| robby212 a întrebat:

Buna ziua!

Ce spuneam? Daca va amintiti, am scris o itnrebare, o prezicere de la doamna Maria!
Catastrofa AMERICANA! Sa cautati, sunt incendii imense! 19 pompieri au patit ce au patit! Distrugeri peste distrugeri, canicula! Oare nici acum nu recunoasteti? Desigur, o sa ziceti ca este ceva normal, dar, nici chiar asa! De ce nu este in Australia (unde se intampla des)? Acum cum e? Tot fals?

39 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Asa...fa-i reclama! Mai radem si noi laughing

NOname
| NOname a răspuns:

Zău că ai devenit obositor.
Ca un troll de proastă calitate.

| thealchemist a răspuns:

Hmm, eu am prezis falimentul occidentului inca de acum 15 ani cind toti romanii erau obsedati de intrarea in Europa, deci cred ca sint mai bun decit doamna Maria oricine ar fi ea.
si nu, 19 pompieri morti nu e mare lucru, sa vezi ce dezastru e cind dau bancile faliment, abia atunci o sa intelegi cu adevarat sensul cuvintului catastrofa.

| robby212 explică:

Ok, nu credeti.
O sa vedeti ce catastrofe o sa urmeze in America! Nu numai incendiile, o sa urmeze multe altele, mult mai puternice, asta a fost numai inceputul...
Numai bine, Doamne ajuta!

| Dandanache a răspuns (pentru robby212):

America e scuturata regulat de catastrofe.

http://en.wikipedia.org/......death_toll

Daca iei doar perioada 2000-2012, vei gasi ca in FIECARE (!) an a avut loc cel putin un dezastru in America. Sa vii sa spui ca si anul acesta va avea loc o asemenea tragedie tine de teoria probabilitatilor, nu de profetii.
Tu esti insa inca prea fraged sa intelegi asta (poate cu timpul incepi sa te mai dezgheti la minte) iar femeia aia e bolnava irecuperabil, asa ca nici daca ii dai cu lista in cap, tot nu va intelege.

| robby212 explică (pentru Dandanache):

Nici voi nu intelegeti ce vrem sa spunem!
Si eu si ea (amandoi) stim de ceea ce se intampla! Dar, chestia e ca vrem sa spunem ca va fi ceva diferit! Ceva mai rau, anul acesta, ceva foarte diferit! Diferit....si vreau sa spun ca mai rau.
Dar...e o problema cand nu intelegeti si eu nu am ce face.

Draga robby, te asteptam atunci sa revii cu ceva mult mai grav si diferit. Madam Maria mai are 6 luni sa isi dovedeasca abilitatile de profeteasa.

Ceva mult mai grav?
Priveste CATASTROFA AMERICANA! Un avion s-a prabusit in America! Cauta si vezi...

Nice try, dar nu orice accident merge. Au murit doar doi oameni, e unul din accidentele aviatice fericite, in care cei mai multi pasageri scapa cu viata. Cum spuneam, in America e anul si tragedia. Si daca madam Maria vrea sa mai demonstreze cuiva ca e profeteasa, ar trebui sa se intample, cum spuneai, "ceva mai rau, anul acesta, ceva foarte diferit!".

Si o sa se intample!
Cum ti-am mai zis, dar tot o mai scriu odata...
A scris o profetie zicand ca in Budapeste vor fi inundatii mari si o sa fie afectat mult de pe acolo, cu o luna inainte de inundatii.....Si, ce s-a intamplat in Budapesta? Eu de atunci o cred, crede-ma, nici eu nu dadeam doi bani, dar cand am vazut ce a scris......si asa a fost sa fie.

Inundatii sunt in fiecare vara si primavara in Europa. Nimic nou, am mai discutat asta. Vrei sa iti fac si eu profetii, sa vezi ca se indeplinesc?

