Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3172682intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
MediaDOT.ro
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
24 Oct
SATI 304.344AFISARI
197.285VIZITE
180.084V. UNICI

Care este rostul vietii? (what is the meaning of life?)Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns castigator
  a răspuns:

  Traieste-o din plin, ca doar una aiwinking cred ca trebuie sa savuram fiecare moment, si sa nu-ti para rau pentru un nimicwinking asa viata eeste mai frumoasa ( cred eu ). Auzi doar ce-ti convine, ce-i nasol iti intra pe o ureche si iti iese pe altawinking Multi oameni vor sa te faca sa suferi, dar tie nu-ti pasa de oameni cu dificienta mentale.
  Pentru cei care cred ca viata e nasoala: Daca vedeti doar partea buna a lucrurilor, o sa fie mai frumoasa, va garantezwinking

  a răspuns (pentru LoStEyEs):

  Scopul nostru este sa devenim martori. Traim pentru a intelege toate sentimentele care ne incerca de-a lungul vietii. in univers are loc un proces in care lucifer este acuzat ca a incalcat legea. Am fost creati dupa chipul Domnului pentru a putea intelege ce este iubirea pentru o fiinta. Si de ce unele lucruri nu pot fi iertate...

  - Ascunde conversatia (1 răspuns)
 • 19 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Suntem creati pentru placerea lui Dumnezeu.Scopul vietii noastre este sa traim,sa ne bucuram de fiecare zi care este un dar de la Dumnezeu,sa procream,sa ii dam slava lui Dumnezeu prin tot ceea ce facem, si scopul este ca sa ajungem intr-o zi acolo, in rai unde Isus s-a dus ca sa ne pregateasca un loc.
 • a răspuns:
  Eu vorbesc din perspectiva mea, nu?
 • a răspuns:
  N-are nici un scop precis, oricum nu trebuie luată în serios că tot nu scapi viu din ea thinking
 • a răspuns:
  *crestin mode on*
  E un test sa vedem un o sa mergem in rai sau iad, Domnul fie cu tine!
  *crestin mode off*
  Ca sa ne distram?
 • a răspuns:
  Asta am intrebat eu la fizica acum doua saptamani!
 • Raspuns utilizator suspendat
 • a răspuns:
  Chiar ma asteptam sa zica cineva ceva de genul: "sa-L preaslavim pe Dumnezeu", dar vad ca nu. straight face
 • a răspuns:
  Geneza, prima carte a Bibliei, descoperim că Dumnezeu i-a creat pe oameni după asemănarea Sa (Geneza 1:26). Aceasta înseamnă că noi suntem mai aproape în asemănare de Dumnezeu decât de orice altceva (orice altă formă de viaţă). De asemenea, descoperim că înainte ca oamenii să cadă în păcat şi că blestemul să vina pe pământ, următoarele lucruri erau adevărate: (1) Dumnezeu a făcut omul o fiinţă socială (Geneza 2:18-25); (2) Dumnezeu i-a dat omului o ocupaţie (Geneza 2:15); (3) Dumnezeu a avut comuniune cu omul (Geneza 3:8); şi (4) Dumnezeu i-a dat omului stăpânirea asupra pământului (Geneza 1:26). Ce semnificaţie au toate aceste lucruri? Eu cred că Dumnezeu a intenţionat ca fiecare dintre aceste lucruri să împlinească reuşita în viaţa noastră, însă toate acestea (şi în mod special comuniunea omului cu Dumnezeu) au fost afectate de căderea omului în păcat şi de blestemul care astfel a căzut asupra pământului (Geneza 3).
  Rostul vietii dupa Mintuitor
  "Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă. Luaţi jugul Meu asupra voastră, şi învăţaţi de la Mine, căci Eu sunt blând şi smerit cu inima; şi veţi găsi odihnă pentru sufletele voastre. Căci jugul Meu este bun, şi sarcina Mea este uşoară." (Matei 11:28-30). "Eu am venit ca oile să aibă viaţă, şi s-o aibă din belşug." (Ioan 10:10b). "Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea, şi să Mă urmeze. Pentru că oricine va vrea să-şi scape viaţa, o va pierde; dar oricine îşi va pierde viaţa pentru Mine, o va câştiga" (Matei 16:24-25). "Domnul să-ţi fie desfătarea, şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima" (Psalmul 37:4).

