| Sconcsiş a întrebat:

Am o propunere! Hai sa-l catapultam pe Giastin Bibar. O sa punem sunca pe catapulta ca sa-l ademenim, iar apoi o sa zboare. O sa pice direct in niste tepi, o sa moara si atunci noi jucam fotbal (sau handbal; dupa preferintele voastre) cu capul lui! (urata minge)
Cine e cu mine? big grin

Răspuns Câştigător
| mnia a răspuns:

Hm.sincer,nu inteleg sursa aversiunii fata de Justin Bieber.Nu sunt fan Justin, dar trebuie sa recunosc, n-am motive fiu Bieber hater. Voce are, faima are... din cauza asta il urati atat de mult?
Chiar nu vad motive pentru a lansa campanii anti Bieber avand in vedere ca majoritatea celor care fac parte din grupurile astea nu sunt nici pe departe atat de buni ca el...

25 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

rolling on the floor))
m-ai facut sa rad happy

| Helăăău a răspuns:

Nu sunt fan jb, dar TPU s-a umplut de prosti( idioti/cretini; dupa preferintele voastre)! straight face ar trebui sa fie mai multi care sa nu permita astfel de intrebari si utilizatori! straight face

| ZeroIdeiDăNume a răspuns:

De acord... unde? cand?

laughing devil

| Sconcsiş explică:

@Gabyy
Nu

| Sconcsiş explică:

@bogdanrus
Bine ca tu stii...

| Sconcsiş explică:

@Malvina24
N-am mancat porc. Ironizeaza pe altcineva.

| Sconcsiş explică:

@anonim
Daca eu nu stiu sa scriu, asta nu stie nici sa citeasca...
http://www.tpu.ro/......e-proasta/

| Sconcsiş explică:

@Tomita
Nu, nu sunt. Sunt sconcs

| silence a răspuns:

Da cristina ai perfecta dreptatewinking
si vai uhee hee au luat fanele foc!
aa scuze laughing am uitat sa specific. prefer sa jucam handbal cu capul lui \:d/
si fanele nu mai luati foc sau aruncati cuvinte aiurea la intrebarea asta ca nu o sa se intample lucrul asta.bine am inteles si voua va place biberon si il adorAti. doar ca gata punct v-ati exprimat parerea nu mai luati foc ca o sa explodati
doar atat am vrut sa spun. si Cristina ai perfecta dreptatebatting eyelashes
numai bine

| geoox550 a răspuns:

Eu!:")
dar spune-mi cand si undelaughing

| Malvina24 a răspuns:

Nici eu nu stiu ce e cu tine.Probabil multora de pe TPU nu le-a facut bine carnea de porc mancata de craciun.

| missReckless a răspuns:

I am, I am.
Şi cam când se-ntâmplă minunea?

| AlLy_4922 a răspuns:

Eu sincera sa fiu am cateva melodii de ale lu, dar nu pot sa spun ca sun fan deoarece nu il ador, in fine... vroiam sa spun ca sunt de acord cu mnia nu inteleg ce aveti cu el nici macar nu il cunoasteti.

| Gabyy_8657 a răspuns:

Esti nebun, omule! Alta treaba n-ai?laughing))))))

| ProjectJackpot a răspuns:

Preferam sa-i bag o grenada pe gat.laughing

Dar si ideea ta merge...laughing)

| anaisu a răspuns:

Sunt de acord cu tine numai ca nu se scrie asa ( se scrie justin bieber) sa vezi ce o sa -ti faca fanele cand o sa vadalaughing

| Kristen_3393 a răspuns:

Eeu laughing
nu-l simpatizez deloc pe tipul asta laughing
big grin

| Kristen_3393 a răspuns:

Cred ca unii oameni de aici ar trebui sa isi dea seama ca asta e doar o gluma big grin
am dreptate? thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfinte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. invata sa scriiwinking
2. daca tie nu iti place cum canta, nu inseamna ca nu ii place nimanuihappy
3. daca tu mananci sunca si oriunde vezi mergi sa mananci, nu toatalumea facela fel :d
in concluzie, nu mai publica prostii pe toate site. urile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mata e cu tine prostule boule handicapatule nasolule cretinule porcule AUROLACULE analfabetule...numai prostii scriu asa ceva...hai puta la madre de aici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti prost sau prost

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga persoana:eu una nu prea inteleg ce ai cu justin! de obicei cei invidiosi fac asa! pur si simplu daca tie nu. ti place de el e problema ta dar taci dracu din gura ca incepi sa aberezi.si mai invata si uh sa scrii tine minte ca cei care ii critica p uni alti...NU SUNT NICI LA DEGETUL LOR MIC eu ti.am dat un sfat.pa pa:*

| DaRkAnGeL19 a răspuns:

Ios nu-s cu tine nu sti sa apreciezi muzica

| Tomista a răspuns:

U nu esti un om normal
Du-te si spanzurate ca esti prost
_|_ laughing)rolling on the floor

Întrebări similare