Ok,accept să fiu tratat cu dragoste, însă doar de femei,
Sub 25 de ani de preferat.
Dragostea este de mai multe feluri. Dragostea de Dumnezeu,de sot-sotie,de mama,tata,de frati, surori, de aproapele.
Pentru mine ori e dragoste, ori nu. E doar de-un singur fel.
Ce trist daca pentru tine totul se reduce la...
Nu exista bine neconditionat, sau rau neconditionat.Pana si despre Iisus putem spune-daca a existat-ca nu a facut totul neconditionat,si existau in el rautate,ranchiuna si slabiciune-ca in orice alt om normal,asa cum a fost el,daca a existat.
Si,in interiorul lor,toti urmaresc acea "imparatie a Cerurilor" penibila,ce nu exista,doar pentru ca vor un loc caldut,amagindu-se cu viata de apoi. Odata ce exista o rasplata despre care se stie,nu mai poate fi cazul de bine neconditionat,mai ales ca omul nu are control asupra mintii sale,si oricarui crestin ii poate scapa un gand de "marire" in Rai, si cica, Dumnezeu stie si gandurile.Toata chestia asta cu sentimente si trairi e de fapt un paravan, pentru anumite actiuni, zic eu.
Eu traiesc cu scopul ca sa fiu placuta Domnului.Eu doresc cu tot dinadisul sa ajung in Imparatia lui Dumnezeu acolo unde Domnul Isus mi-a pregatit un loc, sa fiu impreuna cu El si cu cei dragi mie.
Dar eu stiu ceva solutie prin care fug crestinii: genocid religios.Srebrenica si Ratko Mladic rules! Asa ati vrea si voi sa faceti cu toti anti-religiosii, nu? Ce dragoste, dom'le! Iubire de aproape si toleranta la cel mai inalt nivel!
Eşti sub orice critică.
Dumnezeu te-a pus să înjuri?
Du-te la preot să te exorcizeze a intrat Satan în tine.
Hai nu ma-nebuni...Si cum a intrat acolo?
A scăpat săpunul, s-a aplecat şi... aşa a intrat Satan în el.
Sunteti toti micutzi si dragalashi! De asta imi si doream un insecticid (ieftin, asa ca pentru voi)
Testul este reusit; se vede din cuvintele etalate ca majoritatea ateilor sunt sub nivelul pietarilor. Nu prea avem ce sa cerem.
Vezi ca in camera ta este un geam.
il deschizi, te urci pe pervaz, inchizi ochii si sari (dar nu in camera, pe partea aia unde vezi zapada). daca nu vezi zapada sari oricum, dar in partea opusa camerei tale
cred ca rezultatul este suficient de gretos astfel incat sa plece toti ateii de pe langa locul cu pricina.
Ce vrei să faci cu mă-sa?
Un film p0rn bondage.
O să ai de săpat așa că ai grijă să nu greșești mormântul.
Nu cred ca poate sa faca prea multe, isi ia un prezervativ cu gust de tamaie, ca sigur masa aluia e o credincioasa gretoasa si ii place orice cu gust si miros de tamaie si incearca sa o mantuiasca
Un mort nu trebuie atras cu nimic trebuie doar dezgropat și niciodată n-o să se plângă că n-are chef de sex...e o investiție!
Aceasta este o intrebare imbecila. Presupun ca esti crestin si doresti sa distrugi libertatea de exprimare a celorlati.
"Toti oamenii care gandesc sunt atei"-Ernest Hemingway.
'Iubeste-ti aproapele" nu-ti spune nimic?
Mai treci pe la biserica si nu mai fi atit de dusmanos, ca tot tu esti mai rau decat ei. Uita-te la barna din ochiul tau, si apoi la paiul din ochiul vecinului.
Imi pare atit de rau, sunteti mai rai decat fariseii, va prefaceti niste adevarati crestini, pe cand nici sa-ti iubesti fratele nu poti.
Rusine.