  Ceea ce vor să spună aceste versete este că trebuie să facem o alegere. Putem continua să ne ghidăm în viaţă după propriile noastre idei (cu rezultatul trăirii unei vieţi lipsite de sens) sau putem să alegem să Îl urmăm pe ...

 • a răspuns:
  Sa te asiguri de continuitatea rasei din care faci parte smug
 • a răspuns:
  Sa fi impacat cu tine, in primul rand. La restul te adaptezi.
 • a răspuns:
  * ...si lama taia adanc vena *
  a răspuns (pentru nony):
  Pune un garou la mina si suna urgent la SMURD, sa lasi usa deschisa Nu mai pune gura pe toate stricaciunile ca dai de necaz si uite in ce hal ai ajuns
  - Ascunde conversatia (1 răspuns)
 • a răspuns:
  Nasti, traiesti un timp, iar apoi, mori!
  Concluzie : nu are nici un rost!
  Ti s-a intamplat vreodata sa intrii intr-o depresie din cauza intrebarii : ce sens mai are sa traiesc? de ce traiesc? care este rostul vietii? E nasol. sad
 • a răspuns:
  Sa te nasti:Sa te bucuri de copilarie,de inocenta,de perioada aceea de fericire intensa. Apoi cresti,te indragostesti,te casatoresti,faci copii.Te bucuri de prima ta dragoste adevarata, o simti, o ai in sange.Te casatoresti cu acea persoana.Va iubiti,iti construiesti o casa,o familie.Faci copii,rodul iubiri tale.Te straguiesti sa le oferi conditii si confort ca sa nu sufere. Ajungi la batranete,copii trai au crescut, la radul lor au facut si ei copii, nepotii tai.Tu te joci si ii imbratisezi cu dragoste. Apoi mori ca alti sa traieasca.Dar nu vei privi in apoi atunci cand vei muri.Pentu ca viata uni om e o avenura.
 • a răspuns:
  Sa te nasti:Sa te bucuri de copilarie,de inocenta,de perioada aceea de fericire intensa. Apoi cresti,te indragostesti,te casatoresti,faci copii.Te bucuri de prima ta dragoste adevarata, o simti, o ai in sange.Te casatoresti cu acea persoana.Va iubiti,iti construiesti o casa,o familie.Faci copii,rodul iubiri tale.Te straguiesti sa le oferi conditii si confort ca sa nu sufere. Ajungi la batranete,copii trai au crescut,la radul lor au facut si ei copii, nepotii tai.Tu te joci si ii imbratisezi cu dragoste. Apoi mori ca alti sa traieasca.Dar, nu vei privi in apoi atunci cand vei muri.Pentu ca viata uni om e o avenura.
  a răspuns (pentru LoveToHate):
  Ia uite ce chestie tare, dar daca nimeresti peste un @Woodenpints o sa dai fuga la Manastire, dar daca ai un copil ca @nesuferit Nu se vor usca lacrimile pe obrazul tau si al mamei tale.Dar daca o sa ai o fata ca @francesca. si nu esti credincioasa in Dumnezeu cred ca o sa pui jbiltul de git.Pe acolo prin cuvintele tale mai lipseste "frica de Dumnezeu care aduce de la sine dragostea de Dumnezeu"
  - Ascunde conversatia (1 răspuns)
 • a răspuns:
  Sa trăiești asta e rolul vieți dar omenirea o ia pe o cale gresita
 • Raspuns anonim:
  Va convine sau nu, indiferent ce aberatii spuneti, singurul scop al vietii noastre pamantesti este mantuirea sufletelor noastre. Nu vreti sa credeti acum, va veti convinge mai tarziu.