De unde a stiut ca in Budapesta? De unde a stiut ca anul asta o sa fie? Anul trecut au fost asa?
Vad ca oricum gasesti motive.Parerea ta este ca scriu niste aberatii.....chiar ca e fix problema ta!

Cand toata lumea iti spune ca esti beat, inseamna ca esti beat, nu ca toata lumea are o problema. Deci problema e la tine. Unde e linkul cu profetia pentru Budapesta, sa vedem cand a publicat-o?

Ei, ma gandeam ca o sa ceri asta.
Voi cauta, a mai scris multe de atunci.
Nu stiu daca o mai gasesc, am mai cautat, cred ca e mai veche treaba decat am crezut.

Uite, inca un dezastru in America!
Vezi ce este in Canada.
Si o sa mai urmeze multe anul acesta.
Numai bine, Doamnea ajuta!

Bineinteles ca vor mai urma. Matematic vorbind, conform statisticii, sansele sunt de 100%. Eu "profetesc" un dezastru in China in urmatoarele luni. Stai cu ochii pe stiri, sa vezi ca se adevereste.

Urmatoarele luni? Esti cam departe."Profeteste" si tu ceva mai aproape, nu cateva luni...
Succes!

Unde a profetit madam Maria ca ce urmeaza sa se intample se va intampla intr-o saptamana-doua? Nu am vazut in nicio postare sa aiba barem de timp. De profetia cu Budapesta ai dedus ca a fost profetita pentru anul acesta, si se pare ca cu atata timp in urma incat nici nu o mai gasesti. Apropo, inca are profetii care nu s-au implinit, asa ca termenul "de aproape" a trecut. Faptele ca unele lucruri se intampla si altele nu e o dovada clara ca nu vorbim de profetii, ci de nimereala.
Asadar, ca sa o parafrazez pe madam:
Dragii mei, vom trai şi vom vedea, ce se va intampla in China; despre un aşa zis, un anume sfârşit al, unei lumi, o catastrofa.
Care lume? Vom vedea!

Ok.
Este parerea ta si o respect!

Iata ce profeteam acum cateva zile: Dragii mei, vom trai şi vom vedea, ce se va intampla in China; despre un aşa zis, un anume sfârşit al, unei lumi, o catastrofa.
Care lume? Vom vedea!

http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-23310512

Mii de oameni evacuati, morti, un taifun scutura China. Profetia s-a indeplinit.

| RAY a răspuns:

Baba aia e dovada ca exista fix dumnezeul tau daca o ajuta zeus?

| Mădă0611 a răspuns:

In America sunt incendii in fiecare vara :)) Stai ca si in Australia o sa fie, si si inundatii.

http://www.ziare.com/articole/incendii+vegetatie+america uita-te la data in care au fost postate stirile, in caz ca nu le vezi:
Joi, 16 August 2012, ora 19:28
Miercuri, 13 Iunie 2012, ora 21:43
Marti, 06 Septembrie 2011, ora 22:23

| BlackSulphur a răspuns:

Draga Robby,
Dupa ce am citit vreo 3-4 posturi, am observat ca retardata aia nu face preziceti. Ea este ceva de genul "STIAM CA SE VA INTAMPLA ASTA", ori este ceva de genul "Maine o sa rasata soarele! Dumnezeu mi-a zis asta personal si numai mie!"...
Uite, eu zic ca multa lume va muri in vreo luna in Romania. Si nu, nu te vreau de partea religiei mele, pentru ca noi nu acceptam persoane ce manifesta un grad de prostie similar tie!

