| lifeForJesus a întrebat:

Cat la suta din întrebările puse aici la categoria religie au un caracter jignitor la adresa Lui Dumnezeu? Domnul sa va Binecuvânteze pe toți!
Vad ca își bate deja dracu joc de uni de nu au loc de întrebarea mea!
Va mulțumesc tuturor pentru răspunsurile date ulterior!
1. pitbull93
Nu stiu sigur cat dar is foarte multe ceea ce ma ingrijoreaza postat la 19 Decembrie 2011 23:54
2. Jasser
Lumea e plina de atei si satanisti; Foarte putini sunt cei care cred cu adevarat in Dumnezeu. Unul dintre planurile diavolului este sa-i faca pe oameni sa creada ca el cat si Dumnezeu nu exista; si cei mai multi cad in capcana; se lasa dusi de nas de toate parerile si aberatiile pe care le spun altii numai in adevarul nu vor sa-l creada. Multi cred orice altceva numai adevarul nu! postat la 20 Decembrie 2011 0:12
3.filip
Majoritatea. Am senzatia ca cei care sustin acest site sunt antireligie. Nu exista nici un filtru pentru postarile murdare care apar la aceasta rubrica si care nu ar trebui sa apara. postat la 20 Decembrie 2011 0:18
4.CallToWar
Nu se stie.Prostia e ca daca un crestin raporteaza un ateu pentru ca nu ii convine lui ce rede ateul si raporteaza nimeni nu verifica intrebarea daca este jignitoare si este stearsa. postat la 20 Decembrie 2011 0:34
5. pitbull93
Sincer imi vine sa plang cand vad ce lucruri urate scriu uni postat la 20 Decembrie 2011 0:42

5 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns:

Hai sa fim seriosi, ateii sunt,,,,,,, dar foarte uniti.
Apoi :
Cum sunt crestinii : mai,,,,,, dar dezbinati
Apoi :
De ce sunt crestinii mai,,,,,, Raspuns deoarece au atita informatie si nu pot da un raspuns cu scaun la cap.
Apoi :
Avem exemple cu ghiotura si nu vreau sa le dau
Apoi :
Avem o exceptie Ema de la care ar fi bine sa invete multi in special NP
Apoi :
Hai sa dam si ex http://www.TPU.ro/......mahomed-2/
Apoi :
Hai sa citim un raspuns calificat =))
Jasser a răspuns:
De ce raspunsurile pe care le dai pe TPU nu sunt originale? Mai tot timpul iei informatii de pe diverse site-uri...
Apoi :
Ce a spus acest distrus vis a vis de intrebare =NIMIC ce inteleg aia mici cind citesc =NIMIC, sunt si 3 linkuri care ridica in slavi coranul
Apoi :
http://www.TPU.ro/religie/cum-arata-dumenezeu/
Apoi :
Ce raspuns da distrusul nostru pe aici :
Jasser a răspuns:
Nimeni nu a vazut vreodata pe Dumnezeu! Dupa ce o sa mori o sa-L vezi!
Apoi :
Asta expert in luminat la minte deoarece nu a vazut nimeni pe Iisus, poate va faceti pomana cu el sa ii explicati ce este cu Sf Treime si cu Evanghelia de la Ioan macar prima pagina.
Apoi :
Ce mai zice distrusul nostru vis a vis de alti crestini =cei Ortodocsi

Jasser a răspuns (pentru raymusic):
Nu spui nimic cu asta! Energia electrica este materie? radiatiile sunt materie? sunetul este materie? Adica ceea ce nu poti, atinge, pipai nu exista? Sunt sigur ca urasti ortodocsii din cauza ritualurilor si obiceiurilor neintemeiate sau a altor lucruri absurde pe care le practica asa-zisii ortodocsi romani dar asta nu inseamna ca Dumnezeu nu exista; ca unii II percep existenta eronat e altceva!
Apoi :
Distrusul amesteca curentul electric cu "ortodocsii romani "=))
Apoi :
Monumental era un raspuns a lui @bliss cu Parintele ortodocs care a furat motanul persan =)) si fugea popa cu martanul in sac si se incurca in garduri
Apoi :
Cu crestini de genul acesta se sparg ateii de ris iar crestinii par niste,,,,,,,

| Esperança a răspuns (pentru Urzi23):

Furatul motanului e un lucru minor pe langa cate a mai furat oh go on si mai fura happy Dar oricum nu e singurul! Ca la cate icoane si coroane au preotii suflate cu aur... Chiar nu imi dai si mie o icoana de aur facatoare de minuni? smug

| Urzi23 a răspuns (pentru Esperança):

Te pot ajuta cu o bataie la fund ca mintea sa urce la locul ei si sa te faci om de treaba.Eu prin casa am Sf Icoane obisnuite, dar vad ca tu ai gusturi ciudate doresti musai de aur, deci esti iubitoar de arginti si nu este bine.
Apoi :
Ia uite bliss20 este fara de pacat si se apleaca si ia piatra si da cu ea pe unde nimereste rolling on the floor
Apoi :
Ba se apuca sa judece,aici e marea belea ca pe la mine in Scriptura scrie "nu judeca ca sa nu fii judecat,cu masura care vei,,,,,,,,"
Apoi :
Poate el are o patima si a cazut sub crucea lui,dar cine il judeca oare cite are.
Apoi :
Ia da tu pe la Nt si vezi pilda cu fariseul si amaritul de vames,ce te invata pe tine pe acolo?
Apoi :
Pina la urma ai gasit prin VT apa sfintita? ca esti incurcat acolo ca vulpoiul in garduri
Apoi :
La ce faci referire cind spui chestia cu coroanele?
",,,,,,,,,,,,, coroane au preotii suflate cu aur"
Apoi :
Eu zic sa te culci devreme ca miine pleci cu ajunul, sa pui un fular la git sa nu racesti.

| Esperança a răspuns (pentru Urzi23):

Mda.se pare ca nu poti face diferenta intre a spune o realitate si a judeca! Si nu stiu ce te mananca pe tine ca la fiecare post sa spui faza cu popa.In loc sa spun eu despre el peste tot,spui tu de parca n=ar fi de-al tau! Nu am cautat asa ceva in VT ca nu ma intereseaza.
Ce e in vechiul ramane in vechiul. Eu traiesc dupa Noul Testamentwinking
Oricum inchei aici ca asa o tin pana maine! Ramai cu preotii cei mai de seama,carturari si farisei si nu te mai lega de raspunsurile mele ok? Ca nu imi demonstrezi ca esti destept. absolut deloc!

PS: Eu nu am asfel de practici: Ajun, Plugusor, Steaua etc. Incerc sa nu fiu ca lumea. Cantarile mele sunt doar despre Hristos...nu covrigi,nuci, plugusoare, stele etc.

| MMihai a răspuns:

Cat la suta din întrebările puse aici la categoria religie au un caracter jignitor la adresa Lui Dumnezeu?

Este o vorbă :

„ câinii latră, caravana trece "

sau

„ apa trece, pietrele rămân"