e ea în avatar.
Sunt curioasă ce concluzie tragi din al meu..."

Everlina, trebuie să recunosc că avatarul tău e de 1000 de ori mai frumos (chiar îmi place) în comparaţie cu cel al lui NOname. Avatarul tău îmi sugerează o fată care contemplează frumuseţea creaţiei lui Dumnezeu, un suflet deschis care îşi dă seama că toate aceste lucruri n-au apărut la întâmplare!

Felicitări pentru acest avatar absolut deosebit!

Bineînţeles că am citit cu atenţie comentariul pe care l-ai postat pe blogul meu deşi eram foarte obosit, fiind târziu.

"sexul e de asemenea un lucru normal, gratis, aduce plăcere cât timp este practicat corect și cu cine trebuie"

Mi-a plăcut ce ai spus, sexul trebuie practicat CORECT (fără perversiuni ordinare că nu suntem animale, ci OAMENI) şi CU CINE TREBUIE (adică cu soţul/soţia, nu cu cine apuci şi pe unde apuci, din nou am credinţa că NU SUNTEM ANIMALE, conform ateiştilor care se laudă că sunt animale, treaba lor, să fie sănătoşi şi să fie ei animale, nu noi care preferăm să fim oameni).

Te invit cu drag să citeşti o carte frumoasă şi educativă :

http://tomisthecat.ro/am-iubit-o-fata-walter-trobisch/

| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Total adevarat, uite ce raspuns mi-a dat si mie, imi strica placerea sa mai raspund la TPU.

| tomthecat a răspuns (pentru Dragosdoar):

"Distracţia nebunească" de acest gen este foarte riscantă pentru că îndepărtează ENORM omul de Dumnezeu şi îl apropie de satan iar consecinţele se văd din plin în felul cum trăiesc şi se comportă aceşti oameni, în stilul lor de viaţă, în modul cum se exprimă, în modul în care se raportează la alţi oameni, etc...

Aud de multe ori această teză falsă :

"Pe mine nu mă afectează versurile acestor piese "muzicale", indiferent cum ar fi ele, eu doar ascult muzica şi asta e tot".

S-o crezi tu că nu te afectează, Thundersteel, numai că acest lucru se realizează cu subtilitate ca să nu-ţi dai seama că te afectează iar când îţi dai seama e deja prea târziu şi nu se mai poate face nimic... Ajungi UN OM COMPLET RUPT DE DUMNEZEU ŞI DE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS!

| tomthecat a răspuns (pentru Wøodenpints):

Wøodenpints, eu n-am nimic împotriva rockului care înalţă sufletul ci doar atrag atenţia asupra pericolului rockului care UCIDE sufletul, vezi articolul meu în care am prezentat cu claritate punctul meu de vedere cu privire la acest aspect :

Pe de altă parte, referitor la manele, fii convins că pe blogul meu, am tratat cum se cuvine problema manelizării / ferentarizării României, respectiv, problema ateizării / secularizării în care se prăbuşeşte poporul român aşa zis "creştin de 2000 de ani" :

http://tomisthecat.ro/......din-buric/

http://tomisthecat.ro/......e-romania/

Nu ştiu câţi rockeri sau câţi manelişti ajung la puşcărie dar ştiu sigur că închisorile româneşti sunt pline atât de atei, cât şi de ortodocşi "creştini de 2000 de ani"... N-ai să vezi în închisori baptişti, evanghelici, adventişti, etc, pentru că neoprotestanţii sunt oameni care se luptă să trăiască o viaţă curată înaintea lui Dumnezeu şi am ajunge departe dacă România ar fi plină de credincioşi evanghelici adică oameni care se străduiesc să calce pe urmele Domnului Iisus Hristos.

| Wøodenpints a răspuns (pentru tomthecat):

Ce te face să crezi că voi citi ce-ai scris tu și voi da click pe toate link-urile?
Chiar nu mă interesează ce părere ai tu despre ce ascult eu.

| CoquineNoire a răspuns (pentru tomthecat):

You just went full retard...never go full retard.

TomistheCat, ţi s-a atras atenţia de mai multe ori că eşti irelevant, faci spam şi deranjezi.
Chiar nu ştii când să te opreşti?
Ia-ţi, te rog, jucăriile şi du-te la religie, dacă ai chef de certuri şi propagandă religioasă. Aici doresc discuţii la subiect şi civilizate.

| tomthecat a răspuns (pentru Wøodenpints):

Abia acum am văzut cu ce SCÂRBOŞENII ORDINARE te ocupi pe aşa zis-ul "blog". Dacă ştiam ce fel de om eşti, fii convins că nu mai pupai în vecii vecilor niciun răspuns de la mine.
Asta e ultima dată când mai vreau să am de-a face cu tine.