Cu drag, eu.

| Dumniezău a răspuns:

Prezicere pe naiba.Aia e o baba cu boala la creier...si daca zice ceva, gata toti o cred acuma.Si eu(un om normal, ca oricare altul) pot spune ca maine va fi cald si zi cu soare.

| robby212 explică (pentru Dumniezău):

A zis ca va URMA O CATASTROFA AMERICANA!
Ce spui tu e o prostie, ceva ce logic se va intampla!
Aici nu mai poti ataca cu "este ceva normal"! Pentru ca a prezis ca in America va urma o catastrofa in SUA! Si, inca o sa mai urmeze multe!
Crede acum, sau mai tarziu! Vei vedea ca asa va fi! Nu poti spune ca a ghicit, sau ca e ca si cum ai spune "maine va fi cald"! Este ceva ce nu poti ghici! Putea sa se intampla in Australia, se intampla des acolo! Dar, s-a intamplat exact cum a zis ea, de ce nu crezi?

| Dumniezău a răspuns (pentru robby212):

Trebuie sa fie ceva la mijloc...nu stiu ce.Eu ced ca aia a facut pact cu diavolul, ca doar nu are cum sa prezica atat de amanuntit si exact.

| PisicutzaCenusie a răspuns:

In biblie scrie ca nu mai e mult pana fiul lui Dumnezeu va veni si va curata toata planeta de toate scarbele, minciunile, inselatoriile. iNCURAND va veni ziua cea mare a apocalipsei!

| robby212 explică (pentru PisicutzaCenusie):

Da! Adevarat, mult nu mai este!
Dar, inainte se va trece prin AL TREILEA RAZBOI MONDIAL! Dupa, multi oameni vor venii la crestinism!
Apoi, va si sfarsitul veacului! Se spune ca, probabil, 2000-2100 va fi ultimul veac! Spunea Ioan in Apocalipsa ca, atunci cand Luna se va inrosii si vor curge suvoaie de sange de pe ea, atunci va fi sfarsitul veacului acesta!
O femeie a vazut ceea ce am zis si sa minunat cand a aflat ce zice in Biblie!
Aici nu era adresat voua, ci era adresat ateiilor! Daca vrei iti dau prin mesaj link-ul unui blog unde, o femeie, scrie lucruri adevarate! Lucruri, care dupa ce le scrie, la ceva timp, se intampla!

| doctorandus a răspuns (pentru PisicutzaCenusie):

"Curand" la Dumnezeu poate insemna si un milion de ani.

| Lizzu a răspuns (pentru PisicutzaCenusie):

Cat de gresit gandesti...

| Lizzu a răspuns (pentru robby212):

"Dar, inainte se va trece prin AL TREILEA RAZBOI MONDIAL! Dupa, multi oameni vor venii la crestinism!"

--- Pe bune? deci oamenii planetei vor incepe sa creada daca vor trece prin foc si groaza si chin ...interesant mod de a face lumea sa creada.

Josnic de-a dreptul!

| dany248y a răspuns (pentru robby212):

Da-mi mie link-ul te rog

| robby212 explică (pentru dany248y):

Aici este blogul!
http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/

Daca vrei, imi fac timp sa caut si sa iti dovedesc ca ea a zis despre CATASTROFA AMERICANA!

| Mădă0611 a răspuns (pentru robby212):

Tot nu vrea sa mearga la psihiatru? Mai imbolnaveste si copii, pe tine, si tu altii copii.

| robby212 explică (pentru Mădă0611):

Cred ca la psihiatru trebuie sa mergi tu! Ai probleme grave!

Te invit sa vizitezi categoria "Educatie si Cultura Generala" si lasa categoria asta....nu e pentru copii, macar acolo mai inveti ceva.
Succes!

| Mădă0611 a răspuns (pentru robby212):

Eu n-am de ce sa merg, si-ar pierde timpul cu mine nenea psihiatru, e ca si cum as merge sa ma operez de ceva si sunt perfect sanatoasa. laughing Care e problema mea, ca stiu chestii ce tin de cultura generala? rolling on the floor
Pe bune, avocata, sau ce zicea ca e, si e asa, cum sa mai ai incredere in aia cu scoli? straight face (intrebare retorica)

| dany248y a răspuns (pentru robby212):

Nu trebuie eu te cred

| PisicutzaCenusie a răspuns (pentru robby212):

Vreau linkul, funda?

| dany248y a răspuns:

Eu o cred