| Allrc24 a întrebat:

"Eu nu-ti cer plata pentru cele ce-ti dau ci-ti dau rasplata si rasplata de vrei sa te folosesti de toate cele ale Mele.
Ce daruire o poate egala pe aceasta? Eu iti sunt Tata, spune Hristos-Eu iti sunt frate, Eu iti sunt Mire, Eu iti sun casa, Eu iti sunt hrana, Eu iti sunt haina, Eu iti sunt radacina, Eu iti sunt temelie, sunt tot ce vrei! Ca sa nu ai nevoie de nimic, Eu iti voi sluji ca n-am venit ca sa Mi se slujeasca, ci ca sa slujesc!
Eu iti sunt prieten si madular, ci cap si frate si sora si mama! Eu sunt totul, Eu sunt sarac pentru tine, cersetor pentru tine, pe cruce pentru tine, in mormant pentru tine, sus pentru tine mijlocesc, jos pentru tine solitor de la Tatal am venit.
Tu esti totul pentru mine si frate si impreuna mostenitor si prieten si madulare. Ce vrei mai mult?
Pentru ce intorci spatele celui care te iubeste?
Pentru ce te ostenesti pentru lume?"
(Sf. Ioan Gura de Aur)

6 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Cei ce au gustat si au vazut ca bun este Domnul, pe aceia nimeni si nimic nu ii va putea desparti de dragostea Lui.El este cu noi in fiecare zi.El este ajutorul nostru in orice ciecumstanta a vietii ne-am afla.El este rezolvarea tuturor problemelor noastre.Si,mai mult, El ne-a pregatit un loc minunat unde ne vom petrece vesnicia!

| MMihai a răspuns:

De fapt, care este întrebarea?

| Woodenpints91 a răspuns:

Iar întrebarea ta pentru copii este?

| harciog a răspuns:

Sint credincios si de aceea ma simt obligat sa spun exact ce gindesc; Cred ca habar n-ai ce inseamna tot ce ai scris.

| harciog a răspuns:

Iar ma intorc si spun,n-am nimic impotriva credintei, nu mi-o luati in nume de rau dar am ceva impotriva imitatorilor si este spus ca trebuie sa ne ferim de falsuri pentru ca un imitator asta este, un fals.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Propaganda crestina