P.S. Ar fi trebuit să trag nişte concluzii doar privind avatarul pe care îi ai aici pe TPU.ro dar am zis să-ţi dau o şansă şi să încerc să am un dialog civilizat cu tine dar n-am cu cine...

NOname, eşti atât de ipocrită şi ai un caracter atât de urât, încât nu-mi vine să cred că am crezut că ai putea fi o persoană cumsecade. Asta e, am luat plasă cu tine (mi se mai întâmplă uneori) mi s-a părut că putem avea un dialog civilizat şi de bun simţ dar m-am înşelat.

Întâi, MI-AI TRIMIS INVITAŢIE SĂ-MI FII PRIETENĂ VIRTUALĂ AICI PE TPU.RO şi acum mă jigneşti într-un mod mizerabil şi mă acuzi că "fac spam"?!? CE FEL DE CARACTER AI, dacă nu te superi?!? EU FAC SPAM? UNDE VEZI TU CĂ FAC SPAM, NU VEZI CE PROSTII IMENSE SPUI? Ştii ce înseamnă să faci spam? Ia dicţionarul şi sapă aici dacă habar n-ai cum te cheamă :

http://ro.wikipedia.org/wiki/Spam

Fac spam că încerc să răspund CIVILIZAT la tot felul de personaje care mai de care mai dubioase şi mai ciudate? Fac spam că încerc să-mi păstrez controlul (calmul) şi mă străduiesc să-mi prezint în mod democratic punctul de vedere deşi nici măcar nu prea am cu cine să discut pe-aici?!? Dacă tu erai în locul meu, nu stăteai pe baricade, nu luptai deloc, îţi luai frumuşel jucăriile şi plecai imediat pentru că eşti O EGOISTĂ şi nu-ţi pasă de oameni, te doare în cot şi nu suferi deloc când vezi cum românii se îndepărtează de Dumnezeu dar se bat cu pumnul în piept că sunt "creştini ortodocşi"...

Eşti comunistă? Numai în sistemul totalitar comunist se vorbea despre "propagandă religioasă"... Păcat de tine!

Tu până nu primeşti un ignor sau o raportare, nu te linişteşti?
Te rog, omule, deranjezi!

Părerile tale despre rock, avatarele noastre şi cai verzi de pe pereţi, propaganda religioasă şi atacurile la persoană nu interesează pe nimeni. Dacă nu ai bunul simţ să oferi un răspuns la subiect şi să nu insulţi fără motiv alţi oameni, te rog să te retragi. Strici armonia şi în loc să atragi pe cineva spre dumnezeul tău, mai mult respingi cu fanatismul tău religios, comentariile ridicole, răutate şi agresivitate.
Omeneşte te rog, nu mă forţa să te trec la Ignor (ai fi primul).

Te-am deranjat? Ţi-am stricat armonia "afrodisiacelor auditive"?
Oare tema propusă de tine nu se încadrează în categoria "cai verzi pe pereţi"?!?

OK, te las în plata Domnului...

| Lizzu a răspuns (pentru tomthecat):

Cand raspunzi cuiva in felul in care o faci tu, putin agresiv, nu te astepta la un raspuns bland si civilizat ca si feedback.
Cum tratezi asa esti tratat.
Nu uita...

| tomthecat a răspuns (pentru Lizzu):

Liz Taylor, tu ce te bagi ca musca în lapte? Ateistele se coalizează?!? Păi altceva ce mai ştiţi să faceţi?

| tomthecat a răspuns (pentru CoquineNoire):

Get lost, young lady!

Nu am zis nimic cu rautate.
Vroiam doar sa -ti dai seama ca unele lucruri ni se intampla ca si un efect la ceea ce am provocat noi insine.
Cum ne purtam asa ni se intoarce.E ca si o oglinda.

Sunt impartiala. Nu tin cu nimeni.
Dar esti foarte agresiv cand lumea iti vorbeste poate nu pe un ton asa cum iti pare ca e.

Din cauza reprezentanţilor ca tine "creştin" a devenit o jignire.
http://i.imgur.com/QbFhM3q.png
Mai bine ai învăţa de la Liz cam ce vrea de la tine dumnezeul tău (unul din trei, cel nepsihopat).

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru tomthecat):

Bre Motan Incaltat, de ce sa o mai lungim atat pe 100 de pagini? Mai pe scurt si la obiect: esti prost!
Ia si un afrodisiac:
http://www.youtube.com/watch?v=PhVKHjd0Nu0

Măi fată, ai insomnie?!? Du-te la culcare că vorbeşti prostii...

