"Ajutorrr... "
In loc sa ii ceri ajutor lui satana, ne ceri noua. Sa inteleg ca satana e neputincios?
Hahahaha, de cand nu am mai ras asa la o intrebare. vezi sa nu te topesti daca da cu aghiazma pe tine
Dispari cu dume de 2 lei!
Inca mai rad sa stii, ma distrezi cum esti tu satanista asta la cei 13 anisori ai tai. Iti sugerez sa il musti pe popa de mana...
"suntserios", te rog sa fii serios. Adica, cum sa nu o credem ca la 13 ani e satanista si ca ii se schimba culoarea ochilor?
Pe mine m-a impresionat pana la la la lacrimi.
O credeam daca i se faceau roz ochii, asa...
.
Bine spus cand o sa il vad o sa faca ca in filmu The Exorcism
ps: ar trebuie sa faca si o o exorcizare din parte casei sa mai alungi spiritile necurate ironic vorbind
)))
Si eu i recomand sa mearga la cabinet de psihiatrie balaceanca
) ca am auzit ca au sectia speciala pentru satanisti
))
Copilas, o sa arzi intr-un colt al iadului.
Trezeste-te la realitate.
Mno, chiar ca numele de caracterizeaza perfect.
Ah, imi dau seama. Genul ala de tipa cu username-ul "MicutaDeTot", poza cu ceva roz, care asculta BVB si Kpop, siii eventual mai adauga si cateva poezii cu rime dintr-alea cauzate de faptul ca fiecare vers se termina in verbe la aceeasi persoana si timp. Da, era sa uit, mai esti si satanista. In cazul in care te regasesti in ce am zis eu mai sus, vreau sa iti dau un sfat : nu. Bafta.
Drrracu te-a pus? Vezi să nu ajungi ca tanti aceea de la Tanacu!
Du-te la școală. Și la poliție.
Foarte simplu:daca esti satanist, inseamna ca tu consideri ca puterea lui Satan este ma mare ca lui D-zeu, deci cu atat mai mult puterea unui preot nu poate avea efect.Lasa-l sa faca ce vrea, nu te opune si vei constata (daca intr-adevar crezi in puterea lui Satan), ca nu se va intampla nimic care sa-ti afecteze idolul. Succes!
Poti sa mai detaliezi nu cred ca inteleg sau poate ca nu vreau sa inteleg(mi se pare destul de ciudat), ma rog una din 2.
Lasa-i sa intre sa dea cu apa si ce vor. nu moare nimeni. nu te agita degeaba.
Ok
Faza cu sfintitul e doar in capul lor. in realitate nu se schimba nimic. se pacalesc singuri. lasa-i pe prosti sa faca ce vor in capul lor atat timp cat nu iti schimba tie cu adevarat viata.
Ai dreptate
De ce zici mai exact ca esti satanista? e amuzant
Atata disperare nu am vazut parca ar sa te violeze de vaiti atata
)
ps:si o ironie din partea casei,, mare i gradina ta doamne si multi sar gard"
Salut draga mea! Pastreaza-ti cumpatul,devino stapana pe tine insuti, problema nu e ca va alunga spiritele rele din casa ci alta,si anume ca vei avea tu de suferit,"nu poti invita pe cineva la tine in casa si sa-l tratezi cum nu se cuvine ".E esential sa pricepi ca nu asta a facut parte din planul tau (partea cu preotii),atunci si spiritele vor intelege ca intr-adevar te preocupa situatia ta spre evolutie spirituala si vei cerele tu sa plece pentru un timp pentru a se calma apele.
E chiar mai esential ca tu sa pricepi ca tu esti stapana pe tine insuti,sa-ti suborsoneze daca nu vor sa iti fie prieteni, sa nu faca prostii prin casa de nici un fel pentru a nu-si da seama parintii tai de acea energie rea.Dar sa stii de la mine, daca acele spirite au fost simtite de parintii tai, inseamna ca sunt varza si nu au ce cauta pe langa tine, pentru ca nu au fost vigilenti in orce mod si nu ai motive pentru care sa-ti fie prieteni.
Scopul unui satanist e sa evolueze.
Calin9393 întreabă: