| Muflă a întrebat:

So... ce crezi despre Gorillaz? Cum sunt "The Fall" şi "Plastic Beach" în comparaţie cu albumele lor mai vechi?

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

Mi-e greu sa iau doar muzica in sine si sa nu tin cont de detalii.De exemplu, sunt moarta dupa personajele lor animate si mi se pare ca se potrivesc nu doar stilului baietilor dar si nevoii mele de a pune capac vedetismelor asa ca ideea de a promova ca imagine personaje desenate e faina rau.
Acuma nu stiu daca albumele din urma vor egala primul "Gorillaz".Ca vanzare,nu cred.Dar imi plac asa cum sunt,imi inspira curiozitate si chiar si ultimul, dupa ce l-am ascultat, mi-a devenit foarte familiar.Pare ceva mai mai mult sunet si pare mai nefinisat decat celelalte,hm, in fine, dar tot ei sunt.Asta-i preferata mea, chitara-chitara si timbrul vocii:
http://www.youtube.com/watch?v=0Jh7r6d2u-Q

2 răspunsuri:
| EnterSandman a răspuns:

Sa sti ca Gorrilaz este una dintre singurule trupe de rock alternativ+tehno care imi plac big grin, nu sunt mort dupa muzica lor dar au cateva melodii care chiar imi plac happy

| Muflă explică:

@EnterSandman: Nu cred că există cineva căruia să nu-i placă Gorillaz... da' eu vroiam comentarii (în special la albumele noi), păreri etc. I mean, vreau să aflu ce mai crede lumea, nu cui îi plac.