Poți avea iubită fără permis de conducere? Nu am permis și nici nu vreau să dau.
In loc sa-l respectati si promovati pe Alexandru cel Bun, voi dvs.il promovati idolatrizati si respectati pe Vlad Dracu sau Vlad Tepes care era un ucigas si un tortionar calau ori psihopat!?
Grok este mai bun decât Chatgpt sau Gemini?
E normal ca persoana care raspunde la telefon atunci cand suni pentru o posibila angajare in strainatate (deci prin nr de tel afisat pe site- ul de anunturi) sa iti spuna ca pentru realizarea contractului...? (mai mult)
De ce de la un timp cand prajesc cartofi se face spuma in toata tigaia? Tigaia e aceeasi de mult timp, ulei folosesc numai din ala ceva cu bunica pe ambalaj si ala de la unisol (deci am in permanenta ...? (mai mult)
Salutare tuturor! Sunt pe profilul "Științe sociale", ce facultate aș putea face pentru a ieși direct cu un job bun?
Dacă semnezi contractul de munca cu săptămâna viitoare poți sa îl semnezi deși nu ai făcut fisa medicala?
Buna, M- am mutat recent cu iubitul meu si de o saptamana el e constipat. A incercat sa mearga la baie insa degeaba. Laxative nu doreste sa consume. Dar se chinuie foarte mult scoate si niste sunete...? (mai mult)
Salut, am luat permisul de curand si saptamana trecuta cand am mers cu masina la liceu si mi am gasit un loc de parcare intr o zona neasfaltata si cu noroi mult si cu o gropita am incercat sa o parchez...? (mai mult)
Dacă îmi arunc verigheta în coșul cu gunoi ar fi o glumă frumoasă? Sau i-au bătaie?
Bună, am 27 de ani şi pana acum n- am avut o relație serioasă, de fapt am avut doar aventuri.De la vârsta de 16 ani pâna la 27 am schimbat vreo 14 iubiți iar toţi vecinii mă critică pe acest...? (mai mult)
De ce Armata Română nu are curaj sa doboare dronele rusești întrate în spațiul aerian Romanesc?
Binele,pacea sunt considerate pacat pentru ca te simti bine,dar raul calaismul, psihopatia bataia de joc batjocura care implica victime nu sunt pacat?
Am un vecin care si- a facut casa la noi pe strada dar el nu sta aici, vine de 2- 3 ori pe an sa faca un gratar si atat, nu vrea sa vanda casa, nu are treaba cu vecinii, nimeni nu are nr lui de telefon....? (mai mult)
Pe net nu prea gasesc informatii detaliate, stie cineva detaliat cine la omorat pe Nicolae Iorga si motivul pentru care la omorat?
Hey. Sunt din Timișoara. Aș vrea să mă angajez la lidl, cum pot lua legătura cu șeful magazinului? Ma gândesc ca dacă merg acolo sa vorbesc cu el, poate nu rezolv nimic. Help me.
Bună! Sunt fată și în urmă cu ceva timp a înveput să îmi placă parfumul Jean Paul Gaultier Le Male Elixir și m- am gândit să îl achiziționez. Personal mi se pare că parfumul are note dulci,...? (mai mult)
Vreau sa vind imobilu unde am si domiciliul, Am alte locuri unde pot sa stau fizic dar nu-mi pot face domiciliu acolo( vreau sa stau in chirie) Cum se procedeaza in ancest caz?
Salut! Am gasit baterie pentru telefonul meu dar e in Polonia. In afara de pretul bateriei ce mai platesc. Transportul, dar nu stiu cat. Altceva, ce se mai plateste?
Cum combin Detergent + Balsam + Parfum Rufe! La mașina de spălat. Sa emane un miros plăcut! Cum le combin intre ele cine știe?¿ In ce compartimente sa le pun!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?