Nu vreau să mă mai cobor la nivelul tău de ateistă incurabilă.
Nu mai vorbi tu de credinţa creştină, cu afrodisiacele tale muzicale şi balivernele care le lansezi aici, tu vorbeşti de "cai verzi pe pereţi"?!? Continuă să-ţi baţi joc şi să scrii Dumnezeu cu "d" mic şi vei culege roadele în viaţa asta şi în cea viitoare, cum îţi aşterni aşa dormi... Îl las pe Domnul să te judece!

P.S. Vezi cum mă provoci? Tu chiar n-ai ce face la ora asta şi după aceea îţi permiţi să mă acuzi pe mine că fac spam?!?

| tomthecat a răspuns (pentru Lizzu):

Draga mea Liz, îmi dau seama că n-ai zis cu răutate, n-am nimic personal cu tine şi nu vreau să mă cert cu tine, ba dimpotrivă. Cu toate acestea, te rog să mă crezi (pune-te în locul meu şi mă vei înţelege) că n-am încotro şi în anumite situaţii trebuie să spun lucrurilor pe nume. Poate că sunt prea direct, poate că uneori sunt agresiv pentru că sunt pe-aici tot felul de elemente / personaje / mirandoline fiţoase care mă determină să reacţionez aşa. Nu-mi face nicio plăcere, nu sunt genul să mă port urât, încerc să epuizez toate mijloacele posibile dar din păcate sunt nevoit să dau câte o replică mai acidă celor care jignesc credinţa şi valorile creştine, acest lucru e inacceptabil.

Poate că greşesc atunci când uit învăţătura Domnului nostru Iisus Hristos care a spus foarte clar :

"Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare!"
(Matei 7:6)

| NOname explică (pentru мιнαɛℓα36):

"Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul."

Pe vremuri fanaticii şi sălbaticii ca tine ardeau oameni pe rug, îi omorau cu pietre şi încercau să-i oblige să creadă în ce cred ei prin ameninţări şi tortură...şi ei considerându-se mai presus şi pe placut zeului său.

Religia în cantităţi industriale dăunează grav raţiunii şi sănătăţii mintale.

"Nu ai nevoie de Biblie pentru a justifica iubirea, dar nu a fost inventată o metodă mai bună pentru a justifica ura." - Richard A. Weatherwax.

Uite aici o afrodiziacă!
http://youtu.be/r-eXYJnV3V4

| Fatamuntilor a răspuns (pentru tomthecat):

Vad ca deja iesiti din tema...
Si eu sunt crestina, dar nu obisnuesc sa fac acest lucru public.Si in nici un caz nu sunt o fanatica religoasa.Totul o fac pentru sufletul si linistea mea.
Nu vei convinge un ateu sa creada in Dumnezeu.Invers poate.
Nu poti educa pe cineva mai ales daca a ajuns la varsta maturitatii, cand isi are propiile convingeri (religioase)
Singurile persoane la care poti sa intervii sunt propii tai copii, dar si atunci pana la o anumita varsta.

Da, te inteleg si pe tine.
Daca crezi asa mult in dzeu si in religie, asta e. E credinta ta. E normal sa ti-o aperi. Oricine face la fel cu credintele proprii.

Numai ca rabdarea e de aur si o perfectionam constant pe tot parcursul vietii.

Pana acum cateva luni nu as fi crezut ca subiectul "dumnezeu" si " credinta " poate cauza astfel de ura intre oameni.

| DDm123 a răspuns (pentru NOname):

Acesta este unul dintre proverbele mele preferate!

| Solon a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=nSHtFF4ODTk
Superbă! Ascultă şi nu are cum să îţi placă!

| larapopa a răspuns:

O melodie afrodiziaca, pentru mine, este:
http://www.youtube.com/watch?v=9krvMqLnc5U

| NOname explică (pentru larapopa):

E frumuşică melodia ta afrodiziacă, Lara. Foarte proaspătă şi delicată. : )

| AnonimAk47 a răspuns:

Rapul si Hip-Hopul te ridica si te coboara!

| NOname explică (pentru AnonimAk47):

Femeia te ridică, femeia te coboară! tongue

| AnonimAk47 a răspuns (pentru NOname):

Femeia numai te ridica, nu si te coboara...tongue

| NOname explică (pentru AnonimAk47):

Ei, stai să te părăsească una, atunci mai vorbim... tongue

| AnonimAk47 a răspuns (pentru NOname):

Poate putin.
tongue