Am stat de vorbă cu o tipă de pe un site cu femei ce oferă multe servicii îmbucurătoare, și i- am cerut după o conversație concisă niste poze cu ea mai deochiate. In cele din urmă mi le- a trimis!...? (mai mult)
Revin cu un update După cum știți unii m- am spălat cu apa rece ca gheata 3 zile la rand și au apărut dureri mari in zona testiculelor! Ieri am făcut baie cu apa calda și m- am lovit din greșeală...? (mai mult)
Salut,popor,am o întrebare:știe careva un tratament "natural" pentru hemoroizi? Mă refer la cei interni! Mulțumesc frumos pentru eventualele răspunsuri
De ce fetele astea ne înnebunește așa? Ne trimit un clip dezbrăcate și ne- a dat dauna totala, suntem morți după ele, și noi bărbații să ajungă să ne placă măcar un sfert cum le placem noi...? (mai mult)
Vreau păreri sincere.o femeie care întâi fuge de la unu care o bate o înjosește, da de altul cu care sta 5 luni apoi se întoarce să zicem așa la "bătaie". poate fi considerat că greșește?
Se poate rezerva pentru 1 ora la pensiune sau un hotel? Stabilești acest lucru la recepție? Sau cum? Știu că pentru o noapte se poate, dar eu întreb pentru 1 ora, 2 ore.
Ce ziceți, e valabilă Ciceala ca primăriță? Cheers
De ce nu mai merg unele comentarii pe rețelele de socializare? Nu am cont de Facebook, Instagram sau Tiktok dar am observat ca multe persoane se plâng ca pun comentarii și nu apar, de parca ar fi ...? (mai mult)
Și la voi în oraș e o problemă cu locurile de muncă? Eu caut un loc de muncă ca agent pază și parcă toate firmele de pază au dispărut.
Neavând gaz m-am spălat 3 zile la rand cu apa rece ca gheata, și pe cap, peste tot! Pot păți ceva? Menționez că nu am ieșit afară deloc! Simt că mă dor bijuteriile! Sunt puțin îngrijorat.
Salut. Ce opere pot sa pice acum la simularea la romana pentru cls. A XII-A din 5 decembrie? Pentru profilul tehnic daca cumva e diferit.
Salut, telefonul meu a stat puțin in ploaie, ma refer ca erau cateva picături pe el si acum are ecran verde, ce pot sa fac? Am stins tel si am scos cartela sim dar nu știu ce sa fac
Aveți amintiri din viețile anterioare?
Exista antena wifi care sa poata detecta retele wifi de la distanta? Gen pui antena undeva intr- un loc unde nu sunt sunt retele wifi si de la distanta sa detecteze retele wifi si sa te poti conecta pe...? (mai mult)
Sunt singurul care urăște România și faptul ca e român? Sunt singurul sau nu?
Salut! Unde as putea cumpara parfumuri originale pentru iubita mea de mos Nicolae de la Oriflame? Mersi
Incape o masina de spalat normala ( nu slim ) de capacitate 8 kg intru-un opel astra H hatchback?
Am niste ardei kapia in solar (vreo 100 ardei rosii si vreo 100 verzi sa zic asa). Am si ceapa verde, salata, patrunjel. Dar problema e ca saptamana viitoare se anunta temperaturi sub 0 grade si ardeiul...? (mai mult)
Buna seara, vin si eu cu un fel de crush cum se zice mai nou. cand eram mici pe la 9 10 ani asa eu si verisorul meu in vacantele de vara acasa la bunici (asa cum ne duceau parintii acum 15 ani nu ca acum...? (mai mult)
Daca telefonul este luat la abonament pot baga alta cartela in el
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Harry Potter
Alohomora sau Expelliarmus iti suna cunoscut? Hai in Lumea magica de la Hogwarts!