Cum de au ajuns persoane ca Ion Iliescu, George Soros, Henry Kissinger, David Rockefeller, Evelyn Rothschild la o vârstă atât de înaintata?
Persoanele care au citit postarea mea de zilele trecute o să înțeleagă probabil mai bine întrebarea mea. Te poți numi materialistă dacă vrei ca bărbatul de lângă tine să aducă o pâine pe ...? (mai mult)
Ce smartphone ați cumpăra de la Samsung? Din seria S sau A. Și ce model? Și de ce? Doresc să îmi cumpăr un nou telefon, și nu știu ce să aleg de la Samsung, aș alege A56 dar nu știu...? (mai mult)
Am 20 de ani şi vecina mea în vârstă de 26 de ani mă urmărește pe geam şi îi spune mamei mele tot ce fac, i- a spus că am un iubit pentru că ne- a văzut împreună şi din cauza ei mama s-...? (mai mult)
Daca ai sa ii dai corpului toti nutrientii de care are nevoie e ok sa fie zile in care doar sa bei apa si atata tot? Adica post doar cu apa
Bună eu am avut o relație de o lună și un pic cu un băiat timp în care mia cunoscut părinții și după ne- am despărțit pentru că nu ne am înțeles pur și simplu și de atunci maicamea îmi...? (mai mult)
Am o mare problemă. Am clitorisul prea mare și foarte sensibil mereu când mă mișc mise freacă de lenjeria intimă și din această cauză sunt tot timpul excitată și udă în zona intimă. Ce a-...? (mai mult)
Voi ce parere aveti despre ce a facut delia la investirea lui nicusor dan? A fost posedata cum se spune sau e de la boala aia care a zis ea ca o are? Eu sincer cam cred ca era posedata, ca si sa ai boala...? (mai mult)
Deci anii trec, timpul trece zilele trec, orele trec, secunda din secunda in lumea asta mor sute de mii de oameni, ori de boala, ori de batranete, ori in accidente, ori sunt omorati de cineva, ...? (mai mult)
Unii medici spun ca este chiar recomandat sa stai câteva zile fără mâncare! Cei cu diabet zaharat ar putea apela la asta?
Ma ingras daca fumez? Fumez jumătate de pachet si mai beau eventual un pahar de ceva si observ ca îmi creste talia
Este adevarat ca toate pasapoartele sunt biometrice in 2025? In cazul in care am nevoie sa imi fac altul, vreau unul fara date biometrice, este foarte important pentru mine.
Am un nepoțel de 2 ani și câteva luni, aproape 3 ani este plângăcios si nu vorbește deloc ce diagnostic are?
Salutare, sunt sanse foarte mari ca de la o tipa sa fi luat o infectie urinara. Am avut contact cu tipa respectiva, care mi- a spus ca sa tratat de infectie urinara cu ceva timp in urma. Ideea...? (mai mult)
Când merg la un interviu să mă angajez, ce să- i spun la angajator astfel încât să- l fac să mă i- a pe loc(adică să- mi zică ce acte îmi trebuie pentru angajare), sau măcar să mă bage...? (mai mult)
Salut. De unde îmi pot cumpăra un tricou TPU? Unde găsesc de vânzare mărimea M?
Salut, azi am dat sala si am picat cu 21, mă simt foarte rău și nu știu ce să fac.
Ce se intampla daca o persoana nu se spalape cap timp de un an
Voi ce primiți sau primeați cadou de obicei de 1 iunie?
BUNA TPU, este vorba despre un film de groaza pe care as dori sa l revad, dar numai stiu cum se numeste, am sa va spun povestea filmului din ce imi amintresc, cred ca este din 2007- 2008, chiar numai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!