| TeoPT a întrebat:

Plictisit fiind, stau așa și mă gândesc la nemurire. Și mă tot frământă o chestie. De ce pe acest site toată lumea îl insultă și îl jignește pe Justin Bieber, dar numai o mică parte dintre ei are motive întemeiate să îl insulte?

Întrebare de gândire!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ai sa primesti un raspuns concret. Asta am intrebat si eu. Nimic care sa ma lamureasca total.
Chiar mi-ai dat de gandit. Stau de 20 de minute si ma gandesc.
(Adica il stii si tu, de ce mai pui intrebarea?)
(Cred) pentru ca el a devenit celebru foarte-foarte repede si foarte-foarte usor (fata de altii).
Prima data a avut o perioada foarte buna, toata lumea il adora.
Apoi au inceput sa straluceasca si altii, nu ca ar avea muzica mai buna, dar au stralucit. Cum ar fi Lady Gaga.
In general, fetitele analfabete de 9-14 ani ii sunt fane (fani nu prea am vazut, poate doar foarte putini baieti). Cei cu capul pe umeri au sesizat asta. Si cum are mai multe fane decat fani, baietii au inceput sa faca misto.
Plus melodia "Baby". Videoclipul e de rasul lumii, la fel si refrenul care ma duce cu gandul la gemete. Cine (n-) ar ironiza asta?
Apoi, au inceput cei cu gusturi mai bune sa critice. Aspectul lui, vocea lui de animal la taiere, refrenul acela stupid.
Apoi, urâtul spirit de turma. Asa a ajuns Justin si mai cunoscut, cu faima negativa.
Cei care nu au mai auzit de el, cei prosti, care nu au ascultat o melodie, au inceput sa il urasca asa, desi au playlistul plin de manele.
Si sunt sigura ca sunt destui care il insulta pe Bieber, dar asculta pe ascuns melodiile lui. Doar ca sa nu ramana pe dinafara.
Mai pe scurt: impulsivitatea, lipsa de judecata sau originalitate si spiritul de turma!
Cel putin asta cred eu.
Cu drag, Jelli.
P.S : Daca esti plictisit, de ce nu te culci? Ar fi timpul.

4 răspunsuri:
| Crisis a răspuns:

Stii, eu nu-l jignesc doar pentru "baby" sau alte melodii stupide. Am avut curiozitatea sa caut si clipuri cu interviuri sau clipuri in care se intalnea cu fanii [mai mult fane] si se purta ca un cocalar de la noi, exact la fel. Imi displace si din cauza fetitelor care-l idolatrizeaza, crezand ca nu e pe Pamant unu' mai bun [ori la voce ori la aspectul fizic].
Urasc tipul asta de prostie fixista, pe care n-o poti alunga din mintea cuiva oricat ai incerca.

| andrey910 a răspuns:

Asa e la moda, cum a zis si Jelii: efectul de turma...asta este cel mai bun raspuns. Daca te uiti la clipul baby o sa vezi ca sunt de doua ori mai multe dislikes decat likes...asta ineamna ca are atatea vizualizari datorita celor care intra sa il insulte, se mai si mira ca este asa de cunoscut si ca are asa de multe vizualizari, asta se intampla datorita lor.

Răspuns utilizator avertizat
| xReBx a răspuns:

Sunt de acord in totalitate cu Jelli. happy