@Trinitas, nu merci nu vreau să împart buda mea cu străini creștinopați, prefer cazanul din iad unde deși e destul de cald mai dăm pe gât o tărie să ne încălzim. Ști cum o să stăm noi în cazane? Ca-n Jacuzzi doar că-n loc de șampanie luăm Vodka.
Fiindca esti o persoana rationala.si logic ca te enerveaza, cand te duce cineva in biserica cu forta doar fiindca asa e bine
@Danutza27
Te rog sa nu te mai dai inteligenta pentru ca nu faci decat sa pari penibila.
@FucktheSystem
Intr-adevar e mai interesanta. Hai sa schimbam imnul de stat si sa punem asta ca titlu.
Se pare ca ne-a posedat dracu' pe toti. Eu ma intorc de la biserica cu o mutra de disperata si pana nu ascult o chestie cu mesaj cat mai naspa si tipaturi la greu nu ma linistesc. Hai mai bine sa ne pocaim, poate mai prindem si noi un loc pe buda in Rai.
de ce nu?
dacă nu te gândești la Domnul,dacă nu ești cu El în propria Lui casa,nu ți se pare normal?
o consolare:dacă ar fi ușor, toata lumea ar reuși
"întruchipează schimbarea pe care vrei sa o vezi la alții", ca sa zic așa
Pt ca atunci cant te taraste cineva in Biserica esti posedat/a. E cea mai logica explicatie.
Banuiesc ca este un spectacol super,tatal tau venind tiris dupa el cu tine la biserica,parca il vad pe bunicu ducind tiris porcul sa ii puna Extreme-body-piercings in rit (belciug).Te rog mult cind te duce la biserica,sa dai sfoara in tara ca vreau si eu sa fiu la spectacol, cred ca se uita lumea la tine ca la urs cum te zbati in lant, ca musai trebuie sa te tiriie cu ceva.Iau si ap sa fac un film sa il pun pe internet.
Pentru ca acolo-i prea mare plictiseala..
Pai orice frate! Numa' slujba sa n- o auzi
Si eu mereu cand ma duc in Biserica si vad pe una mai bunicica ma gandesc la curve, la bautura si tigari.Sau ma gandesc cum ar fi sa fiu presedinte
cu ajutorul lui Dumnezeu.
Daca ti-as raspunde cu un raspuns religios ar suna asa: Cand intri in biserica e un loc sfanta si puterile Dumnezeesti adic alea pozitive se bat cu alea negative din sufletul tau.cu cata mai multe pacate ai facut adic ai mintit baut fara masura viata sexuala urata droguri...ti se face mai rau ca asupra ta vine o putere mai mare.
@ Saint Ocea, pot să știu ce ai cu arhitectura unei biserici, serios, arhitectura cred că-i singurul lucru frumos dintr-o biserică =/.