| Teea96 a întrebat:

Vreau si eu o muzica mai (misto) dar de fete. Cine ma ajuta iii dau fundahappy. Daca sunt mai multe cantece misto atunci poti sa ai garantat o funda. Deci hai sa va vad! Are cineva un cantec misto de fete care sa m-il spuna?

Răspuns Câştigător
| Teea96 explică (pentru CautNume):

Si alte fete asculta muzic aasta? Adica muzica e draguta daca ai fi baiat si chiar unele cantece le asculta si sora mea, dar serios asculta si tu o muzica mai. care asculta si fetele. cum ar fi Jennifer Lopez.Nu vreau sa fiu rea dar... lasa.

| CautNume a răspuns (pentru Teea96):

Si eu sunt fata si nu ascult Jennifer Lopez, dar ma rog fiecare cu gusturile ei.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cand exista muzica pentru fete si muzica pentru baieti? Daca sunt fata inseamna ca trebuie sa ascult nu stiu ce fel de muzica? mdah...sigur. Ascult ce vreau! Daca tu consideri ca daca esti fata trebuie' sa asculti numai cantareti gen Jeniffer Lopez sau mai stiu eu cine inseamna ca nu prea te duce capsoru'. Peace :-)>-!

| Teea96 explică (pentru anonim_4396):

Fiecare asculta ce vrea si ce considera eu nu spun nimanui sa asculte muzica care o ascult si eu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Teea96):

Pe bune?! Uite aici :" dar serios asculta si tu o muzica mai. care asculta si fetele. cum ar fi Jennifer Lopez.Nu vreau sa fiu rea dar... lasa.". Asta e din comentariul tau de mai sus.Mai intai citeste cu atentie ce ai scris si apoi poti sa comentezi ( daca mai ai ce), ok? Nu m-a deranjat intrebarea ta ci comentariile pe care le-ai lasat mai jos. Daca le recitesti o sa-ti dai seama si de ce.

| Teea96 explică (pentru anonim_4396):

Am gresit! Oameni mai gresesc. Imi pare rau! eu nu pot spune nimanui sa asculte ce acult si eu fiindca suntem diferiti. Ce-am scris a fost nedrept si imi pare rau! Chiar imi pare rau crying