| ElAnaMaria a întrebat:

Cine a provocat cutremurul si mega tunamiul din Japonia?
Crestinii,care se roaga zi si noapte pentru iertarea pacatelor?
Sau ATEII,care beau, fumeaza, unii se si droghiaza si preacurvesc, exista cazuri si de astea. Cine?
Raspundeti sincer daca aveti curajul, ATEILOR!

Răspuns Câştigător
| TrăieşteClipa a răspuns:

"dar unii nu prea gandesc, atunci cand pun o intrebare"
Tipul este un troll simpatic.
Cei care nu prea gandesc sunt cei care ii cad in plasa.
Si din pacate sunt multi.

27 răspunsuri:
| Dandanache a răspuns:

Nici unii, nici altii. O fi de vina vreun troll tantalau, care isi da in petic de la primele postari.

| danay72 a răspuns:

Din nefericire din cauza poluarii provocate de om, au loc tot mai multe dezastre naturale. Dumnezeu nu le provoaca, el sufera ca mor atat de multi oameni nevinovati.

| RAY a răspuns:

Wow ateii beau, se drogheaza, fumeaza, 99, 8 din populatia romaniei e crestina, deci ateii aia care reprezinta 5000 de persoane aia fac tot raul?
culmea e ca tariile atee acolo e liniste si pace, cica crestini se roaga unde? ipocritilor nici nu aveti habar de biblie dar va numiti crestini, va manca ipocrizia de viu, dar aveti tupeul sa dati vina pe ateii, ateii a furat tara asta? ce rau ti-a facut vreodata un ateu?

| Drimmero a răspuns:

Niciun om nu are cum sa produca asa ceva, a fost ceva provocat de natura, nu a fost ''comandat'' de cineva anume!

| Matthew1995 a răspuns:

In primul rand, daca esti ateu, nu inseamna ca trebuie sa fumezi, sa bei, sa te droghezi, etc. Spre exemplu, eu sunt ateu si nu fumez, nu ma droghez, si daca iti vine sa crezi, nici nu beau, am baut o singura data in viata mea si am fost putin ametit, dar aia a fost prima si ultima oara cand am facut asta, in schimb sunt foarte multi oameni care sunt crestini si fac toate aceste lucruri fara nici un fel de remuscare, de asta ce mai zici? Si Japonia nu are nicio legatura cu crestinismul, majoritatea japonezilor sunt budisti, documenteaza-te, religia oficiala a Japoniei este budismul, si ca sa stii, un cutremur si un tsumani este provocat din motive naturale, nu din cauza unor "zeitati". Si daca "Dumnezeu" este asa de bun, de ce ar fi omorat atatia oameni? Iar tu de ce te iei de atei daca asa zisul "Dumnezeu" a spus sa iubiti pe aproapele vostru, vad ce mult ii iubesti pe unii oameni, si mai si dai vina pe atei pentru cataclisme naturale, ma intreb ce o sa ajunga omenirea in viitor, cred ca o sa dea vina si pe caini ca incepe sa ploua, sau o sa dea vina pe pisici ca a murit cineva otravit. Imi pare rau de unii oameni ca sunt asa de subdezvoltati, saracii de ei, dar nu avem ce face, "DUMNEZEU" i-a facut asa, nu?

Răspuns utilizator avertizat
| TrăieşteClipa a răspuns:

Ai ramas iar fara inspiratie.
Aia cu jihadul a fost faina.
Asta cu degetul este expirata, dar tot se gasesc prosti sa puna botul.

rolling on the floor

| suffarstar a răspuns:

Eu, pe persoană fizică.

| UnBroken2016 a răspuns:

Sper sa fii troll si ca nu exista o persoana atat de idioata.

| VelaJohnny a răspuns:

Is crestin, insa nu sunt de acord cu ideea ca Dumnezeu pedepseste oamenii in halul asta. Adica serios, iti amintesti ce i-a spui lui Avraam inainte sa fie distruse Sodoma si Gomora? Ca daca v-a gasi oameni buni acolo, nu v-a distruge acel loc tocmai datorita acelor oameni buni. Acei ingeri au venit si i-au scos pe Lot si familia lui, singurii oameni buni, inainte ca Dumnezeu sa distruga acele doua orase. Acum gandeste-te, cati oameni buni si nevinovati au murit in acel tsunami? E logic sa spui ca Dumnezeu a adus acea nenorocire asupra oamenilor? Biblia nu sustine ideea asta, ar fi o nedreptate din partea lui Dumnezeu.

| ElAnaMaria explică (pentru VelaJohnny):

Da da atunci lumea nu era asa rea cum e acuma. De aia Dumnezeu se purta alfel. De aia nici nu erau atatea cutremure si nenorociri.
De cand cu ateii cei rai au inceput sa fie mai multe cutremure si catastrofe in toata lumea.

| Holiday a răspuns (pentru ElAnaMaria):

"De cand cu ateii cei rai au inceput sa fie mai multe cutremure si catastrofe in toata lumea."

