| MoonLight a întrebat:

De ce cand ma taraste cineva intr-o biserica, imi vin numai ganduri idioate?

19 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

@Trinitas, nu merci nu vreau să împart buda mea cu străini creștinopați, prefer cazanul din iad unde deși e destul de cald mai dăm pe gât o tărie să ne încălzim. Ști cum o să stăm noi în cazane? Ca-n Jacuzzi doar că-n loc de șampanie luăm Vodka.

Apache
| Apache a răspuns:

Fiindca esti o persoana rationala.si logic ca te enerveaza, cand te duce cineva in biserica cu forta doar fiindca asa e bine

| Trinitas a răspuns:

@Danutza27
Te rog sa nu te mai dai inteligenta pentru ca pari penibila.

| Trinitas a răspuns:

@Danutza27
Te rog sa nu te mai dai inteligenta pentru ca nu faci decat sa pari penibila.

| Trinitas a răspuns:

@FucktheSystem
Intr-adevar e mai interesanta. Hai sa schimbam imnul de stat si sa punem asta ca titlu.
Se pare ca ne-a posedat dracu' pe toti. Eu ma intorc de la biserica cu o mutra de disperata si pana nu ascult o chestie cu mesaj cat mai naspa si tipaturi la greu nu ma linistesc. Hai mai bine sa ne pocaim, poate mai prindem si noi un loc pe buda in Rai.

Răspuns utilizator avertizat
| miradoniz a răspuns:

hee hee de ce nu?hee hee dacă nu te gândești la Domnul,dacă nu ești cu El în propria Lui casa,nu ți se pare normal?hee hee o consolare:dacă ar fi ușor, toata lumea ar reușihee hee "întruchipează schimbarea pe care vrei sa o vezi la alții", ca sa zic așahee hee

| Bogdanux a răspuns:

Obisnuinta?

| William a răspuns:

Pt ca atunci cant te taraste cineva in Biserica esti posedat/a. E cea mai logica explicatie.

| Danutza27 a răspuns:

Banuiesc ca este un spectacol super,tatal tau venind tiris dupa el cu tine la biserica,parca il vad pe bunicu ducind tiris porcul sa ii puna Extreme-body-piercings in rit (belciug).Te rog mult cind te duce la biserica,sa dai sfoara in tara ca vreau si eu sa fiu la spectacol, cred ca se uita lumea la tine ca la urs cum te zbati in lant, ca musai trebuie sa te tiriie cu ceva.Iau si ap sa fac un film sa il pun pe internet.

| BubblesDoubleS a răspuns:

Pentru ca acolo-i prea mare plictiseala.laughing.
Pai orice frate! Numa' slujba sa n- o auzilove strucklaughing

| sL0boz a răspuns:

laughingSi eu mereu cand ma duc in Biserica si vad pe una mai bunicica ma gandesc la curve, la bautura si tigari.Sau ma gandesc cum ar fi sa fiu presedinte smug cu ajutorul lui Dumnezeu.

| Alexandrumar1 a răspuns:

Daca ti-as raspunde cu un raspuns religios ar suna asa: Cand intri in biserica e un loc sfanta si puterile Dumnezeesti adic alea pozitive se bat cu alea negative din sufletul tau.cu cata mai multe pacate ai facut adic ai mintit baut fara masura viata sexuala urata droguri...ti se face mai rau ca asupra ta vine o putere mai mare.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa stii cine stapaneste in inima ta.trebuie sa renasti si sa devii un om nou.e gru.singur nu poti.lucreaza la inima sai creer.pentru asta trebuie sa te rogi sincer, si numaidecat la biserica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Biserica e pentru batrani. Un loc de adunare Duminica...

| Traian a răspuns:

Din reflex, normal ca te deranjeza.

| Eşarfăăă a răspuns:

@ Saint Ocea, pot să știu ce ai cu arhitectura unei biserici, serios, arhitectura cred că-i singurul lucru frumos dintr-o biserică =/.

| iuo a răspuns:

Ca asa vrei tu. gandeste-te ca esti intr-o biserica si esti acolo ca s ate rogi

Întrebări similare