,,Dacă s-ar face referendum pentru eliminarea pensiilor speciale nu ar merge nici jumătate din români să voteze! " mi-a spus un amic. Oare chiar așa ar fi?
Exista oare oameni mai răi decât psihopatii și sociopatii /narcisiștii? In sensul oameni foarte răi, urâți lăuntric da care nu fac rău nimănui, doar au o furie și răutate în ei de nedescris?...? (mai mult)
Voi ce ați alege intre: un venit de aproximativ 1500$ pe luna sa zicem dintr-o activitate independentă sau un salariu de sa zicem 2000$ pe luna ca angajat? Argumentați va rog.
In urma cu foarte multi ani, mi- am pierdut vederea la ochiul drept, m- a lovit cineva cu un fier in ochi, am avut dezlipire de retina, vreo 8 operatii la Bucuresti, tot de dezlipire de retina si...? (mai mult)
De ce eu daca sunt mulatru sunt roșu în obraji câteodată? In mare parte când sunt fericit, și simt cum îmi arde fata parca când am așa o stare de beatitudine. Eu de obicei sunt trist, dar se vede...? (mai mult)
Cum poti sa iti faci o iubita? Mergi intr-un oras si daca vezi o fata care iti place poti incepe sa formezi o conversatie cu ea? Asa se procedeaza?
De ce unele tipe poarta ochelari de soare iarna? Sau sunt de vedere? Pe unii i-am văzut și cu masca!
Să zicem că ai două uși. Una în care primești $1.000.000, cealalta te întorci in anul 2000. Pe care ai alege și de ce.
Daca ai avea 25 de ani si ai putea alege intre un job stabil dar plictisitor (bine platit) si un job care iti place mult dar e instabil financiar 1- 2 ani, ce ai alege si de ce? Ce criterii conteaza cel...? (mai mult)
A trecut cineva de la centrala pe lemne, la una pe peleti? Sunt curios daca este mai avantajos (financiar si dpdv al confortului), sau este mai bine pe lemn.
Salutari, in seara asta am dat niste gauri intru- un perete pentru o polita. Stau la bloc. Ultimele gauri date burghiul a intrat ca in branza. Inauntru e loc ca intr- um gheu cat am reusit sa vad si vine...? (mai mult)
Bună seară daca puteți să mă ajutați va rog... Tatăl meu a murit acum aproape 4 luni și cei de la Digi i- au spus mamei mele că trebuie să plătească 4000 lei ca sa închidă contractul deși...? (mai mult)
Bună, m- am desparțit de prietenul meu că mă facea grasă si nu am mai vorbit cu el 2 luni si ieri m- a sunat să vadă ce fac si i- am spus să nu mă mai caute că acum am pe altcineva si el a zis...? (mai mult)
Va place cum traduce Google translate sau folosiți altceva?
Ce s-a întâmplat cu Telegram? Observ că nu poți folosi Telegram decât dacă plăteşti. Oricum era o mizerie.
Vreau sa scriu un e- mail de pe telefon, si textul apare continuu, pe ce tasta trebuie sa apas, astfel incat dupa "Buna ziua" textul sa se duca pe urmatorul rand, si sa nu apara in continuare la "Buna...? (mai mult)
Voi ce parere aveti, se poate ca un barbat si o femeie sa ramana prieteni pe viata? Si e adevarat ca e mai faina o astfel de prietenie?
Salut oameni faini, sunt intr- un dubiu foarte mare, nu stiu ce sa fac cu viata mea. Deci sunt clasa a 12a, urmeaza in Iulie sa dau si eu bacul, clar il iau. si nu stiu ce sa fac dupa. Am doua "...? (mai mult)
Am cunoscut pe internet un bărbat care are 38 de ani şi vrea sa se casatorească şi ieri m - am intalnit cu el dar l- a sunat maică- sa să îl intrebe unde este şi ce face.Mi s- a parut ciudat ca...? (mai mult)
Sunteți pro sau anti psihiatrie? De ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!