Avem fani Harry Potter?
Am auzit ca in America in SUA sunt foarte multi criminali, vagabonzi, boschetari, hoti pe strazi prin autobuze si a devenit o tara destul de periculoasa, acolo ai risc destul de mare sa fii atacat,...? (mai mult)
Dece, uni oamenii încă mai trăiesc cu mentalitatea aceia din evul mediu! Să mă scuzați vă rog frumos de expresie! Dece uni "oamenii"( cu greu pot săi mai consider oamenii), încă mai consideră...? (mai mult)
Puteti trai fara telefoane mobile?
La 23 de ani nu trebuie sa fiu suparat ca am anii astia nu? Inca sunt tanar, sunt in putere. Sunt varste care sunt mult mai rele nu? Precum 40, 50, 60, 70, 80, 90 nu? De aia care au 60...? (mai mult)
Deci eu am 20 de ani și nu am avut nicio relație până acum, nici măcar primul sărut și sunt fată. Vb cu băiat de la facultate, dar problema e ca eu fizic nu sunt atrasă de el. El nu arată ...? (mai mult)
La o camera izolata cu termopane se poate face ceva sa nu mai iasă fum când se face focul sau trebuie neapărat schimbate și geamurile și ușa dacă sunt termopane?
Buna dimineata sunt baiat am 19 ani si sunt confuz in ce greutate ar trebui sa am, pentru context am 195 inaltime m- am apucat relativ de sala am ajuns de la 155kg la 146 in 4 luni aproximativ, multi...? (mai mult)
Unde pot reclama o persoana care ia pensie de boala dar este apt de munca
Dacă merg la Curve la Priseaca sau Sub pod la Aninoasa până în dedeman mă pot filma sau fotografiacurvele sau pești lor de la distanță în România?
E adevarat ca sex oral si anal fac doar prostituatele? Sau fac si femeile normale? Si dc e un lucru atat de injositor? Eu sincer as incerca tipurile astea de sex
Credeți că oamenii cu multe secrete sunt cei mai paranoici și suspicioși oameni dintre toți? Deci vreau sa va spun ca eu am inaltnit nenumărate exemple de oameni care ascundeau secrete și toată...? (mai mult)
Deci Am o dilema mare Nu ma pot regăsi în viața cotidiana Nu pot avea un job ca toată lumea, fac 20 de ani imediat, am am job dar de câteva luni nu mai vreau, am intrat în depresie, m- am...? (mai mult)
Salutare, am un calorifer destul de vechi, nu are termostat, întrebarea e cum fac cu el, îl las pe o treaptă și îl opresc când plec, nu râdeți va rog, nu am avut niciodată ceva de genul, mulțumesc...? (mai mult)
De ce de fiecare dată când mă masturbez, am dureri de ovare și mi se face și rău fizic (grețuri)? De excitat, mă excit repede, mă și "pătez", dar când trec la masturbare, am astfel de ...? (mai mult)
Este normal ca un polițist din alt oraș să îți ceară informațiile personale la telefon? M- a sunat un domn polițist din alt oraș pentru o postare pe care am făcut- o în care mi- am spus strict...? (mai mult)
Daca trimiti ceva stricat, si ala ti- a dat banii si dupa a observat ca obiectul este stricat, si ala vrea sa dea obiectul inapoi si vrea banii inapoi si tu nu mai raspunzi la telefon nu mai faci nimic,...? (mai mult)
Sunt oameni pe aici care se uita la videoclipurile lui Paul Dadrian despre fenomene paranormale, cazuri de pseudestiinta și presupuse apariții ale unor entități din alte lumi? El susține faptul ca...? (mai mult)
Buna, de vreo 10 luni sunt single, am 29 de ani si simt ca am o mare problema si aceea ca nu pot sa mai am un partener… prefer masturbarea decat sa am un contact sexual cu un barbat. Oare sunt defecta?...? (mai mult)
Dacă îți speli penisul cu periuta de dinți si cu curatator de limbă apoi ea e folosita de alta persoana pentru a se spala in gura ce bacterii sau ce se poate transmite? Si de asemenea cu buretele ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!