Tu habar n-ai de istorie, asa-i?

| ElAnaMaria explică (pentru Holiday):

Poate nu stiu eu istorie dar stiu BIBLIA pe derost si ma rog zi si noapte intru iertarea pacatelor. AMIN!
Istoria nu o sa te salveze de iad ateule. Baga bine la cap.

| VelaJohnny a răspuns (pentru ElAnaMaria):

Inteleg si sunt de acord, dar din nou, Dumnezeu nu ii distruge pe cei buni impreuna cu cei rai, ci face o diferenta intre oameni. Ar fi facut exact ca in Sodoma si Gomora daca era, ii scotea pe cei buni de acolo. Oile de capre, spune Isus, ca vor fi despartite. Cati copii mici au murit in urma acelui tsunami? De ce i-ar fi omorat? Bebelusii din maternitati?

| ElAnaMaria explică (pentru VelaJohnny):

Pl mea, numai Dumnezeu stie ce era rau cu bebelusii aia. Diavolul poseda si bebelusi si copi si batrani. Asa ca nu sti daca nu era ceva rau acolo. Vreau sa zic antihristul sau ceva. Poate de aia le-a dat foc. Nu putem sti dar nici nu avem voie sa judecam fara sa stim.

| VelaJohnny a răspuns (pentru ElAnaMaria):

Pai atunci de ce judeci ca Dumnezeu a fost in spatele a tot ce s-a intamplat acolo?

| anonim_4396 a răspuns (pentru VelaJohnny):

"inainte ca Dumnezeu sa distruga acele doua orase"... vezi ca treaba asta se contrazice cu "daca v-a gasi oameni buni acolo, nu v-a distruge acel loc".

"Biblia nu sustine ideea asta"... stii pariul lui satana cu dumnezeu? Hai ca-ti dau niste mici detalii ca sa-ti aduci aminte : satana i-a zis lui dumnezeu ca X o sa-l paraseasca daca i se intampla diverse chestii naspa iar dumnezeu o ardea cu "fugi ba ca nu te cred" dupa care satana a zis "la pariu?". Si uite asa, dumnezeu a zis "ok, esti liber sa-l torturezi". Ti-ai amintit? Bun.

De unde stii ca si incazul acesta, acel tsunami nu a fost permis sau poate chiar trimis de dumnezeu si nu facea parte dintr-un alt pariu cu satana?

"E logic sa spui ca Dumnezeu a adus acea nenorocire asupra oamenilor"... avand in vedere ca in biblie zeul respectiv a adus diverse nenorociri asupra oamenilor (unii fiind nevinovati), da, e logic.

"nu sunt de acord cu ideea ca Dumnezeu pedepseste oamenii in halul asta"... eh. Misterioase sunt caile domnului.

| DumnezeuTatal a răspuns (pentru ElAnaMaria):

Asa e, dar stai calma, cu asa tineri crestini ca tine, viitorul e in siguranta.

| RAY a răspuns (pentru DumnezeuTatal):

Corect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maria,draga,parca simt un vârtej in crestetul capului.De la ce o fi? De la ateii care beau si fumeaza la terasa din fata blocului meu sau de la o crestina tâmpa care habar are ce scrie?
Raspunde sincer, daca ai curajul!

| ElAnaMaria explică (pentru anonim_4396):

Se vede ca va simtiti cu mesca pe caciula pentru ca acele dezastre sun din cauza NECREDINTEI voastre. L-ati maniat pe Dumnezeu si nici nu aveti curajul sa recunoasteti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Troll sau nu, mi-e milă de tine.

| 6684464 a răspuns:

Nu "cine" ci "ce".

Ziua, ca noaptea dorm, sunt si ei oameni.

Da, de obicei oamenii tristi, fara viata sociala, sau geniile din fictiuni.

| MistretulPufos a răspuns:

Https://youtu.be/2dbR2JZmlWo acest cantec ti se potriveste

| al9264 a răspuns:

O sa raspund sincer. Cutremurele sunt cauzate de miscarile placilor tectonice. Nu a fost niciun ateu care sa scuture placa Japoniei si niciun crestin care sa-l opreasca, a fost o intamplare. Nu puteam fi mai sincer

| Cliar a răspuns:

1. Asia nu are nici o treaba cu crestinismul tau
2. Daca asa zis-ul dumnezeu al tau e atat de bun si atotputernic ar crea tsunami ca sa omoare oameni?
3. Chiar daca te incapatanezi si nu o sa accepti majoritatea oamenilor sunt crestini si tot fumeaza, se imbata, fac crime etc. Nu sunteti "sfinti" ca sa stiti
4. Crestinii se roaga pentru iertarea pacatelor? Te asigur ca nu-i chiar asa
5. Parca religia ta crestina promova sa iti iubesti aproapele indiferent de circumstante. Tu oare nu ai incalcat aceste principii prin comentariul tau aiurit?

| Matthew1995 a răspuns (pentru Cliar):

Ai mare dreptate, dar unii nu prea gandesc, atunci cand pun o intrebare.

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru Matthew1995):

"dar unii nu prea gandesc, atunci cand pun o intrebare"
Tipul este un troll simpatic.
Cei care nu prea gandesc sunt cei care ii cad in plasa.
Si din pacate sunt multi.